Dodaj do ulubionych

Dziś Dni Kariery

21.03.06, 20:10
DNI KARIERY, hm!!!Prosze Szanownych czytelnikow o opinie, czy dzis w POlsce
mozna zrobic kariere zaraz po studiach i czy udalo wam sie znalezc wymarzona
prace chodzac na takie dni kariery...

• ququ777 siwy dym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 21.03.06, 20:11
      DNI KARIERY, hm!!!Prosze Szanownych czytelnikow o opinie, czy dzis w POlsce
      mozna zrobic kariere zaraz po studiach i czy udalo wam sie znalezc wymarzona
      prace chodzac na takie dni kariery...

• Gość: Artur z Londynu Re: Dziś Dni Kariery dla niewolnikow! IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 22.03.06, 15:10
      "Kariera w Polsce" to tak samo smieszny slogan jak "demokracja na Bialorusi".
      Chyba ze chodzi o kariere bezrobotnego albo kariere Nikodema Dyzmy w Sejmie.
      Ludzie, jak chcecie robic kariere to uczcie sie jezykow i wyjedzcie z tego
      polskiego oszolomstwa.Ja tak zrobilem, decyzja nie byla latwa, ale nie zaluje.
      Polska was wycycka i wypali nie dajac w zamian NIC.Popatrzcie co zdzialali i
      jaka kariere zrobili Wasi rodzice i dziadkowie uczciwie pracujac. Niczego sie
      od nich nie nauczyliscie? Do zobaczenia za granica!
      Pozdrawiam i zycze powodzenia
    • Gość: abc Tylko barany nie weszły do środka IP: *.icpnet.pl 22.03.06, 18:20
      "Tylko barany nie weszły do środka" - takie hasło oraz gipsowe figurki baranów
      ostrzegały w środę na schodach gmachu Akademii Ekonomicznej, by nie przegapić
      trwających tam Dni Kariery. - za samo hasło AIESEC powinien dostać czarną pyrę.

A może to właśnie barany weszły do środka?? Po to, żeby być potem sługusami
      w wielkich korporacjach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka