biochip 16.02.06, 15:09 Już tak pozostanie? A miało być inaczej... Przynajmniej byłoby mniej kuszących białych scian do wydrapywania napisów, bo jak zauwazyłem, już się takie pojawiają. Ktoś tu jest niesłowny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keisharain Re: Windy bez lustra? 16.02.06, 15:24 ups... bez sensu, tak czlowiek mogl sie chociaz w ostatniej chwili przejrzec i sprawdzic, czy z pospiechu w pizamie z domu nie wyszedl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biochip Re: Windy bez lustra? 16.02.06, 15:39 albo czy wsiada na pewno do windy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czapuni Re: Windy bez lustra? 16.02.06, 15:49 a ja chcialbym lustra na klatkach bo windy nie uswiadcze w 3 pietrowcu... (bud G) bo jak tu sie inaczej przejzec.. :) ewentualnie prosze Atanerka o pomalowanie cudownych blyszczacych lamperii farba olejna na klatkach jak za dawnych "pieknych" czasow i wtedy lustra niepotrzebne.. Pozdro dla G-niskich.. Odpowiedz Link Zgłoś
s7baarti Re: Windy bez lustra? 16.02.06, 20:12 A ja się zgadzam - takie lustro od razu zmienia wygląd windy, nabiera ona przestrzeni. Poza tym troche niefajnie że nie jest z nierdzewki, tak trochę ta biała blacha jest słaba. Nawet nie patrzyłem do umowy - stoi napisane, że winda ma mieć lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
keisharain Re: Windy bez lustra? 16.02.06, 22:32 mnie bardziej martwi fakt, ze te windy to juz sie do remontu nadaja, mimo ze w moim bloku jeszcze kartonow ze srodka nie wyjeli. Odpowiedz Link Zgłoś
s7baarti Re: Windy bez lustra? 17.02.06, 19:35 Jak wszedłem do mnie tydzień temu to całe ściany na klatce schodowej poobijane, ktoś pewnie wnosił łóżka i szafy, winda akurat w pełnej bieli jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
olo2001 Re: Windy bez lustra? 20.02.06, 15:23 Na innych osiedlach Atanera np. Naramwicach jest lustro (pojawiło się po miesiącu). Moja żona uważa, że jest niezbędne, zawsze 20 sekund więcej na poprawę makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Windy bez lustra? 20.02.06, 15:45 Abstrahując od zasadności/przydatności lustra w windzie, sama kiedyś słyszałam, jak panowie od windy (a może z Atanera, nie wiem) wynoszący z niej kartony mówili, że lustro będzie niedługo wstawione. Tymczasem w I etapie zaraz minie rok, a lustra jak nie było tak nie ma. Szkoda, bo dzieki takiemu zabiegowi windy wyglądałyby na pewno mniej szpitalnie. A może Ataner czeka aż definitywnie zakończą się przeprowadzki, prace wykończeniowe w mieszkaniach, itp.? Oby nie, bo może się nigdy nie doczekać ;( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: Windy bez lustra? 21.02.06, 13:11 W trakcie jednej z moich wizyt w biurze sprzedaży Renaty słyszałem jak siedzący obok klienci spytali jedną z pań, jakie windy są montowane w atanerowskich budynkach. Odpowiedź brzmiała - takie jak tu (czyli w biurowcu delta)... Taka mała nieścisłość;))) Odpowiedz Link Zgłoś
s7baarti Re: Windy bez lustra? 23.02.06, 22:05 Bardzo dobre to z makijażem, dobre z klimatem szpitalnym (faktycznie jest tak mocno jałowo i duszno), a jeszcze lepsze z windą z wieżowca delta. To kiedy zmieniają na te ładne? Bo teraz to mi już lustro nie wystarczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aslani Re: Windy bez lustra? 23.02.06, 22:23 Lustro to za mało! Poproszę zegar i może fotel. To trochę trwa zanim zjadę z góry..... Odpowiedz Link Zgłoś
m.gabi Re: Windy bez lustra? 21.02.06, 15:25 ja równierz pytałam się jakie będą windy,usłyszałam od pań z Atanera że takie jak w biurowcu delta Odpowiedz Link Zgłoś
karoolo83 Re: Windy bez lustra? 21.02.06, 18:23 Jak wam się w windach nie podoba to schodami zacznijcie biegać. Był się ktoś pytać w administracji jak wygląda sprawa z lustrami. Nie przeczytałem tu żeby ktoś był Gadacie gadacie i nic z tego nie ma Budowa już robi przymiarki żeby wam te jakże potrzebne lustra założyć. Więc skończcie już temat w dodatku bezsensowny. Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: Windy bez lustra? 21.02.06, 18:57 :-0 A Ty jestes rzecznikiem prasowym "Budowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
karoolo83 Re: Windy bez lustra? 23.02.06, 20:23 Nie. Poprostu dobrze poinformowanym. Kto pyta nie błądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
olo2001 Re: Windy bez lustra? 01.03.06, 13:07 hola - to nie jest tak, że kto pyta nie błądzi i że ktoś się do czegoś przygotowuje. Te lustra powinny być od razu, albo mają taki obowiązek albo nie a nie żebym się dopytywał. Z tego co tu ludzie piszą to nie ma lustra nawet na budynkach z pierwszego etapu - to co od prawie roku się przygotowują do zamontowania tych luster ?. Odpowiedz Link Zgłoś
nati1985 Re: Windy bez lustra? 02.03.06, 12:42 muszę przyznać że przeżyłam dzisiaj szok termiczny - o mało nie padłam na kolana gdy weszłam do windy i tam zobaczyłam lustro na wprost mnie (nie przeżyłam szoku na swój widok oczywiście). Coś pięknego!! A jak u was założyli już lustra? Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: Windy bez lustra? 02.03.06, 13:00 W którym bloku macie tak dobrze? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nati1985 Re: Windy bez lustra? 02.03.06, 14:41 W klatce 55 A, ale nie wiem czy są też w innych klatkach bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Windy bez lustra? 02.03.06, 15:15 No to chyba do czegoś się przydaje to forum. Cieszę się razem z Wami, bo póki co ja jeszcze (53) nie przezyłam "szoku termicznego" ;))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jaszpa Re: Windy bez lustra? 02.03.06, 21:03 Czekam na winde... otwiera sie - patrze: ktos jest, no coz, w pierwszym odruchu chcialem przepuscic.. ale schowal sie razem ze mna. Koniec samotnych jazd w sterylnych windach! 53A ma juz lustra ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaga15 Re: Windy bez lustra? 02.03.06, 20:34 Lustra sa rzeczywiscie przednie; teraz jazda winda to juz czysta przyjemnosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
gioel Re: Windy bez lustra? 03.03.06, 13:47 W windzie w 55c też można od wczoraj już przeżyć 'szok termiczny'!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkaniuk Re: Windy bez lustra? 03.03.06, 15:43 ale to przeciez logiczne ze nie ma luster w windach od razu,przeciez nic by z nich nie zostalo albo porysowalyby sie przy takich zaladunkach... np u mnie 100kg kanapa z ikei :(( niezly klocek. Odpowiedz Link Zgłoś
biochip Re: Windy bez lustra? 03.03.06, 16:00 Dlatego nikt nie domagał się obiecanych luster od razu, ale po 10 m-cach. Najważniejsze, że są, trochę krzywo wklejone, ale są ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
s7baarti Re: Windy bez lustra? 03.03.06, 16:30 A w klatce B też już są? Bo akurat tam kilka tygodni nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Windy bez lustra? 03.03.06, 17:43 W B ponoć nie... Szczęśliwe windy wylosował komputer i B niestety nie było wśród nich... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arsil Re: Windy bez lustra? 03.03.06, 23:18 W 53B jest już lustro. Łącznie z kołkami je podtrzymującymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaizen78 Re: Windy bez lustra? 04.03.06, 11:51 Noo, szok był :) Szkoda, że wieczorem, jak chciałem się obejrzeć w lustrze przed opuszczeniem budynku miałem takiego pecha, że wsiadłem do windy z niebywałym tłumem (bo aż dwie osoby, to w porównaniu z dotychczasowymi doświadczeniami spora liczba) no i mogłem co najwyżej zerknąć przelotnie. Trzeba będzie jednak nadal przezornie sprawdzić się przed wyjściem z mieszkania ;))) Ale tak czy owak lustra ogromnie mnie cieszą, nareszcie nie czuję się w tej windzie jak w puszce :) Odpowiedz Link Zgłoś