l.george.l 20.12.05, 15:44 Jak tam wyniki próbnego testu? Szczególnie mnie interesują osiągnięcia młodszego niktosia, bo to chyba rówieśnik mojej pannicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Re: Panie Nikt, sięgasz po pasa czy po porfel? 20.12.05, 20:32 Hej koleedzy. O jakim szczeblu mowimy. Podstawówka, gimnazjum czy próbna matura? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Panie Nikt, sięgasz po pasa czy po porfel? 20.12.05, 21:07 Podstawówka. Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 prosta sprawa 20.12.05, 20:43 l.george.l napisał: > Jak tam wyniki próbnego testu? Szczególnie mnie interesują osiągnięcia > młodszego niktosia, bo to chyba rówieśnik mojej pannicy. Prosta sprawa. Pan.nikt odpowie publicznie: młody się popisał. Pan.nikt nie odpowie publicznie: młody wtopił. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: prosta sprawa 20.12.05, 23:45 Póki co nie ma wyników. Poczekam!! Choć wg wstępnych ustaleń (na podstawie testu wg GW) nie jestem zachwycony, bo ponoć wychodzi mu 34, czy 35 pkt. Jeżeli odejmę od tego ze dwa pkt na otwartej wypowiedzi, bo tam trudno dogodzić wychodzi jakieś 32 pkt. Oj musi chłopiec popracować. Starszy (koniec gimnazjum) nie puszcza pary z ust. Nie wiem co wydumał. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś