IP: *.aktivist.pl 08.10.01, 11:21
Przyjeżdżam w środę do Poznania na mecz. Gdzie można zostawić samochód (od
środy popołudnia do czwartku rano) tak, żeby był bezpieczny (ma warszawskie
rejestracje), żeby było blisko do Starego Rynku (najlepiej od strony
południowej) no i żeby był to parking w rozsądnej cenie, a nie SOP.
Obserwuj wątek
    • Gość: bula Re: Parking IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 00:59
      Gość portalu: Student napisał(a):

> Przyjeżdżam w środę do Poznania na mecz. Gdzie można zostawić samochód (od
      > środy popołudnia do czwartku rano) tak, żeby był bezpieczny (ma warszawskie
      > rejestracje), żeby było blisko do Starego Rynku (najlepiej od strony
      > południowej) no i żeby był to parking w rozsądnej cenie, a nie SOP.

zostaw go na Grunwaldzkiej nieopodal kina Olimpia.
      Nie zapłacisz, blisko do rynku, i będzie cały :)))
      • Gość: MaciejK Re: Parking IP: *.radio-merkury.poznan.pl 09.10.01, 06:45
        Nie wiem czy chcesz mieć blizej na Bułgarska czy na rynek, jeśli to ostatnie to
        polecam parking pod Victorią Center. W podziemiach Twój samochód będzie
        bezpiecznie czekał, bez obaw ze spadnie na niego jakaś zabłąkana puszka czy
        butelka(feta po wygraniu z Pogonia będzie na pewno przednia).
        Spod Victorii 6 dojedziesz sobie w 20 minut na stadion.
        PZDR
    • Gość: lol Re: Parking IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 09:18

Od strony południowej od Rynku poza obszarem SOP jest Wilda. Myślę że spokojnie
      możes go zostawić na parkingu buforowym na Dolnej Wildzie - za cały dzień może
      to kosztować ok 10 zł. Nie martw się też warszawskimi numerami - przez rok
      jeździłem na takich i jeszcze z podkładką ASO Biały Warszawa al. Krakowska -
      nic się nie stało. Jak wiesz w Poznaniu jest masa aut na warszawskich numerach
      i nikt już nie wie czy dane auto jest z Warszawy czy tylko zajerestrowane w
      Warszawie.
    • Gość: Student Re: Parking IP: *.aktivist.pl 09.10.01, 10:16
      Dzięki za odpowiedzi. Obie te możliwości wydają mi się korzystne. W związku z
      nimi mam dwa dodatkowe:
      1. Do MaciejaK: czy parking pod Victoria Center jest płatny. jeśli tak to ile
      mniej więcej kosztuje doba.
      2. Do lol: gdzie dokładnie na Dolnej Wildzie jest ten parking buforowy.

Przyznam, że Poznań znam naprawdę dobrze, ale ponieważ nigdy nie poruszałem się
      po nim samochodem, więc akurat kwestia parkingów jest dla mnie "zimią nieznaną".

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
      • Gość: lol Re: Parking IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 13:03

Jest za Multikinem obok targowiska. Z Królowej Jadwigi przy PFC odbijasz w
        Dolną Wildę. W pobliżu są 3 strzeżone parkingi: Multikina, wspomniany buforowy
        i jakiś prywatny. Cenowo pewnie wszystko wypada podobnie - może tylko parking
        przy kinie jest droższy.

Pozdro
        • Gość: Student Re: Parking IP: *.aktivist.pl 09.10.01, 14:03
          Wszystko jasne. Dzięki.
          • Gość: MaciejK Re: Parking IP: *.radio-merkury.poznan.pl 10.10.01, 09:16
            Ile za dobę nie wiem-znam ceny godzinowe-kiedyś brali 2 zl/h, potem(małe
            zainteresowanie) 1zl/h. Myślę ze zostawienie samochodu na noc będzie relatywnie
            tańsze. Zgadzam się z Lolem parking buforowy przy Multikinie to tez dobre
            rozwiazanie obawiam się jednak że po podwyżce w SP ceny u nich tez skoczyły.
            PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka