werter-6 21.11.05, 23:22 Znakomity artykul brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Były student! Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:59 Nareszcie Panie Krzysztofie obudziły się w Panu te wolnościowe, demokratyczne poglądy , z których Pana znałem! Dzięki! Jest Pan wpływowym człowiekiem! Niech pan walczy! Proszę pomóc demokracji! Pisałem u Pana esej o Beneszu i taktyce" salami" za "komuny'! p.s. Pamięta Pan tą " pierś" u W.Allena!!? Czy pan to " czyta"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 00:05 te brednie pisal profesor ?? brak slow tym wszystkim naduzywajacym slowa faszyzm, zycze by kiedys poczuli nad soba prawdziwy but faszyzmu, wtedy przestana bredzic o czyms czego nie rozumieja Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Obyś kiedyś spotkal prawdziwych faszystow debilu! 23.11.05, 17:04 Ta lewacka histeria sięga zenitu. Czysty obled! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 00:04 Czyżby kolejny autorytet typu Andrzej S??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argumentów... IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 10:11 i jasnych poglądów. A to co wyraziłeś to kpina z intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 10:25 Dlaczego kpina?? Nie pamiętasz tamtych "światłych" uwag, których pełno było w mediach? Kpiną z intelektu i stopni naukowych jest wypowiedź Pana Dr. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 12:10 Wszystko, z czym sie nie zgadzasz jest dla Ciebie bezsensowne... Pamietam jaka byla "dyskusja" z Toba rok temu :P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 12:25 Rok temu, moje stanowisko było dokładnie takie samo. Podobnie jak ro, dwa i więcej lat temu mówiłem też o "dmuchanych" "autorytetach", a później tak jakoś pojawił się dr S i jego koledzy. Pamietasz, jaki atak przepuścili w obronie kolegi? I co?? Ot autorytety Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 12:36 aha i pamiętam też czasy, kiedy jedyną poprawnoscią polityczną było chwalenie socjalizmu, a autorytetami jakieś Wiatry, "Szydloki", i oczywiście Lenin (czasów stalinowskich na szczeście nie doświadczyłem). Dziś pan Dr wypowiaa się tak jak Wiatry w imię poprawności politycznej, Dziś obowiazujacej poprawnosci. I zdziwisz się, jak ta "dzisiejsza poprawność upadnie". Upadnie w Europie i w Polsce. I nie dzięki , czy za sprawą jakiejś prowincjonalnej Polski, ale za sprawą jądra UE, czyli Francji i Niemiec. Upadek tej poprawności już się zaczął. Kilka tygodni temu w Paryżu, wcześniej w Madrycie i Londynie. A ludzie myślący? Ciągle analizowali i analizują. I tak jak nie wierzyli w naukowy socjalizm, tak nie wierzą w naukowy pseudoliberalizm Gazeto-Wybiórczy Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 12:47 Aaa..., więc jest pan człowiekiem "homo sovieticus" :( Współczuję i rozumiem skąd pana stanowisko względem odmienności. Bardzo denerwujące jest dewaluowanie tzw. "poprawności politycznej", a to z tego względu, że jakoś nikt nie zauważa, iż w okresie braku takowej dochodziło do masowej eksterminacji istnień ludzkich. Przykre to i wywołujące wrażenie, że nasi przeciwnicy pragną powrotu Europy Hitlera i Stalina. Zresztą w Polsce poprawność polityczna obowiązuje w ograniczonym zakresie. Polacy wytworzyli specyficzną poprawność o czym świetnie napisała Ewa Siedlecka we wczorajszej Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 12:58 shygay napisał: > Aaa..., więc jest pan człowiekiem "homo sovieticus" :( Współczuję i rozumiem sk > ąd pana stanowisko względem odmienności. Homosowieticus???? Nie, nie byłem i nie jestem komunistą, a że pamiętam tamte czasy, znaczy tylko tyle, że mam pewne, zapewne dużo wieksze niż ty doświadczenie społeczne. > Bardzo denerwujące jest dewaluowanie tzw. "poprawności politycznej", a to z teg > o względu, że jakoś nikt nie zauważa, iż w okresie braku takowej dochodziło do > masowej eksterminacji istnień ludzkich. BZDURY WYPISUJESZ. POPRAWNOŚĆ POLITYCZNA JEST RZECZĄ TRWAŁĄ. TZN OD NIEPAMIĘTNYCH CZASÓ ISTNIEJE. Zmieniają się tylko normy i formy tej poprawności. Inna była poprawność w stalinowskiej Rosji, inna w Hitlerowkich Niemczech, inna w socjalistycznej Polsce inna teraz. Tak. To włąśnie w imię poprawności politycznej powstawały i wykonywały swoją morderaczą działalność obozy śmierci. To w ramach hitlerowsko-stalinowskiej poprawności politycznej wymordowano miliony ludzi. Tak, przyznaję dzisiejsza poprawność jest mniej krwiożercza. A Polacy?? To naród niepokorny. Dzięki ludziom myślącym w Polsce nigdy nie było takiej poprawności komunistycznej, jak choćby w Czechosłowacji, czy Rumunii. (ponoć byliśmy najweselszym barakiem w obozie) I właśnie dzięki tym myslącym Polakom, nie mamy dziś w Polsce wielu przejawów kretynizmu, który żdżera starą Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 16:19 > A Polacy?? > To naród niepokorny. Dzięki ludziom myślącym w Polsce nigdy nie było takiej > poprawności komunistycznej, jak choćby w Czechosłowacji, czy Rumunii. > (ponoć byliśmy najweselszym barakiem w obozie) > I właśnie dzięki tym myslącym Polakom, nie mamy dziś w Polsce wielu przejawów > kretynizmu, który żdżera starą Europę. Polacy to narod zasciankowy, ksenofobiczny i bojacy sie wszystkiego, czego ksiadz im nie przykazal. Dlatego tez juz do kraju pewnie nie wroce. Po co? W GB mam kumpli gejow i hetero, bialych i azjatyckich i g... to kogo obchodzi. W Polsce dostalbym za takie rzeczy w ryj od lysych, a "wielkie autorytety moralne" jak pan.nikt, biskup (moze jeszcze bp. Paetz? :P) i inni powiedzieliby mi ze grzesze. Dziekuje, ale nie dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 22:53 Chcesz zostać w GB?? Twój wybór, choć nie wierzę w wielkie powody ideologiczne.] Zwyczajna kasa cię tam trzyma, więc nie chrzań. A co do murzynów, azjatów i innych. Ja też znam kilku murzynów i nikt z tego powodu nie robi problemu a jeszcze kilku znałem w czasie studiów na PP. A było to wiele lat temu. Byli też arabowie. I jakoś nie pamiętam chamskich reakcji, kiedy szliśmy z tymi kumplami po ulicach. Z azjatami gorzej, bo jakoś ich mniej, niż w GB Krótko mówiąc PIEPRZYSZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 22:01 Tylko że to nie oznacza, że należy wszystkie autorytety wrzucić do jednego kosza. Przecież wypowiedź nie dotyczyła i nie krytykowała konstruktywnej krytyki i rozmów o sprawie marszu i homoseksualizmu i nastawienia przeciw, ale temu co przy okazji wyszło na jaw, co już chamstwem, brakiem tolerancji, arogancją czy agresją nazwać nawet nie można - w tym kontekście zgadzam się z Profesorem. Polska walczyła o wolność, teraz ją ma i nie potrafi sobie z nią poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 22.11.05, 23:09 Vipunio, Tobie jako osobie inteligentnej chciałem odpowiedzieć inteligentnie, ale czytając po raz drugi komentarz dr, nic nie poradzę. Dla mnie to żaden autorytet, to wręcz pieniacz. Powoływanie się na Hitlera, jako straszaka jest żałosne. Tak Hitleryzmu trzeba się bać, ale porównanie chuligańskich wybryków w dodatku z obu stron do faszyzmu, jest zwyczajnie chore. Pan Dr nie skomentował spraw racjonalnie, ale wg zapotrzebowania dzisiejszej POLITpoprawności. Cyt: "To, co widzieliśmy w sobotę w Poznaniu, to dla mnie parafaszyzm: mam nieuchronne skojarzenia z hitleryzmem" I dalej: "Tych młodych ludzi nikt wprawdzie nie namawia do walk ulicznych, ale czują poparcie, gdy w kościele słyszą, że homoseksualista to zboczeniec czy człowiek chory. " Facet niby uczony nie zna stanowiska kościoła w tej sprawie, albo celowo je przekłamuje. porównaj: "....2) Osoby ze skłonnosciami homoseksualnymi „powinno sie traktowac z szacunkiem, współczuciem i delikatnoscia. Powinno sie unikac wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji” (KKK, n. 2358). Co wiecej – wspólnota chrzescijanska powinna niesc pomoc osobom o skłonnosciach homoseksualnych oszczedzajac im tak rozczarowania, jak i izolacji. Osoby homoseksualne bywaja przedmiotem złosliwych okreslen i aktów przemocy. Tymczasem godnosc ka dej osoby winna byc zawsze szanowana w słowach, czynach i prawodawstwie. Słuszna reakcja na niesprawiedliwosci popełniane wobec osób homoseksualnych nie mo e jednak w aden sposób prowadzic do twierdzenia, e skłonnosc homoseksualna jest moralnie uporzadkowana. Tym bardziej nie mo na uznac za dobro czynów homoseksualnych...." ŹRÓDŁO: www.archpoznan.org.pl/sekret/komun/2005/rada/11_05.pdf I jeszcze: "Wykluczonych agresywnych młodych ludzi nie brakuje na całym świecie. Ale u nas, w Polsce, oni cieszą się milczącym poparciem władzy państwowej, samorządowej i kościelnej. ..." na litość. Jak popierają wykluczonych?? Kto? I to ma być AUTORYTET??? Wybacz Vipunio, zazwyczaj rozsądna, teraz błysnęłaś głupotą. Mam nadzieję, ze to tylko chwilowa niedyspozycja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: represing Re: Panie Nikt - to pan jestes dmuchany autorytet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:30 wypowiedzi pana nikt powinny go sklonic do zmiany nika - zwyczajny głupek- inwalida na ciele i umyśle Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - to pan jestes dmuchany autorytet 22.11.05, 22:58 Popatrz i taki inwalida potrafi wyprowadzic cię z równowagi psychicznej. Widocznie masz ją bardzo chwiejną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:50 Panie Nikt, jest pan idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 23.11.05, 18:42 Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt - znałem Cie z rzeczowych argument 23.11.05, 18:43 a teraz może merytorycznie?? panie nie idioto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 00:05 Ta cała historia wybiega dużo dalej niż interesy czy oczekiwania jakiej mniejszości. Teraz trzeba postawić sobie pytanie, czy nie zapomniano o konstytucyjnym prawie mniejszośći, takiej grupy, która w warunkach demokracji nie ma szans na realizacje swoich postulatów, do zamanifestowania swoich pogladów. To prawo jest wentylem bezpiczeństwa, dla czasami ślepej demokracji. Protesujący krzyczeli, że to były jaja z demokracji, a było całkiem inaczej: to więszość społeczeństwa narzuciła im swoje poglądy. To dekmokracja zrobiła sobie z nich jaja. Tak, demokracja ma swoje wady, czasami demokratyczny wybór bywa poczatkiem fatalnej historii. Historia daje przykłady. Możę lepiej powiedzieć: Całkowicie sie Panem nie zgadzam i nie lubę Pana, ale zaciekle bedę bronił Pańskich praw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera [...] IP: *.athome235.wau.nl 22.11.05, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalka Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: 83.175.202.* 22.11.05, 01:08 Prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalka Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: 83.175.202.* 22.11.05, 01:11 Prawda. Biednej, polskiej demokracji. Pod dyktando rydzykow, pisow i innych nietolerancyjnych zasciankowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 01:17 Płytki ten komentarz jakiś. Albo napisany pod dyktando redakcji, albo Pan Doktor oderwał się w swych badaniach od rzeczywistości. Skupianie się na grupie, wykrzykującej może nazbyt dosadne hasła, młodzieży jest poważnym błędem. Nie wierzę, by Pan Doktor nie wiedział, że wśród jego utytułowanych uniwersyteckich kolegów jest mnóstwo myślących tak samo jak kibole. Nie wyrażają tego publicznie, bo poprawność polityczna na to nie pozwala, ale podczas prywatnych, domowych spotkań o tym mówią. Nie ma społecznej akceptacji, nie tylko wśród zagubionych dołów społecznych, ale też w wyższych sferach, dla ulicznych parad skupiających ludzi, których jedynym wyróżnikiem jest odmienna aktywność seksualna, czyli sfera, która nie powinna być ani demonstrowana, ani która też z drugiej strony barykady nie powinna być przedmiotem jakiegokolwiek zainteresowania. Jest to indywidualna, jak najbardziej intymna domena każdego człowieka, nie kwalifikująca się do ulicznej dyskusji. Niestety, środowiska homoseksualne, przez swoją nadmierną aktywność, działają na własną zgubę. Nie byłoby wyzwisk i obelg, gdyby nie prowokacyjne zachowania. Czy uliczne parady i zapełnianie swoim biologicznym problemem prasowych szpalt sprawi, że nagle zmieni się nastawienie społeczne, czy wręcz przeciwnie, podziała jak płachta na byka? Wydaje mi się, że właśnie realizuje się ten drugi scenariusz. Moją aktywność tutaj przy okazji parad zawdzięczacie, Drodzy Forumowicze, dwóm osobom: pani redaktor Oli i jej koledze z radia, którzy w ubiegłym roku w komentarzach telewizyjnych (szczególnie ten kolega był bardzo rezolutny) przez medialną tubę, w nieprawdopodobnie nachalnie agresywny sposób starali się narzucić pedalski porządek świata. Gdyby nie ta buta w życiu by mnie ta cała szopka nie zainteresowała. Nie będzie mi dziennikarskie gó..arstwo narzucać jakiegokolwiek punktu widzenia i pouczać, co jest właściwe a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 06:17 Człowieku obudź się!!! Tu nie chodzi o homoseksualistów, ale o to jak zachowują się ludzie anty. Czy Ty tego nie widzisz???? Zgadzam się z p. Profesorem. To już nie jest "tylko agresja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Dzyurny naukowiec Wyborczej. IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 08:12 Taki sam poziom jak naukowcy Nasego Dziennika. Zero. Podejrzewam ze napisiali to na kolegium redakcyjnym. Parafaszyzm. To jest na topie teraz w srodowisku wyborczej. Jak ktos ma inne poglady to jest faszysta. Jak ktos nie zgadza sie na promowanie wartosci gejowskich i uznawanie tego za normy to jest faszysta. Powinno sie takim odbierac tytuly.Panie Podemski jak za 5 lata wprowadzimy w jasnie demokratyczyny sposob ze mozna za przeproszeniem posuwac 12latki tak jak w Danii i Holandii a ktos sie z tym nie zgodzi to tez nazwie pan kogos parafaszysta? A gejowskie demonstracje w calej Europie to co to? Toz to pochody homonazizmu i z ubioru i z wynaturzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 23:11 Poczytaj wyżej. DR zieje jadem i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo-jo Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 21:37 >Nie wyrażają tego publicznie, b > o poprawność polityczna na to nie pozwala, Nie wyrażają tego publicznie, bo są ludźmi kulturalnymi, a nie schamiałymi tępakami w kapturach skrywających łyse łby. Mój narzeczony jest zdeklarowanym antyklerykałem, ale nigdy nie pozwoliłby sobie na to, żeby obrzucić obelgami księdza pod kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo. Draka na Półwiejskiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 01:23 Kochany Panie Podemski. Nie wiem czym się Pan zajmujesz ale za nim będziesz coś w przyszłości chciał powiedzieć, to skontaktuj się wpierw ze mną, a ja Ci wytłumaczę o co w sprawie biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thin_Air Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 03:46 Chyba pan socjolog nie był w najwyższej formie w poniedzialek. Jesli ta wypowiedź to najważniejsze co miał do powiedzenia w tej sprawie, a nie efekt skrótu lub wypowiedż wyrwana z kontekstu to serdecznie wspolczuje tym, których naucza. I polecam odpowiedź I.george.I, z którym się w pełni zgadzam, i który jak mniemam nie jest profesorem. oraz tekst mantisa z innego wątku - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=32332693 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Moze takich slow nie nalezy uzywac ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 07:13 ale szczerze mowiac nie mam ochoty ogladac parady normalnosci, poza tym zakaz byl po to zeby wlasnie pseudofaszysci tez nie mogli "ayakowac" "nierownych" a ze "nierowni" poszli to musieli sie liczyc z konsekwencjami chyba ze sa .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Niech Pan im wybaczy IP: 82.160.122.* 22.11.05, 07:17 Niech Pan im wybaczy, bo nie wiedzą co piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czilalal albo niech pan idzie na melanz z Synem IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 08:06 by pan zobaczyl jak sie pali jointy i wciaga kokaine...Ale za bardzo pan jest zajety. Jakby co zapraszamy do Starego Kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu spędzaj czas, jak lubisz, a nie patrz z zazdrośc.. IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 10:18 zazdrością na innych. Nie masz swojego życia? Zbyt puste? To pomyśl jak się dokształcić i napełnić treścią. Inaczej zostanie Ci tylko moher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? [...] IP: *.icpnet.pl 22.11.05, 12:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.netair.pl / *.netair.pl 22.11.05, 10:30 własnie takie nienawistne, agresywne, nietolerancyjne komentarze , jak ten Podemskiego, utwierdzają mnie w przekonaniu , że jestem po własciwej stronie p. Podemski, jakim trzeba być beznadziejnym debilem, żeby porównywać paru kiboli, którzy swoją drogą okazali się być najzdrowszą moralnie tkanką społeczeństwa do systemu, który pochłonął życia milionów ludzi? nie jest prawdą, że elity nie mówią, że 'pewnych rzeczy się nie mówi' 'elyty yntelektualne', do których Pan też należy, wielokrotnie powtarzały, że nie należy mówić prawdy, w ramach chorej, poje..ej poprawności politycznej i dzięki temu będziemy mieli to, co teraz się działo na przedmieściach Paryża i innych miast francuskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.netair.pl / *.netair.pl 22.11.05, 10:33 i coś jeszcze - to w brunatnej gwardji przybocznej NSDAP byłodużo pederastów, więc porównanie do hitleryzmu to pudło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 12:13 A tak bedziemy miec "zdrowe" spoleczenstwo lyso-moherowe? Dziekuje, ja do Polski juz nie wracam. Toncie sobie dalej w tym bagnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so 22.11.05, 13:53 homoseksualizm to 1. choroba, zboczenie 2. Odstepstwo od normy, sprzeciw wobec praw natury 3. styl zycia podchwycony i żarliwie propagowany przez organizacje skrajnie lewicowe a skoro pan panie doktorze chce uznac homoseksualizm za norme to dalszą tego konsekwencją będzie koniecznośc uznania za normę pozostałych orientacji takich jak onanizm, biseksualizm, poligamia, pedofilia, zooflilia nekrofilia itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Komentarz dr. hab. Krzysztofa Podemskiego, so IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 16:17 A czym rozni sie homoseksualizm od zoofilii czy pedofilii? No... Zaglebij sie w jaskinie zla na chwileczke i zastanow sie nad tym... Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Mam dosyc ksenofobów 22.11.05, 19:30 Przez takich ludzi jak ten ten, odechciewa mi sie zyć w tym kraju!!! Popieram pana dr.hab.Podemskiego i zgadzam się z kazdym slowem ktore napisal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Mam dosyc ksenofobów IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 19:37 Wiej, kochany, wiej tak jak ja... :D Na dobre Ci wyjdzie. Im dluzej jestem na zachodzie tym mniej mi sie chce wracac :D Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Do przeciwnikow marszu! 22.11.05, 19:31 A co byście zrobili gdyby to wasze dzieci były gejami lub lesbijkami????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Do przeciwnikow marszu! IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 22.11.05, 19:36 Zamkneli w psychuszce, wydziedziczyli, egzorcyzmy albo co innego :P Chyba odpowiedz jest jasna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: august Re: prawidlowe argumenty - neistety faszyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:33 faszyzm zawsze powstaje z glupoty a wiec ci wulgarni i agresywni chlopacy sa zwykle nie wychowani z brakiem kultury - RODZICE NIE MAJĄ CZASU LUB TAKZE BRAK IM KULTURY A W SZKOLE NIEDOUCZENI I NIE MOTYWOWANI NAUCZYCIELE - NISKI POZIOM WYCHOWANIA Odpowiedz Link Zgłoś