Gość: Dzidka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 21:12 Kocham całą Rodzine Radia Maryja..oni sa zbawieniem dla Polski i dla świata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzidka Żebyś wiedział, palancie, ze kocham! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 21:14 Drugiego takiego radia nie ma na całej żiemi, jest dla mnie nieustającym pasmem radości. Nawet teraz słucham sobie "Aktualności Dnmia". I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Żebyś wiedział, palancie, ze kocham! IP: *.icpnet.pl 13.12.02, 21:49 Co to za rozdwojenie jaźni? Która Dzidka to ta Nasza wspaniała? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Żebyś wiedział, palancie, ze kocham! 13.12.02, 21:51 Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > Co to za rozdwojenie jaźni? Która Dzidka to ta Nasza wspaniała? Od dzisiaj ta zalogowana. Dziękuję za komplemencik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Ok! Już wiem! IP: *.icpnet.pl 13.12.02, 21:56 the_dzidka napisała: > Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > > > Co to za rozdwojenie jaźni? Która Dzidka to ta Nasza wspaniała? > > Od dzisiaj ta zalogowana. Doczytałem forum do końca i już rozgryzłem sprawę. Ale oszołom z oszołoma. Cóż- są ludzie i ...(nie chcę kończyć). >Dziękuję za komplemencik :-) Przyjemnośc po mojej stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ok! Już wiem! 13.12.02, 21:58 > Doczytałem forum do końca i już rozgryzłem sprawę. Ale oszołom z oszołoma. To chyba podszywający sie pod Oszołoma tak brzydko pogrywa. Boh s niem. Odpowiedz Link Zgłoś