kubek151 26.05.06, 14:49 Muszę zarejestrować sp. z o.o., nie potrafię sama sobie z tym poradzić, proszę o poradę gdzie się z tym udać i ile to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leda10 Re: Rejestracja spółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:44 umowa spółki - u notariusza - nie wiem jaki koszt, poźniej KRS - 1500 zł, regon w urzędzie statystycznym - nie wiem ile kosztuje (zadzwoń sobie do nich), NIP,pieczątka firmowa, następnie konto bankowe, zgłoszenie do ZUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Rejestracja spółki IP: *.icpnet.pl 26.05.06, 17:43 Regon bezpłatnie. Jezeli nie dajesz sobie rady z papierami to musisz poszukac kancelarii, która zrobi to za ciebie. Jeżeli nie masz czasu na bawienie się z KRS to radzę wziąść fachowca. Kwota dla kancelarii do dogadania. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama.pl Re: Rejestracja spółki 26.05.06, 20:41 udaj siedo mnie, najlepiej na maila. Przygotuje wnioski doKRS i doradzę jak ustawić firmę pod twoje potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RabbitOffice Wroc Re: Rejestracja spółki IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.13, 11:50 Zapraszam do Rabbit Office z Wrocławia! Rejestrujemy spółki z o.o. w cenie 500zł brutto:) Odpowiedz Link Zgłoś