asieradzki 09.01.06, 10:57 A czy pokazali co trzeba zrobic zeby tesciowa rozpuscic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swiety1916 Bieda i nędza na tych targach IP: *.poznan.uw.gov.pl 09.01.06, 12:38 Naprawdę, nie warto było tracić czasu na takie targi. Na moje oko ok 20(!) wystawców, mało asorymentu. Żal tych 10 złotych, razem 20, bo przecież byłem ze swoją drugą połówką. Może za tydzień będzie lepiej. Niemniej jednak myślę, że w Wielkopolsce nie ma miejsca dla tak nieżetelnych i nieodpowiedzialnych organizatorów, którzy w poważaniu mają nie tak małą klientelę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANulcia Re: Bieda i nędza na tych targach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:47 To prawda, duzo lepiej bylo na poprzednich targach ktore zorganizowali na terenie MTP. Tym razem strata czasu i pieniedzy, za tydzien pewno bedzie podobna popelina :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Bieda i nędza na tych targach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:33 Przede wszystkim nie ma miejsca na 3 tego rodzaju imprezy w ciągu roku. Ja się już wtym gubię jako wystawca. Gdzie, kto, co , jak????? Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Bieda i nędza na tych targach 10.01.06, 00:14 Bylam niedawno na targach a malutkiej hali w iglicy, tragedia... zapłacilismy 20 zl, a sie okazalo ze nic tam nie ma! Nie chcialo mi sie isc do Areny. Teraz okazuje sie, ze to znowu zenada... Moze w koncu zrobionoby jedne targi z prawdziwego zdarzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bieda i nędza na tych targach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:58 Mój znajomy jest fotografem, wystawia sie na targach 15 stycznia w Arenie. Organizowane sa przez Magazyn Ślubny i nie maja nic wspolnego z wczesniejszymi imprezami w Iglicy i 7-8 stycznia w Arenie. To beda targi naprawde duze, ponad 150 wystawcow, praktycznie wszystkie salony sukien z poznania, pokazy na scenie, itp. Warto przyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pana młoda Re: Ciekawostki Targów Ślubnych w Arenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:05 W Gnieźnie w lutym jest organizowany pokaz sukien ślubnych i to jest naprawdę wielkie wydarzenie. Prawdziwe show. Za niewielkie pieniądze można uczestniczyć w gnieźnieńskim MOKU w imprezie z prawdziwego zdarzenia. Poznań - wysiada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza 15 stycznia 2006 prawdziwe targi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:43 To prawda 15 stycznia będą prawdziwe targi ślubne 150 wystawców!!! organizatorem jest Magazyn Ślubny, targi w listopadzie i teraz 7/8 stycznia organziował p.Figaj z gazetki ślub i wesele- dlatego taka żenada!!!:( Ja się wybieram 15 stycznia 2006 do Areny-to będą targi z prawdziwego zdarzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 15 stycznia 2006 prawdziwe targi!! IP: 83.238.212.* 10.01.06, 17:38 Jasne jasne "Izo" i "Kasiu" dwa posty wyżej. Reklamę wirusową trzeba umieć robić a nie tak jak ty. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
kurna.poznan Re: 15 stycznia 2006 prawdziwe targi!! 10.01.06, 23:59 no problem polega na tym, że pojawiła się jakaś kolejna gazeta w Poznaniu dotycząca ślubów - i oni właśnie robią tą imprezę teraz. Co do imprez tych, kóre były ostatnio to nie wiem, bo mnie tam nie było, ale pamiętam targi w hotelu Poznań z wystawą fotografii itd. To była świetna impreza a jak wiadaomo konkurencja nie śpi i robi teraz targi - ale pewnie będzie to samo - bo w końcu w Wawie są w tym samym czasie o wiele większe. Odpowiedz Link Zgłoś