mil-a 02.12.05, 12:58 Mam problem nie mam pojecia ktore studia wybrac ? poczatkowo myslalam o WSHiG ale co po tym.. teraz jeszze doszla mi filologia na WSJO co mam wybrac, moze jakies info ? POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Walkowiak Re: WSHiG WSJO IP: *.icpnet.pl 07.12.05, 17:34 Wsjo odradzam, szkoła nastawiona na skubanie studentów z kasy ile tylko się da. Na 2 i 3 roku uwalają 70-80% studentów kierujac się tym, że po trzech czy dwóch latach i tak rzadko kto zrezygnuje - raczej będzie powtarzał rok. Niewielu znam studentów wsjo, którzy byliby zadowoleni z tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
morgan11 Re: WSHiG WSJO 23.03.06, 23:47 ja jestem po tej uczelni i jestem bardzo zadowolona!!!!!! jesli ktos widzi sie w przyszlosci w takich zawodach interesuje go turystyka czy hotelarstwo to jest to najlepszy wybor!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: WSHiG WSJO 24.03.06, 00:03 uhaha, zacznijmy od wiedzy?? no cóż można skończyć "WS kopania ogródka i informatyki", albo "WS łapanie pcheł i informatyki" i i tak będzie się inforamtykiem, jak "z koziej d..Y trąbka". Ustalmy w końcu czym rózni sie WS gotowania na gazie od UAM. Odpowiedz Link Zgłoś