Dodaj do ulubionych

chcemy byc soba?

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.01.03, 23:22
chcemy, probujemy, czy jestesmy?

wasz Owsik
Obserwuj wątek
    • oszolom_z_radia Re: chcemy byc soba? 14.01.03, 18:31
      pomożemy
    • studus Re: chcemy byc soba? 14.01.03, 19:00
      Gość portalu: owsik napisał(a):

> chcemy, probujemy, czy jestesmy?
      >
      > wasz Owsik

a czy to nie jest tak jak my chcemy?! jesli chcesz to jestes, lub probujesz,
      lub nic nie robisz czekasz co bedzie.
      wazne jest by bylo mi/tobie dobrze, jak sie tak czujesz to wszytko jest oki.
      oczywiscie nie krzywdzac innych.
      • Gość: owsik Re: chcemy byc soba? IP: *.icpnet.pl 14.01.03, 23:50
        no wlasnie kazdy odpowiada za swoj los.

tylko czy robimy wszytsko to co chcemy? oczywiscie ze nie i tu lezy problem.
        • studus Re: chcemy byc soba? 15.01.03, 09:09
          Gość portalu: owsik napisał(a):

>
          > tylko czy robimy wszytsko to co chcemy? oczywiscie ze nie i tu lezy problem.

a czy Ty robisz wszystko co chcesz?! w tej materii nalezy myslec dualnie.
          popierwsze zycie zawodowe, po drugie zycie prywatne.
          w zawodowym oczywiscie nie zawsze masz okazje sie wykazac i dzialac tak jak Ty
          chcesz ;( to jest przykre ale zrozumiale od strony firmy.
          w prywatnym: no coz tu jest dla Ciebie/ dla nas pole do popisu! ( tak mi sie
          wydaje ) zaczynajac od rzeczy bardzo prostych a mianowicie jesz to na co masz
          ochote a konczac na ubieraniu sie zachowaniu swoim.
          napisales "oczywscie ze nie" a co w tym takiego oczywistego?! wydaje mi sie ze
          ja naleze do osob ktore robia to co chca. poza tym nie jestem Matka Teresa i
          nie bede ludzi namawial by robili to co chce! po pierwsze nie jest ni to na
          reke po drugie to jest ich zycie i niech kieruja nim tak jak potrafia i jak sa
          wychowani!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka