Gość: brat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.01, 19:07 Wyrzucenie Piotra Lato znanego wszystkim jako Picia bylo tylko przykroscia dla mieszkancow BB i znajomych Pici. Komu to bylo potrzebne? Podpadles wielki bracie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: Cos ty zrobil wielki bracie? IP: *.provider.pl 18.04.01, 19:22 Wielki Bracie! Od samego poczatku jestem stalym podgladaczem Twojego Domu. Regularnie odwiedzam internetowa strone Big Brother jednak to, co dzis zobaczylem bardzo mnie przerazilo. Czy naprawde Twoja decyzja dotyczaca Piotra Lato jest ostateczna? Zdaje sobie z tego sprawe, ze Piotr postapil nieuczciwie, ale powiedzial to osobie, ktora wlasnie wychodzila z Twojego Domu wraz wlasnie przekazana tajemnica. Mam nadzieje, ze to jedynie Twoj chwilowy wybryk! Pozdrawiam mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Cos ty zrobil wielki bracie? IP: 217.30.155.* 18.04.01, 22:08 Czy wy tego niewidzicie to jest kolejny ruch TVN-u, którego celem jest zwiększenie oglądalności programu BB. To się miało stać już z Klaudiuszem i Gosią ale szefowie zrozumieli że odejście ich, a zwłaszcza pierwszej osoby, tylko zmniejszy oglądalność. Dlatego znaleziono inny sposób pozbycia się osoby, dzięki której stanie się możliwe przybycie nowej osoby(jak się okazało dwóch). Jestem pewien że nowe osoby zostaną nominowane zczego wynika że jedna z nich odpadnie. Co prawda oglądam BB, ale denerwują mnie takie postępowanie TVN-U jak to lub ustalenie iż można było głosować tylko na facetów, wydaje mi się że to nie było fer. Poza tym BB jest wporządku, ale TVN nie powinien tylu rzeczy cenzurować, bo "najciekawszych" rzeczy dowiedujemy się tylko dzięki naszej gazecie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Cos ty zrobil wielki bracie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.01, 12:14 Jeśli Wielki Brat nie zostanie nominowany w tym tygodniu, mój pilot nie włączy więcej TVN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacksun Re: Cos ty zrobil wielki bracie? IP: 213.77.115.* 19.04.01, 14:16 moj faworyt od samego poczatku, kiedy prawie nikt go jeszcze nie lubil. wiecej nie obejrze bb... bs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Cos ty zrobil wielki bracie? IP: 156.17.52.* 21.04.01, 20:32 Wiecie o czym marzę? O świadomych mieszkańcach domu BB. O anarchistach. Marzę o solidarnej grupie. Marzę o grupie uczestników odmawiających podawania nominacji. Wszyscy. Jak jeden mąż. Wtedy grupa pokonałaby regulamin Domu i samego Wielkiego Brata. Co by zrobił? Wyrzucił całą grupę - i zabił kurę znoszącą TVN złote jajka??? Marzę o grupie, która powie – „cenimy bliskość i humanizm bardziej niż kasę i manipulację.” Marzę o przyjaźni. Wiem, że to mrzonki. Wiem, że to idealizm. Wiem, że to by zniszczyło show. (a może stworzyło by nowy typ rozrywki?) I co my wtedy byśmy zrobili? Na co patrzyli? O czym marzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Cos ty zrobil wielki bracie? IP: 156.17.52.* 21.04.01, 20:37 Dyrektor programowy TVN mówi na oficjalnej stronie BB (www.bigbrother.tvn.pl) jakieś Bardzo Brednie. To ostre słowa ale chyba zasłużenie - 2 razy podkreśla że to przez słowa Sebastiana w studio, trzeba było wyrzucić Piotra. Czyli jakby Sebastian nie powiedział "milionom widzów" to by TVN zatuszowała sprawę??? Tym samym Pan Dyrektor sugeruje - zróbcie rzeź Sebastianowi , to on winny a nie TVN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Cos ty zrobil wielki bracie? IP: 156.17.52.* 21.04.01, 20:40 Jak jestescie ciekawi co mysli na temat Wielkiego Brata "gromik" zapraszam na strone http://www.psychoterapia.silesianet.pl/big.htm Jest o czym czytac! Odpowiedz Link Zgłoś