Dodaj do ulubionych

Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, socj...

21.11.05, 23:22
Znakomity artykul brawo!
Obserwuj wątek
    • Gość: Były student! Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:59
      Nareszcie Panie Krzysztofie obudziły się w Panu te wolnościowe, demokratyczne
      poglądy , z których Pana znałem! Dzięki! Jest Pan wpływowym człowiekiem! Niech
      pan walczy! Proszę pomóc demokracji! Pisałem u Pana esej o Beneszu i taktyce"
      salami" za "komuny'!
      p.s.
      Pamięta Pan tą " pierś" u W.Allena!!? Czy pan to " czyta"??
      • Gość: hahah Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 00:05
        te brednie pisal profesor ??

brak slow

tym wszystkim naduzywajacym slowa faszyzm, zycze by kiedys poczuli nad soba
        prawdziwy but faszyzmu, wtedy przestana bredzic o czyms czego nie rozumieja
        • m635 Obyś kiedyś spotkal prawdziwych faszystow debilu! 23.11.05, 17:04
          Ta lewacka histeria sięga zenitu. Czysty obled!
    • pan.nikt Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 00:04
      Czyżby kolejny autorytet typu Andrzej S???
      • Gość: Włodek z Grunwaldu Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argumentów... IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 10:11
        i jasnych poglądów. A to co wyraziłeś to kpina z intelektu.
        • pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 10:25
          Dlaczego kpina??
          Nie pamiętasz tamtych "światłych" uwag, których pełno było w mediach?

Kpiną z intelektu i stopni naukowych jest wypowiedź Pana Dr.
          Niestety.
          • Gość: KT4D Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 12:10
            Wszystko, z czym sie nie zgadzasz jest dla Ciebie bezsensowne... Pamietam jaka
            byla "dyskusja" z Toba rok temu :P
            • pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 12:25
              Rok temu, moje stanowisko było dokładnie takie samo.

Podobnie jak ro, dwa i więcej lat temu mówiłem też
              o "dmuchanych" "autorytetach", a później tak jakoś pojawił się dr S i jego
              koledzy. Pamietasz, jaki atak przepuścili w obronie kolegi?
              I co??

Ot autorytety
              • pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 12:36
                aha i pamiętam też czasy, kiedy jedyną poprawnoscią polityczną było chwalenie
                socjalizmu, a autorytetami jakieś Wiatry, "Szydloki", i oczywiście Lenin
                (czasów stalinowskich na szczeście nie doświadczyłem).

Dziś pan Dr wypowiaa się tak jak Wiatry w imię poprawności politycznej, Dziś
                obowiazujacej poprawnosci.
                I zdziwisz się, jak ta "dzisiejsza poprawność upadnie".
                Upadnie w Europie i w Polsce. I nie dzięki , czy za sprawą jakiejś
                prowincjonalnej Polski, ale za sprawą jądra UE, czyli Francji i Niemiec.
                Upadek tej poprawności już się zaczął. Kilka tygodni temu w Paryżu, wcześniej w
                Madrycie i Londynie.

A ludzie myślący?
                Ciągle analizowali i analizują.
                I tak jak nie wierzyli w naukowy socjalizm, tak nie wierzą w naukowy
                pseudoliberalizm Gazeto-Wybiórczy
                • shygay Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 12:47
                  Aaa..., więc jest pan człowiekiem "homo sovieticus" :( Współczuję i rozumiem skąd pana stanowisko względem odmienności.

Bardzo denerwujące jest dewaluowanie tzw. "poprawności politycznej", a to z tego względu, że jakoś nikt nie zauważa, iż w okresie braku takowej dochodziło do masowej eksterminacji istnień ludzkich. Przykre to i wywołujące wrażenie, że nasi przeciwnicy pragną powrotu Europy Hitlera i Stalina.
                  Zresztą w Polsce poprawność polityczna obowiązuje w ograniczonym zakresie. Polacy wytworzyli specyficzną poprawność o czym świetnie napisała Ewa Siedlecka we wczorajszej Gazecie Wyborczej.
                  • pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 12:58
                    shygay napisał:

> Aaa..., więc jest pan człowiekiem "homo sovieticus" :( Współczuję i rozumiem
                    sk
                    > ąd pana stanowisko względem odmienności.

Homosowieticus????
                    Nie, nie byłem i nie jestem komunistą, a że pamiętam tamte czasy, znaczy tylko
                    tyle, że mam pewne, zapewne dużo wieksze niż ty doświadczenie społeczne.

> Bardzo denerwujące jest dewaluowanie tzw. "poprawności politycznej", a to z
                    teg
                    > o względu, że jakoś nikt nie zauważa, iż w okresie braku takowej dochodziło
                    do
                    > masowej eksterminacji istnień ludzkich.

BZDURY WYPISUJESZ.
                    POPRAWNOŚĆ POLITYCZNA JEST RZECZĄ TRWAŁĄ. TZN OD NIEPAMIĘTNYCH CZASÓ ISTNIEJE.
                    Zmieniają się tylko normy i formy tej poprawności. Inna była poprawność w
                    stalinowskiej Rosji, inna w Hitlerowkich Niemczech, inna w socjalistycznej
                    Polsce inna teraz.
                    Tak. To włąśnie w imię poprawności politycznej powstawały i wykonywały swoją
                    morderaczą działalność obozy śmierci. To w ramach hitlerowsko-stalinowskiej
                    poprawności politycznej wymordowano miliony ludzi.

Tak, przyznaję dzisiejsza poprawność jest mniej krwiożercza.

A Polacy??
                    To naród niepokorny. Dzięki ludziom myślącym w Polsce nigdy nie było takiej
                    poprawności komunistycznej, jak choćby w Czechosłowacji, czy Rumunii.
                    (ponoć byliśmy najweselszym barakiem w obozie)
                    I właśnie dzięki tym myslącym Polakom, nie mamy dziś w Polsce wielu przejawów
                    kretynizmu, który żdżera starą Europę.
                    • Gość: KT4D Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 16:19
                      > A Polacy??
                      > To naród niepokorny. Dzięki ludziom myślącym w Polsce nigdy nie było takiej
                      > poprawności komunistycznej, jak choćby w Czechosłowacji, czy Rumunii.
                      > (ponoć byliśmy najweselszym barakiem w obozie)
                      > I właśnie dzięki tym myslącym Polakom, nie mamy dziś w Polsce wielu przejawów
                      > kretynizmu, który żdżera starą Europę.

Polacy to narod zasciankowy, ksenofobiczny i bojacy sie wszystkiego, czego
                      ksiadz im nie przykazal. Dlatego tez juz do kraju pewnie nie wroce. Po co? W GB
                      mam kumpli gejow i hetero, bialych i azjatyckich i g... to kogo obchodzi. W
                      Polsce dostalbym za takie rzeczy w ryj od lysych, a "wielkie autorytety
                      moralne" jak pan.nikt, biskup (moze jeszcze bp. Paetz? :P) i inni powiedzieliby
                      mi ze grzesze. Dziekuje, ale nie dziekuje...
                      • pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 22:53
                        Chcesz zostać w GB??
                        Twój wybór, choć nie wierzę w wielkie powody ideologiczne.]
                        Zwyczajna kasa cię tam trzyma, więc nie chrzań.

A co do murzynów, azjatów i innych.
                        Ja też znam kilku murzynów i nikt z tego powodu nie robi problemu a jeszcze
                        kilku znałem w czasie studiów na PP. A było to wiele lat temu. Byli też
                        arabowie. I jakoś nie pamiętam chamskich reakcji, kiedy szliśmy z tymi kumplami
                        po ulicach.
                        Z azjatami gorzej, bo jakoś ich mniej, niż w GB
                        Krótko mówiąc PIEPRZYSZ!!!
              • vipunia Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 22:01
                Tylko że to nie oznacza, że należy wszystkie autorytety wrzucić do jednego kosza.
                Przecież wypowiedź nie dotyczyła i nie krytykowała konstruktywnej krytyki i
                rozmów o sprawie marszu i homoseksualizmu i nastawienia przeciw, ale temu co
                przy okazji wyszło na jaw, co już chamstwem, brakiem tolerancji, arogancją czy
                agresją nazwać nawet nie można - w tym kontekście zgadzam się z Profesorem.

Polska walczyła o wolność, teraz ją ma i nie potrafi sobie z nią poradzić.
                • pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 23:09
                  Vipunio, Tobie jako osobie inteligentnej chciałem odpowiedzieć inteligentnie,
                  ale czytając po raz drugi komentarz dr, nic nie poradzę.
                  Dla mnie to żaden autorytet, to wręcz pieniacz.
                  Powoływanie się na Hitlera, jako straszaka jest żałosne. Tak Hitleryzmu trzeba
                  się bać, ale porównanie chuligańskich wybryków w dodatku z obu stron do
                  faszyzmu, jest zwyczajnie chore.
                  Pan Dr nie skomentował spraw racjonalnie, ale wg zapotrzebowania dzisiejszej
                  POLITpoprawności.

Cyt:
                  "To, co widzieliśmy w sobotę w Poznaniu, to dla mnie parafaszyzm: mam
                  nieuchronne skojarzenia z hitleryzmem"

I dalej:
                  "Tych młodych ludzi nikt wprawdzie nie namawia do walk ulicznych, ale czują
                  poparcie, gdy w kościele słyszą, że homoseksualista to zboczeniec czy człowiek
                  chory. "

Facet niby uczony nie zna stanowiska kościoła w tej sprawie, albo celowo je
                  przekłamuje.

porównaj:

"....2) Osoby ze skłonnosciami homoseksualnymi „powinno sie traktowac z
                  szacunkiem,
                  współczuciem i delikatnoscia. Powinno sie unikac wobec nich jakichkolwiek
                  oznak
                  niesłusznej dyskryminacji” (KKK, n. 2358). Co wiecej – wspólnota
                  chrzescijanska powinna
                  niesc pomoc osobom o skłonnosciach homoseksualnych oszczedzajac im tak
                  rozczarowania,
                  jak i izolacji. Osoby homoseksualne bywaja przedmiotem złosliwych okreslen i
                  aktów
                  przemocy. Tymczasem godnosc ka dej osoby winna byc zawsze szanowana w słowach,
                  czynach i prawodawstwie. Słuszna reakcja na niesprawiedliwosci popełniane
                  wobec osób
                  homoseksualnych nie mo e jednak w aden sposób prowadzic do twierdzenia, e
                  skłonnosc
                  homoseksualna jest moralnie uporzadkowana. Tym bardziej nie mo na uznac za
                  dobro
                  czynów homoseksualnych...."

ŹRÓDŁO:
                  www.archpoznan.org.pl/sekret/komun/2005/rada/11_05.pdf

I jeszcze:
                  "Wykluczonych agresywnych młodych ludzi nie brakuje na całym świecie. Ale u
                  nas, w Polsce, oni cieszą się milczącym poparciem władzy państwowej,
                  samorządowej i kościelnej. ..."

na litość. Jak popierają wykluczonych??
                  Kto?

I to ma być AUTORYTET???

Wybacz Vipunio, zazwyczaj rozsądna, teraz błysnęłaś głupotą. Mam nadzieję, ze
                  to tylko chwilowa niedyspozycja.

Pozdrawiam
              • Gość: represing Re: Panie Nikt - to pan jestes dmuchany autorytet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:30
                wypowiedzi pana nikt powinny go sklonic do zmiany nika - zwyczajny głupek-
                inwalida na ciele i umyśle
                • pan.nikt Re: Panie Nikt - to pan jestes dmuchany autorytet 22.11.05, 22:58
                  Popatrz i taki inwalida potrafi wyprowadzic cię z równowagi psychicznej.
                  Widocznie masz ją bardzo chwiejną.
          • Gość: Matt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:50
            Panie Nikt, jest pan idiotą.
            • pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 23.11.05, 18:42
              Dziękuję.
              • pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 23.11.05, 18:43
                a teraz może merytorycznie??
                panie nie idioto??
    • Gość: k Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 00:05
      Ta cała historia wybiega dużo dalej niż interesy czy oczekiwania jakiej
      mniejszości. Teraz trzeba postawić sobie pytanie, czy nie zapomniano o
      konstytucyjnym prawie mniejszośći, takiej grupy, która w warunkach demokracji
      nie ma szans na realizacje swoich postulatów, do zamanifestowania swoich
      pogladów. To prawo jest wentylem bezpiczeństwa, dla czasami ślepej demokracji.
      Protesujący krzyczeli, że to były jaja z demokracji, a było całkiem inaczej: to
      więszość społeczeństwa narzuciła im swoje poglądy. To dekmokracja zrobiła sobie
      z nich jaja. Tak, demokracja ma swoje wady, czasami demokratyczny wybór bywa
      poczatkiem fatalnej historii. Historia daje przykłady.
      Możę lepiej powiedzieć: Całkowicie sie Panem nie zgadzam i nie lubę Pana, ale
      zaciekle bedę bronił Pańskich praw.
    • Gość: maniek.siekiera [...] IP: *.athome235.wau.nl 22.11.05, 00:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: strzalka Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: 83.175.202.* 22.11.05, 01:08
      Prawda.
    • Gość: strzalka Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: 83.175.202.* 22.11.05, 01:11
      Prawda. Biednej, polskiej demokracji. Pod dyktando rydzykow, pisow i innych
      nietolerancyjnych zasciankowcow.
    • l.george.l Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 01:17
      Płytki ten komentarz jakiś. Albo napisany pod dyktando redakcji, albo Pan Doktor oderwał się w swych badaniach od rzeczywistości. Skupianie się na grupie, wykrzykującej może nazbyt dosadne hasła, młodzieży jest poważnym błędem. Nie wierzę, by Pan Doktor nie wiedział, że wśród jego utytułowanych uniwersyteckich kolegów jest mnóstwo myślących tak samo jak kibole. Nie wyrażają tego publicznie, bo poprawność polityczna na to nie pozwala, ale podczas prywatnych, domowych spotkań o tym mówią. Nie ma społecznej akceptacji, nie tylko wśród zagubionych dołów społecznych, ale też w wyższych sferach, dla ulicznych parad skupiających ludzi, których jedynym wyróżnikiem jest odmienna aktywność seksualna, czyli sfera, która nie powinna być ani demonstrowana, ani która też z drugiej strony barykady nie powinna być przedmiotem jakiegokolwiek zainteresowania. Jest to indywidualna, jak najbardziej intymna domena każdego człowieka, nie kwalifikująca się do ulicznej dyskusji. Niestety, środowiska homoseksualne, przez swoją nadmierną aktywność, działają na własną zgubę. Nie byłoby wyzwisk i obelg, gdyby nie prowokacyjne zachowania. Czy uliczne parady i zapełnianie swoim biologicznym problemem prasowych szpalt sprawi, że nagle zmieni się nastawienie społeczne, czy wręcz przeciwnie, podziała jak płachta na byka? Wydaje mi się, że właśnie realizuje się ten drugi scenariusz. Moją aktywność tutaj przy okazji parad zawdzięczacie, Drodzy Forumowicze, dwóm osobom: pani redaktor Oli i jej koledze z radia, którzy w ubiegłym roku w komentarzach telewizyjnych (szczególnie ten kolega był bardzo rezolutny) przez medialną tubę, w nieprawdopodobnie nachalnie agresywny sposób starali się narzucić pedalski porządek świata. Gdyby nie ta buta w życiu by mnie ta cała szopka nie zainteresowała. Nie będzie mi dziennikarskie gó..arstwo narzucać jakiegokolwiek punktu widzenia i pouczać, co jest właściwe a co nie.
      • vipunia Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 06:17
        Człowieku obudź się!!!
        Tu nie chodzi o homoseksualistów, ale o to jak zachowują się ludzie anty.
        Czy Ty tego nie widzisz????
        Zgadzam się z p. Profesorem. To już nie jest "tylko agresja".
        • Gość: synoptyk Dzyurny naukowiec Wyborczej. IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 08:12
          Taki sam poziom jak naukowcy Nasego Dziennika. Zero. Podejrzewam ze napisiali
          to na kolegium redakcyjnym.
          Parafaszyzm. To jest na topie teraz w srodowisku wyborczej. Jak ktos ma inne
          poglady to jest faszysta. Jak ktos nie zgadza sie na promowanie wartosci
          gejowskich i uznawanie tego za normy to jest faszysta. Powinno sie takim
          odbierac tytuly.Panie Podemski jak za 5 lata wprowadzimy w jasnie
          demokratyczyny sposob ze mozna za przeproszeniem posuwac 12latki tak jak w
          Danii i Holandii a ktos sie z tym nie zgodzi to tez nazwie pan kogos
          parafaszysta?
          A gejowskie demonstracje w calej Europie to co to? Toz to pochody homonazizmu
          i z ubioru i z wynaturzenia.
        • pan.nikt Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 23:11
          Poczytaj wyżej.
          DR zieje jadem i tylko tyle.
      • Gość: Jo-jo Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 21:37
        >Nie wyrażają tego publicznie, b
        > o poprawność polityczna na to nie pozwala,

Nie wyrażają tego publicznie, bo są ludźmi kulturalnymi, a nie schamiałymi
        tępakami w kapturach skrywających łyse łby.
        Mój narzeczony jest zdeklarowanym antyklerykałem, ale nigdy nie pozwoliłby
        sobie na to, żeby obrzucić obelgami księdza pod kościołem.
    • Gość: igo. Draka na Półwiejskiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 01:23
      Kochany Panie Podemski. Nie wiem czym się Pan zajmujesz ale za nim
      będziesz coś w przyszłości chciał powiedzieć, to skontaktuj się
      wpierw ze mną, a ja Ci wytłumaczę o co w sprawie biega.
    • Gość: Thin_Air Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 03:46
      Chyba pan socjolog nie był w najwyższej formie w poniedzialek. Jesli ta
      wypowiedź to najważniejsze co miał do powiedzenia w tej sprawie, a nie efekt
      skrótu lub wypowiedż wyrwana z kontekstu to serdecznie wspolczuje tym, których
      naucza.
      I polecam odpowiedź I.george.I, z którym się w pełni zgadzam, i który jak
      mniemam nie jest profesorem.

oraz tekst mantisa z innego wątku -
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=32332693
    • vipunia Re: żałosny komentarz 22.11.05, 06:14
      Przykro, że nie zrozumiałeś...
    • Gość: gosc Moze takich slow nie nalezy uzywac ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 07:13
      ale szczerze mowiac nie mam ochoty ogladac parady normalnosci, poza tym zakaz byl po to zeby wlasnie pseudofaszysci tez nie mogli "ayakowac" "nierownych" a ze "nierowni" poszli to musieli sie liczyc z konsekwencjami chyba ze sa .... ;-)
    • Gość: lotnik Niech Pan im wybaczy IP: 82.160.122.* 22.11.05, 07:17
      Niech Pan im wybaczy, bo nie wiedzą co piszą.
      • Gość: czilalal albo niech pan idzie na melanz z Synem IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 08:06
        by pan zobaczyl jak sie pali jointy i wciaga kokaine...Ale za bardzo pan jest
        zajety. Jakby co zapraszamy do Starego Kina.
        • Gość: Włodek z Grunwaldu spędzaj czas, jak lubisz, a nie patrz z zazdrośc.. IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 10:18
          zazdrością na innych. Nie masz swojego życia? Zbyt puste? To pomyśl jak się
          dokształcić i napełnić treścią. Inaczej zostanie Ci tylko moher.
      • Gość: ? [...] IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 12:13
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: moherowy beret Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.netair.pl / *.netair.pl 22.11.05, 10:30
      własnie takie nienawistne, agresywne, nietolerancyjne komentarze , jak ten
      Podemskiego, utwierdzają mnie w przekonaniu , że jestem po własciwej stronie
      p. Podemski, jakim trzeba być beznadziejnym debilem, żeby porównywać paru
      kiboli, którzy swoją drogą okazali się być najzdrowszą moralnie tkanką
      społeczeństwa do systemu, który pochłonął życia milionów ludzi? nie jest
      prawdą, że elity nie mówią, że 'pewnych rzeczy się nie mówi'
      'elyty yntelektualne', do których Pan też należy, wielokrotnie powtarzały, że
      nie należy mówić prawdy, w ramach chorej, poje..ej poprawności politycznej i
      dzięki temu będziemy mieli to, co teraz się działo na przedmieściach Paryża i
      innych miast francuskich
      • Gość: moherowy beret Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.netair.pl / *.netair.pl 22.11.05, 10:33
        i coś jeszcze - to w brunatnej gwardji przybocznej NSDAP byłodużo pederastów,
        więc porównanie do hitleryzmu to pudło
        • Gość: KT4D Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 12:13
          A tak bedziemy miec "zdrowe" spoleczenstwo lyso-moherowe? Dziekuje, ja do
          Polski juz nie wracam. Toncie sobie dalej w tym bagnie...
    • ksiaze.ciemnogrodu Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 13:53
      homoseksualizm to
      1. choroba, zboczenie
      2. Odstepstwo od normy, sprzeciw wobec praw natury
      3. styl zycia podchwycony i żarliwie propagowany przez organizacje skrajnie
      lewicowe
      a skoro pan panie doktorze chce uznac homoseksualizm za norme to dalszą tego
      konsekwencją będzie koniecznośc uznania za normę pozostałych orientacji takich
      jak onanizm, biseksualizm, poligamia, pedofilia, zooflilia nekrofilia itp
      • Gość: KT4D Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 16:17
        A czym rozni sie homoseksualizm od zoofilii czy pedofilii? No... Zaglebij sie w
        jaskinie zla na chwileczke i zastanow sie nad tym...
      • duch3 Mam dosyc ksenofobów 22.11.05, 19:30
        Przez takich ludzi jak ten ten, odechciewa mi sie zyć w tym kraju!!!

Popieram pana dr.hab.Podemskiego i zgadzam się z kazdym slowem ktore napisal!!!
        • Gość: KT4D Re: Mam dosyc ksenofobów IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 19:37
          Wiej, kochany, wiej tak jak ja... :D Na dobre Ci wyjdzie. Im dluzej jestem na
          zachodzie tym mniej mi sie chce wracac :D
    • duch3 Do przeciwnikow marszu! 22.11.05, 19:31
      A co byście zrobili gdyby to wasze dzieci były gejami lub lesbijkami?????
      • Gość: KT4D Re: Do przeciwnikow marszu! IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 19:36
        Zamkneli w psychuszce, wydziedziczyli, egzorcyzmy albo co innego :P Chyba
        odpowiedz jest jasna :D
        • Gość: august Re: prawidlowe argumenty - neistety faszyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:33
          faszyzm zawsze powstaje z glupoty a wiec ci wulgarni i agresywni chlopacy sa
          zwykle nie wychowani z brakiem kultury -
          RODZICE NIE MAJĄ CZASU LUB TAKZE BRAK IM KULTURY A W SZKOLE NIEDOUCZENI I NIE
          MOTYWOWANI NAUCZYCIELE - NISKI POZIOM WYCHOWANIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka