europejczyk6 16.03.06, 13:28 a ilu pyrusów mieszka w Wiedniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kristo Re: Austria IP: 195.3.113.* 19.03.06, 21:26 mieszkam we wiedniu 18lat zyje sie spokojnie i przewidywalnie mimo wszystko chcialbym tak zyc w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Austria IP: *.groni1.gr.home.nl 20.03.06, 16:00 A dlaczego wyjechales/las? Czy nie mozesz wrocic? a MOZe milosc i rodzina trzymaja cie tam?? Pozdrawiam, choc ja jestem w Holandii... rok tylko, ale tez tesknie.. co 2 mies jednak odwiedzam Poznan...:) Malinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o ams Re: Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:39 wróciłam z Austrii byłam kierowana przez poznański urząd pracy do STEINHAUSER KARL FELLINGERSTRAFIE 4050 LEONDING/REITH. W ofercie eures było 40 godzin tygodniowo 920 EUR brutto byłam tam i wieżcie mi to ściema praca na akord przy pakowaniu włoszczyzny na styropianowe tacki/6 centów za sztuke. Za przygotowanie marchwi pietroszki selera,pory czyszczenie mycie,krojenie przenoszenie jest nie platne. na 12godzin pracy 20 EURO. za wypłatą czeka sie 2 dni, jak zjeżdzasz.własciciela niema a rządzi JEGO matka. Idzie sie psychicznie wykończyć ciągle coś jej nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
martak82 do gosc o ams 20.07.06, 16:10 piszesz ze "byłam kierowana przez poznański urząd pracy do STEINHAUSER > KARL FELLINGERSTRAFIE 4050 LEONDING/REITH." chcialabym wyechac do austrii lub niemiec, znalazlam w eures sporo ogloszen , jednak ciekawi mnie jak to jest rzeczywisice, co z pozwoleniem o prace i ile czasu sie czeka na wyjazd?itp?? Odpowiedz Link Zgłoś