Dodaj do ulubionych

Trzeba pomóc niewidomemu studentowi

27.01.06, 11:59
PFRON projekt STUDENT - pomoc osobom niepełnosprawnym w zdobyciu
wykształcenia na poziomie wyższym. Wnioski o dofinansowanie nauki należy
składać w siedzibie Oddziału PFRON, właściwego terytorialnie dla siedziby
szkoły w terminie od 1 do 28 lutego każdego roku realizacji programu oraz
KOMPUTER DLA HOMERA (prawdopodobnie wnioski będą przyjmowane w marcu)

www.pfron.org.pl/zwi/zwi.nsf/WWW/6AE9797014C3412EC1256E6F00483AA3?OpenDocument

www.pfron.org.pl/zwi/zwi.nsf/WWW/A83D6BCABA4319A5C1256BE800769661?OpenDocument
Obserwuj wątek
    • Gość: al0@tlen.pl Re: Trzeba pomóc niewidomemu studentowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:17
      Naprawdę trzeba niewiele. Ale jest to temat społecznie niewygodny, wygodniej
      jest odwrócić się od takiej osoby i udać, że nie widzi się, że naokoło przecież
      wszyscy są zdrowi i że gazety wyolbrzymiają problem.
      Aż dziw, że od 26.01 kiedy ukazał się artykuł pani Violetty Szostak o Marku nikt
      nie napisał postu (z wyjątkiem pani z PFRON-u). A posty na inne tematy mnożą się
      jak grzyby po deszczu.
      • Gość: PaniParker Re: Trzeba pomóc niewidomemu studentowi IP: *.versanet.de 27.01.06, 14:56
        Przykro mi, ze nie mieszkam juz w Poznaniu. Chetnie podwozilabym Marka na
        uczelnie. Czy jest na Ogrodach jakis student albo studentka z wozem, ktorzy
        mogliby go podrzucac na uniwerek? Zaloze sie, ze sa - choc nie jestem pewna, czy
        wiedza, ze ich pomoc jest potrzebna. WYWIESCIE PROSZE OGLOSZENIE NA TABLICY NA
        WYDZIALE/WYDZIALACH. DAJE GLOWE, ZE ZGLOSI SIE SPORO CHETNYCH!
        • Gość: mysz kościelna Re: Trzeba pomóc niewidomemu studentowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:05
          zgłoście się do którejś korporacji taksówkowej, na pewno któraś zasponsoruje
          takie dojazdy w końcu to dla nich nie kłopot
          • Gość: al0@tlen.pl Re: Trzeba pomóc niewidomemu studentowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:28
            ja zamierzam kupić w korporacji taksówkowej 9622 talony na przejazdy taksówkami,
            na początek za 100 zł. Marek może nimi płacić za przejazd (choć taksówkarze
            czasem narzekają bo wolą żywą gotówkę, a talony muszą wymieniać na gotówkę w
            siedzibie firmy.
            Sprawdziłam sama ten sposób płacenia i działa ok.
    • Gość: ktoś Re: Trzeba pomóc niewidomemu studentowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:35
      POMOGĘ:)
      • Gość: student UAM Re: Trzeba pomóc niewidomemu studentowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:25
        ja też pomogę.
    • 0maniek0 Re: Trzeba pomóc niewidomemu studentowi 28.01.06, 01:51
      fajny, wartosciowy czlowiek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka