mika1974 08.05.06, 21:45 Czy dostał już ktoś rachunek za prąd w bloku 65? Nie żebym się specjalnie martwiła brakującymi rachunkami, ale idzie już 5 miesiąc jak mam moje mieszkanie i boję się, że jak dostanę rachunek to się zer nie doliczę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziraa Re: Rachunek za prąd 08.05.06, 22:04 Podstawowe pytanie: a czy podpisałaś już umowę z energetyką? Może Ataner cały czas płaci? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
keisharain Re: Rachunek za prąd 08.05.06, 22:07 wow. nie przejrzalo sie zawartosci zajebistej teczki, ktora ataner ofiarowal podczas kwitowania odbioru mieszkania, hę? :) :) lepiej przejedz sie do energetyki, ul. panny marii 2 i podpisz umowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mika1974 Re: Rachunek za prąd 08.05.06, 22:47 Ale ja mam podpisaną umowę, jeszcze w grudniu 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
ziraa Re: Rachunek za prąd 08.05.06, 23:13 No to proponuję zasięgnąć informacji u źródła. :) Czyli u tzw. dostawcy prądu. Też podpisałiśmy umowę grudzień/styczeń - nie pamiętam :) i jakieś dwa rachunki były do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
keisharain Re: Rachunek za prąd 08.05.06, 23:43 mozliwe, ze cos pochrzanili, dlatego faktycznie, lepiej tam zadzwon. ja podczas podpisywania umowy 3 razy musialem sprawdzac adres - mieli zle kody przypisane do katowickiej. mimo, ze kobita dala sie przekonac, ze to ja mam ten wlasciwy, teraz z uporem maniaka przysylaja koperty zaadresowane w zly sposob. moze w twoim przypadku poszli dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
mika1974 Re: Rachunek za prąd 09.05.06, 10:11 he, he, chyba faktycznie albo enea albo sataner coś namotał, bo rachunki wysyłali na kompletnie inny adres, a kod pocztowy to nie mam pojęcia skąd wzięli bo to było coś 61-697, nawet nie wiem, gdzie to jest. Ale oczywiście pani uparcie twierdziła, że taki adres był podany do korespondencji. W każdym razie bezrachunkowy błogostan został przerwany :-( Odpowiedz Link Zgłoś
gioel Re: Rachunek za prąd 09.05.06, 16:29 To rzeczywiście mocno 'niepolankowy' kod pocztowy. 61-697 to kod Os. Wichrowe Wzgórza :) Pzdr Gioel Odpowiedz Link Zgłoś
polankowiec Re: Rachunek za prąd 20.05.06, 19:35 > To rzeczywiście mocno 'niepolankowy' kod pocztowy. 61-697 to kod Os. Wichrowe > Wzgórza :) A na Polance jaki jest, bo nawet nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ziraa Re: Rachunek za prąd 20.05.06, 23:42 a na Katowickiej 59 jest np. 61-131 P.S. zapraszam na nowe forum: www.performer.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś