Gość: owsik IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.01.03, 23:22 chcemy, probujemy, czy jestesmy? wasz Owsik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studus Re: chcemy byc soba? 14.01.03, 19:00 Gość portalu: owsik napisał(a): > chcemy, probujemy, czy jestesmy? > > wasz Owsik a czy to nie jest tak jak my chcemy?! jesli chcesz to jestes, lub probujesz, lub nic nie robisz czekasz co bedzie. wazne jest by bylo mi/tobie dobrze, jak sie tak czujesz to wszytko jest oki. oczywiscie nie krzywdzac innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsik Re: chcemy byc soba? IP: *.icpnet.pl 14.01.03, 23:50 no wlasnie kazdy odpowiada za swoj los. tylko czy robimy wszytsko to co chcemy? oczywiscie ze nie i tu lezy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: chcemy byc soba? 15.01.03, 09:09 Gość portalu: owsik napisał(a): > > tylko czy robimy wszytsko to co chcemy? oczywiscie ze nie i tu lezy problem. a czy Ty robisz wszystko co chcesz?! w tej materii nalezy myslec dualnie. popierwsze zycie zawodowe, po drugie zycie prywatne. w zawodowym oczywiscie nie zawsze masz okazje sie wykazac i dzialac tak jak Ty chcesz ;( to jest przykre ale zrozumiale od strony firmy. w prywatnym: no coz tu jest dla Ciebie/ dla nas pole do popisu! ( tak mi sie wydaje ) zaczynajac od rzeczy bardzo prostych a mianowicie jesz to na co masz ochote a konczac na ubieraniu sie zachowaniu swoim. napisales "oczywscie ze nie" a co w tym takiego oczywistego?! wydaje mi sie ze ja naleze do osob ktore robia to co chca. poza tym nie jestem Matka Teresa i nie bede ludzi namawial by robili to co chce! po pierwsze nie jest ni to na reke po drugie to jest ich zycie i niech kieruja nim tak jak potrafia i jak sa wychowani! Odpowiedz Link Zgłoś