tow.szarikow 21.12.02, 05:38 jutro mam urodziny, a kto zgadnie które ten dostanie w ryj ;) za ew.życzenia dziękuję, ale jutro to mnie tu nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffmarkus Re: urodziny IP: *.icpnet.pl 21.12.02, 18:24 Zdrówka szczęścia i samych sukcesików życzę! Zgaduję: 34? P.S> Mogłeś jeszcze trochę posiedzeć w mamusi- dokładnie dwa dni. Aaaale miałbyś prezentów wtedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: urodziny 23.12.02, 16:21 Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > Zdrówka szczęścia i samych sukcesików życzę! dziękuję > Zgaduję: 34? nie trafiłeś - twoje szczęście ;) > > P.S> Mogłeś jeszcze trochę posiedzeć w mamusi- dokładnie dwa dni. Aaaale > miałbyś prezentów wtedy:) dłużej nie mogłem, i tak byłem spóźniony Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: urodziny 21.12.02, 20:12 tow.szarikow napisał: > jutro mam urodziny, a kto zgadnie które ten dostanie w ryj ;) > za ew.życzenia dziękuję, ale jutro to mnie tu nie będzie No już skoro tak wymuszasz.. to niech Ci będzie, wszystkiego najlepszego :-) A Mamusia pewnie z emocji przedświątecznych... to się zdarza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: urodziny 23.12.02, 16:22 the_dzidka napisała: > > No już skoro tak wymuszasz.. to niech Ci będzie, wszystkiego najlepszego :-) nietypowe trochę (tzn. początek nietypowy) - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: urodziny IP: *.icpnet.pl 22.12.02, 16:54 Skoro nikt więcej nie składa to ja dorzucę jeszcze: pomyślności, śnieżnej zimy, wygrania w Totka,..., po prostu wspaniałości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: urodziny 23.12.02, 21:10 mnie dawali pomiedzy 14 a 45 jak kazalam zgadywac... najlepsze zyczenia choc spoznione. masz 32 lata albo 26 nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś