Dodaj do ulubionych

czynsze w UWI

IP: *.intelinet.pl / 212.38.200.* 23.05.06, 17:38
chcę kupić mieszkanie w UWI na Batorego. dziś dostałam kalkulację czynszu
Spółdzileni i jestem zdruzgotana jego wysokością. Mam porównanie w Atanerze
jest o wiele mniej a mieszkania z ochroną. Czy ktoś coś wie na ten temat, nie
można byłoby to jakoś obniżyć, albo zrezygnować z administrowania przez tą
spółdzilnię później?
Agnes
Obserwuj wątek
    • Gość: młody Re: czynsze w UWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:24
      Jaki czynsz i jaka wielkość mieszkania ?
      • Gość: Agnes Re: czynsze w UWI IP: *.intelinet.pl / 212.38.200.* 23.05.06, 18:36
        50 m2- 458 zł ( woda liczona za 2 osoby )z ich kalkulacji na dzień 1 .03.06
        czy to nie wiele za dużo?
        pozdrawiam
        Agnes
        • Gość: młody Re: czynsze w UWI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:53
          Moim zdaniem o wiele za duzo...Nie znam nikogo kto by az tyle płacił za nowe
          mieszkanie.
          Norma to 250-320 pln miesiecznie. (bez prądu)
        • Gość: guru Re: czynsze w UWI IP: *.epsa.pl 25.05.06, 14:50
          Ktoś coś pokręcił, albo to są zwyczajni złodzieje.
          Tyle kosztuje czyns w starych mieszkaniach, bo zbierają na remont starego budynku.
          Czynsze w nowych zawsze są tańsze.
          Proponuję pojechać do Ai. Rozpoczęli właśnie budowę nowego budynku w okolicy.

www.ai.poznan.pl/opis_batorego_73.php?menu=5
          • Gość: lokatorka Re: czynsze w UWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:47
            Tez tak myśle że to okropni złodzieje, w ogóle jak słysze UWI to mi się robi
            ...kojarzą się z TBS - przez jakiś czas ten sam zarząd - wybrany przez miasto.
            Ja z nimi wole nie mieć już nic wspólnego, wystarczy że wdepłam w TBS-y i to był
            mój życiowy błąd.Za kawalerkę płace 480zł czynszu wpłącając swój wkład prawie 35
            tys. 5 lat temu- mieszka 1 osoba.Mieszka????raczej nocuje bo w ogóle nie ma mnie
            w domy całymi dniami i w weekendy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka