IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:29
co zwiedzic lub co zrobic z jednym dniem w Makarskiej prosze o rady =z gory dziekuje za fajne propozycje - Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kir Re: Makarska IP: 194.146.219.* 07.08.06, 20:36
      W Makarskiej samej nie ma nic do zwiedzania. Można sobie pójśc na wyspę. Można
      do centrum starej częsci. Ale nei ma tam jakichs wybitnych zabytków. To już
      lepiej może na św Jure wjechać?
      • Gość: zbynek Re: Makarska IP: *.plock.mm.pl 07.08.06, 21:08
        muzeum muszli.
    • Gość: o Re: Makarska IP: *.adsl.net.t-com.hr 12.08.06, 14:26
      Po starowce pr
    • Gość: o Re: Makarska IP: *.adsl.net.t-com.hr 12.08.06, 14:30
      Po malutkiej starowce mozna sie przespacerowac, do Muzeum Malakologicznego
      (muszle) w klasztorze franciszkanow mozna zajrzec i po polwyspie sv.
      Petarpospacerowac (stary kosciolek) lub do sanktuarium Vepric na wjezdzie do
      Makarskiej od strony Splitu. A jak ma sie samochod to albo na Biokovo na
      najwyzszy szczyt sv. Jure (nalezy byc dobrym kierowca) lub do Ogrodu
      Botanicznego w Kotisinie.
    • Gość: viki Re: Makarska IP: *.streamcn.pl 12.08.06, 15:05
      Potwierdzam. Mając samochód bezwzględnie należy wybrać się na masyw Biokovo.
      Jest Super, a widoki zapierają dech w piersiach.Oczywiście należy mić sprawny
      samochód i nie być "niedzielnym kierowcą".
      • Gość: ElKa27 Re: Makarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:04
        W Makarskiej można wykupić wycieczke na Biokowo więc samochód niekonieczny,a i
        wjazd bezpieczniejszy w wykonaniu miejscowych kierowców /jeżdżą busiki/
        • Gość: elka Re: Makarska IP: *.aster.pl 17.08.06, 13:03
          ...a męczący dzien najlepiej zakonczyc w dyskotece "Grota"... Kto był ten
          zrozumie:)
          • Gość: Migotka Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 14:17
            Hejka, ja wyjezdzam do Makarskiej 19 wrzesnia, kto był niech mi prosze powie co
            najlepiej pozwiedzac, jakies dobre rarytaski jedliscie?!?! no i jakz waluta,
            kupic jzu w Polsce kuny?? czy kupic euro i tam wymieniac? a i co powiecie o
            tamtejszej kuchni?
            • Gość: zbynek Re: Makarska IP: *.plock.mm.pl 19.08.06, 17:45
              naucz się czytać,wszystko opisane.
            • Gość: Bolek Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 14:45
              Hej. Jesli chodzi o wymiane w Chorwcji to 7,20 kun za 1 euro (bez prowizji)
              kursy minimalnie się różnią w kantorach. Dane z 17 sierpnia.
              Pozdrawiam
              • Gość: Migotka Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:46
                Dzieki za info:*:*:* a jeszcze chciałam spytać: mam do wyboru wykupienie 9
                sniadan i obiadokolacji w cenie 80euro i sie zastanawiam czy nie taniej bedzie
                wziazc jedzenie ze soba, jak uwazaccie???
                • Gość: ekoper Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 01:22
                  Migotka, jedziesz do "Bogumiły" z Gandalfem?
                  Nie kupuj tam żarcia, nie warto!
                • jacekiksel Re: Makarska 22.08.06, 09:46
                  Pewnie że taniej ale zalezy jak chcesz spedzac czas w makarskiej... na
                  gotowaniu?na twoim mijscu brałbym śniadania a obiad w makarskiej zjesz za 25pln.
              • jacekiksel Re: Makarska 22.08.06, 09:56
                Po powrocie z Chorwacji zauwazyłem jeden zastanawiajacy fakt... Płać kartą za
                wszystko co sie da wychodzi najkorzystniej i nie słuchaj tych opini bo ja tez
                od nich zwariowałem, czy brac uro czy pln, wziąłem euro pln i karte ,
                wybieranie pieniedzy z bankomatu jest kiepskim interesem ale wszędzie gdzie
                płaciłem karta przelicznik był b. dobry ok 0,52.
                Pozdrawiam
                Jacek
                ps. mam karte z inteligo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka