anyquestions 24.01.06, 16:38 Kogo z prywatnych lekarzy możecie mi polecić. Słyszałam,że b. miły jest taki starszy lekarz Jerzy Połowicz, dobre głosy o pani doktor Barbarze Kwiecińskiej - Nasher, znacie kogoś z nich. Proszę o rekomendację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kormoran7 Re: Lekarze, kogo polecacie? 25.01.06, 09:42 W zasadzie naczelna regula tego forum bylo nie mowienie o kims po nazwisku. Ale tak sobie mysle ze jesli bedziemy mowic o kims pozytywnie to mozna zlamac ta regule troche.Otoz wymienionych przez ciebie lekarzy nie znam ale ja osobiscie moge polecic Pania Bochynska.Bardzo ciepla kobieta w stosunku do ludzi i dobry fachowiec w tym co robi. No i jeszce pogada sobie z toba milutko na tematy niezwiazane z choroba. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Lekarze, kogo polecacie? 25.01.06, 21:32 Pan dr Spychalski- mam jak najbardziej dobre opinie na jego temat- z tego co wiem w Poznaniu jest szefem jakiego szpitala, ale nie jestem pewien. Ma jednak w pelni wyposazony gabinet i mozna prawie wszystkie potrzebne badania zrobic na miejscu. Do najtanszych nie nalezy ale mimio wszyskto polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś