Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 20:31 Właśnie rozpoczyna się budowa 2 biurowca na ulicy Marcelińskiej (obok stadionu Lecha)!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Nowy biurowiec! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 22:53 Własciwie to nie taki nowy - plany mają ładnych kilka lat. To właściwie II etap budowy biurowca PGK. Jak dobrze pójdzie to będę miał swój udział w sprzedaży tej inwestycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Nowy biurowiec! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:35 Gość portalu: lol napisał(a): > > Własciwie to nie taki nowy - plany mają ładnych kilka lat. To właściwie II etap > > budowy biurowca PGK. Jak dobrze pójdzie to będę miał swój udział w sprzedaży > tej inwestycji :) I choc Roberto wiesczyl ze budow nie dojdzie do skutku.... Lol to milo ze i Ty bedziesz mial udzila w tej inwestycji bo i ja cosik tam mam:))))pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Nowy biurowiec! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:18 Gość portalu: Radost napisał(a): > Gość portalu: lol napisał(a): > > > > > Własciwie to nie taki nowy - plany mają ładnych kilka lat. To właściwie II > etap > > > > budowy biurowca PGK. Jak dobrze pójdzie to będę miał swój udział w sprzeda > ży > > tej inwestycji :) > > I choc Roberto wiesczyl ze budow nie dojdzie do skutku.... > Lol to milo ze i Ty bedziesz mial udzila w tej inwestycji bo i ja cosik tam > mam:))))pozdro:) Wniosek jeden, po co wierzyć takim cwaniakom z Wrocławia? Wciskają tylko kit na siłe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re:- DO P B znawcy nad znawcami ,który nie umie czytać. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 19:58 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > Gość portalu: lol napisał(a): > > > > > > > > Własciwie to nie taki nowy - plany mają ładnych kilka lat. To właściw > ie II > > etap > > > > > > budowy biurowca PGK. Jak dobrze pójdzie to będę miał swój udział w sp > rzeda > > ży > > > tej inwestycji :) > > > > I choc Roberto wiesczyl ze budow nie dojdzie do skutku.... > > Lol to milo ze i Ty bedziesz mial udzila w tej inwestycji bo i ja cosik ta > m > > mam:))))pozdro:) > > Wniosek jeden, po co wierzyć takim cwaniakom z Wrocławia? Wciskają tylko kit na > > siłe! P B -"Poznański cwaniaczku" - znawco Wrocławia i jego inwestycji, o ile mnie pamięć nie myli to Roberto pisał o inwestycji przy Rondzie RATAJE ,a nie o inwestycji na skrzyżowaniu Bułgarskiej i Marcelińskiej (to chyba różnica - zupełnie inna część miasta ,po drugiej stronie Warty). Tak to jest P B jak nie umie i nie rozumie się tego co się czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re:-znawcy nad znawcami ,który nie umie czytać. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:25 Gość portalu: michał napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > > > Gość portalu: lol napisał(a): > > > > > > > > > > > Własciwie to nie taki nowy - plany mają ładnych kilka lat. To wł > aściw > > ie II > > > etap > > > > > > > > budowy biurowca PGK. Jak dobrze pójdzie to będę miał swój udział > w sp > > rzeda > > > ży > > > > tej inwestycji :) > > > > > > I choc Roberto wiesczyl ze budow nie dojdzie do skutku.... > > > Lol to milo ze i Ty bedziesz mial udzila w tej inwestycji bo i ja cos > ik ta > > m > > > mam:))))pozdro:) > > > > Wniosek jeden, po co wierzyć takim cwaniakom z Wrocławia? Wciskają tylko k > it na > > > > siłe! > > > P B -"Poznański cwaniaczku" - znawco Wrocławia i jego inwestycji, o ile mnie > pamięć nie myli to Roberto pisał o inwestycji przy Rondzie RATAJE ,a nie o > inwestycji na skrzyżowaniu Bułgarskiej i Marcelińskiej (to chyba różnica - > zupełnie inna część miasta ,po drugiej stronie Warty). Tak to jest P B jak nie > umie i nie rozumie się tego co się czyta. Oj drogi kolego, Roberto opisał tyle inwestycji, że książka by powstała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Nowy biurowiec! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 17:00 Ale dlaczego budują go tak blisko ulicy?. Bułgarska ma miec chyba w przyszłości dwa pasy od Dąbrowskiego do Grunwaldzkiej . Więc po co tak blisko przelotowej ulicy i w dodatku na skrzyżowaniu?. Przecież miejsca wokół jest pod dostatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Nowy biurowiec! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:19 Gość portalu: tur napisał(a): > Ale dlaczego budują go tak blisko ulicy?. > Bułgarska ma miec chyba w przyszłości dwa pasy od Dąbrowskiego do Grunwaldzkiej > . Więc po co tak blisko przelotowej ulicy i w dodatku na skrzyżowaniu?. Przeci > eż miejsca wokół jest pod dostatkiem. Może chcą zrobić napowietrzne połączenie 2 biurowców??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Nowy biurowiec! IP: *.echostar.pl 04.10.01, 20:44 Oba te biurowce będą stanowić całość-będą połączone(te trzy wystające elementy z obecnego,to właśnie część łącznika)-ten obecnie budowany będzie budynkiem głównym. PS.Faktycznie Roberto pisał o przełożeniu tej inwestycji na póżniejszy termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Nowy biurowiec!Do michala! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:42 -"Poznański cwaniaczku" - znawco Wrocławia i jego inwestycji, o ile mnie pamięć nie myli to Roberto pisał o inwestycji przy Rondzie RATAJE ,a nie o inwestycji na skrzyżowaniu Bułgarskiej i Marcelińskiej (to chyba różnica - zupełnie inna część miasta ,po drugiej stronie Warty). Tak to jest P B jak nie umie i nie rozumie się tego co się czyta. To ja pisalem ze Roberto wieszczyl zaniechanie budowy w najblizszym czasie! i jest to prawda ! wystarczy pocytac forum! panie michale! Odpowiedz Link Zgłoś