Gość: chłost IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 17:26 Imaginie, czy możesz mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Imagine!!! IP: *.unl.edu 04.06.03, 17:28 Gość portalu: chłost napisał(a): > Imaginie, czy możesz mi pomóc? Nie. Sam(a) sobie mozesz pomoc. Tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Imagine!!! IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 17:30 pokaż dziurkę, ja znajdę klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine!!! IP: *.unl.edu 04.06.03, 17:33 Gość portalu: chłost napisał(a): > pokaż dziurkę, ja znajdę klucz. chyba na odwrot, ja ci dam klucz a ty znajdziesz sobie dziurke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Imagine!!! IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 17:37 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > pokaż dziurkę, ja znajdę klucz. > chyba na odwrot, ja ci dam klucz a ty znajdziesz sobie dziurke. nie myśl schematycznie, potzrebuję pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine!!! IP: *.unl.edu 04.06.03, 17:39 Gość portalu: chłost napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > > > pokaż dziurkę, ja znajdę klucz. > > chyba na odwrot, ja ci dam klucz a ty znajdziesz sobie dziurke. > nie myśl schematycznie, potzrebuję pomocy. no dobra, naginaj jak pierwszy raz z domu uciekla(e)s ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Imagine!!! IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 17:43 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > > > > > pokaż dziurkę, ja znajdę klucz. > > > chyba na odwrot, ja ci dam klucz a ty znajdziesz sobie dziurke. > > nie myśl schematycznie, potzrebuję pomocy. > no dobra, naginaj jak pierwszy raz z domu uciekla(e)s ? to znudzenie czy czysty cynizm? popatrz wokół, nie jestes sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine!!! IP: *.unl.edu 04.06.03, 17:49 Gość portalu: chłost napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > > > > > > > pokaż dziurkę, ja znajdę klucz. > > > > chyba na odwrot, ja ci dam klucz a ty znajdziesz sobie dziurke. > > > nie myśl schematycznie, potzrebuję pomocy. > > no dobra, naginaj jak pierwszy raz z domu uciekla(e)s ? > to znudzenie czy czysty cynizm? popatrz wokół, nie jestes sam. ani to ani tamto. ostrosc widzenia ktorej ci zycze. nie, nie przejmuj sie. nie mam depresji ani tam takich. poprostu zdaje sobie sprawe ze siedze po uszy w gownie, podczas gdy inni oszukuja siebie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Imagine!!! IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 17:53 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > > > > > > > > > pokaż dziurkę, ja znajdę klucz. > > > > > chyba na odwrot, ja ci dam klucz a ty znajdziesz sobie dzi > urke. > > > > nie myśl schematycznie, potzrebuję pomocy. > > > no dobra, naginaj jak pierwszy raz z domu uciekla(e)s ? > > to znudzenie czy czysty cynizm? popatrz wokół, nie jestes sam. > ani to ani tamto. ostrosc widzenia ktorej ci zycze. nie, nie przejmuj sie. > nie mam depresji ani tam takich. poprostu zdaje sobie sprawe ze siedze po uszy > w gownie, podczas gdy inni oszukuja siebie i innych. może. a może za bardzo chciałeś, przesadziłeś troszeczkę i kontrast sie rozlegulował? może zrobiłeś pełen obrót i jesteś w punkcie wyjścia lub tuz za? pomysl o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine!!! IP: *.unl.edu 04.06.03, 17:55 o ile sobie przypominam chiala(e)s pomocy. zamieniam sie w sluch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Imagine!!! IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 17:59 Gość portalu: Imagine napisał(a): > o ile sobie przypominam chiala(e)s pomocy. zamieniam sie w sluch. powiedz, jak żyć, żeby nie stać się tak znudzonym i niezadowolonym z życia mistrzem jak Ty? jak patrzyć codziennie na siebie, żeby czapka czegokolwiek nie zasłania reszty? bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine!!! IP: *.unl.edu 04.06.03, 18:07 Gość portalu: chłost napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > powiedz, jak żyć, żeby nie stać się tak znudzonym i niezadowolonym z życia > mistrzem jak Ty? jak patrzyć codziennie na siebie, żeby czapka czegokolwiek nie > zasłania reszty? bez urazy Oto odpowiedz. Nie rozumiesz mnie kompletnie. Ja kocham zycie, a moze te jego aspekty, ktore uchodza twojej uwadze, a ktore sa samym pulsem zycia. zycie w twoim rozumieniu, nie jest zyciem, tym prawdziwym, czystym, drgajacym. to, i tu nie pogniewaj sie, bardziej przypomina radosc glodnego wpadajacego do smietnika osiedlowego. masz jedno wyjscie. studiowac dokladnie centymetr po centymetrze absurd tego co nazywasz zyciem a wtedy jest szansa, ze nagle promien swiatla wpadnie w katakumby twojej egzystencji. nie jestem znudzonym !!! dzien mam wypelniony po brzegi. nie kocham zycia wedlug twojej definicji. bo to nie jest zycie. to daleki kuzyn zycia. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Imagine!!! IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 18:11 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > powiedz, jak żyć, żeby nie stać się tak znudzonym i niezadowolonym z życia > > > mistrzem jak Ty? jak patrzyć codziennie na siebie, żeby czapka czegokolwie > k > nie > > zasłania reszty? bez urazy > > Oto odpowiedz. Nie rozumiesz mnie kompletnie. Ja kocham zycie, a moze te jego > aspekty, ktore uchodza twojej uwadze, a ktore sa samym pulsem zycia. zycie w > twoim rozumieniu, nie jest zyciem, tym prawdziwym, czystym, drgajacym. to, i tu > nie pogniewaj sie, bardziej przypomina radosc glodnego wpadajacego do smietnika > > osiedlowego. masz jedno wyjscie. studiowac dokladnie centymetr po centymetrze > absurd tego co nazywasz zyciem a wtedy jest szansa, ze nagle > promien swiatla wpadnie w katakumby twojej egzystencji. nie jestem > znudzonym !!! dzien mam wypelniony po brzegi. nie kocham zycia wedlug twojej > definicji. bo to nie jest zycie. to daleki kuzyn zycia. > Pozdr, Imagine. Imaginie! pleciesz banały, i do tego bez związku. przepraszam, że zabrałem czas Tobie i sobie, ale od Ciebie niczego nie mozna sie nauczyc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine!!! IP: *.unl.edu 04.06.03, 18:15 Gość portalu: chłost napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: chłost napisał(a): > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > powiedz, jak żyć, żeby nie stać się tak znudzonym i niezadowolonym z > życia > > > > > mistrzem jak Ty? jak patrzyć codziennie na siebie, żeby czapka czegok > olwie > > k > > nie > > > zasłania reszty? bez urazy > > > > Oto odpowiedz. Nie rozumiesz mnie kompletnie. Ja kocham zycie, a moze te j > ego > > aspekty, ktore uchodza twojej uwadze, a ktore sa samym pulsem zycia. zycie > w > > twoim rozumieniu, nie jest zyciem, tym prawdziwym, czystym, drgajacym. to, > i > tu > > nie pogniewaj sie, bardziej przypomina radosc glodnego wpadajacego do > smietnika > > > > osiedlowego. masz jedno wyjscie. studiowac dokladnie centymetr po centymet > rze > > absurd tego co nazywasz zyciem a wtedy jest szansa, ze nagle > > promien swiatla wpadnie w katakumby twojej egzystencji. nie jestem > > znudzonym !!! dzien mam wypelniony po brzegi. nie kocham zycia wedlug twoj > ej > > definicji. bo to nie jest zycie. to daleki kuzyn zycia. > > Pozdr, Imagine. > Imaginie! pleciesz banały, i do tego bez związku. przepraszam, że zabrałem czas > > Tobie i sobie, ale od Ciebie niczego nie mozna sie nauczyc. > Pozdrawiam to juz nie wina nauczyciela. przepraszam i ja. szukaj nauk gdzie indziej. kiedys i tak wrocisz do tego o czym mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Imagine!!! IP: *.icpnet.pl 04.06.03, 18:00 Gość portalu: Imagine napisał(a): > o ile sobie przypominam chiala(e)s pomocy. zamieniam sie w sluch. tu Cię chyba trafiłem, choć nie chciałem ranić. wybacz szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine!!! IP: *.unl.edu 04.06.03, 18:09 Gość portalu: chłost napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > o ile sobie przypominam chiala(e)s pomocy. zamieniam sie w sluch. > tu Cię chyba trafiłem, choć nie chciałem ranić. wybacz szczerze. nie zraniles mnie, bo nie jestes w stanie mnie zranic. to cos, co mogloby byc obiektem twego ciosu, nie ma ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Imagine!!! 04.06.03, 17:31 A mnie?Mam zatwardzenie.Wloze sobie granat w dupe.Jak nie pomoze,w tobie cala nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Imagine!!! 04.06.03, 17:41 Imaginie,wypnij sranie.Wychloszcze cie z pasja za darmo.Orczyk juz mam.Chlosty orczykiem!Czy moze byc cos bardziej podniecajacego dla ciebie ptasi mozdzku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja to Ja Re: Imagine!!! IP: *.net.autocom.pl 04.06.03, 17:47 Komandos,strzel sobie wreszcie tą srake bo wiecznie tylko o tym gadasz. Tylko smrud rozsiewasz bąku śmierdzący Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Imagine!!! 04.06.03, 17:49 Ktos i to musi robic.A ty wykastrowany buchaju czemu sie pyzisz? Odpowiedz Link Zgłoś