arguss10 01.06.06, 19:34 Sądząc po waszych tekstach nie nadajecie sie do niczego innego. Biedny poznański ludek wytresowany do słuzenia Niemcom. Niemiec twój Pan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kupiec A co? Brakuje ci?:)))) IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 19:47 Stary stadaj stąd. Od kilku wątków pier.lisz głupoty, jakbyś urwał się z Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
arguss10 replika 01.06.06, 19:55 oto jest ten poczciwy poznański fachowiec zasciankowy ciemniak przerobiony z chama na pana jedz usługiwac niemcom aby zarobić na ku.. grobelnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: replika IP: *.icpnet.pl 01.06.06, 19:57 Wracaj juz na swoje krakowskie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: replika IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 23:57 Na jakie krakowskie? On ląduje tylko na oślej ławce. Wystarczy tam zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: o sexie 01.06.06, 19:57 Przepraszam, ale czy mogę się dowiedzieć, o co Tobie chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: o sexie IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 20:00 Ty się lepiej nie pytaj, bo świra to nigdy nie zrozumiesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
arguss10 droga dobrusio - 01.06.06, 20:03 To bardzo proste. Przyszło nam żyć w ciemnogrodzie. Po latach komuny mamy ciemnogród rabowany przez rzady goryli schowanych za krzyżem. Droga dobrusiu - przepraszam cie za ten jezyk Nie ma wojen sprawiedliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: o sexie 01.06.06, 20:04 Rzeczywiście, coś mu dolega. Dziwne, że w tej fazie Księżyca. Bo według moich obserwacji szczególną aktywność debile wykazują podczas pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: o sexie IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 20:06 jak to o co? no ma problem z seksem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arguss10 Re: o sexie 01.06.06, 20:09 Zebrała się wiec sfora grobelnego. Juz wam rzucił swoje ochłapy. Słyszałem ze marnie karmia w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: o sexie IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 20:15 arguss10 napisał: > Zebrała się wiec sfora grobelnego. Lecisz na okrągło to samo:(( Prosimy o jakieś nowości:)) > Juz wam rzucił swoje ochłapy. Czy to dotyczy tego wątku?:)))))))) > Słyszałem ze marnie karmia w Poznaniu. U nas nie ma jadłodajni i nas nie karmią. My karmimy się sami Odpowiedz Link Zgłoś
arguss10 Re: o sexie 01.06.06, 20:18 Nieprawda. Kundle jedza tylko z cudzej ręki. Na słuzbie u pana. > > > > > > Juz wam rzucił swoje ochłapy. > > Czy to dotyczy tego wątku?:)))))))) > > > > Słyszałem ze marnie karmia w Poznaniu. > > U nas nie ma jadłodajni i nas nie karmią. My karmimy się sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: o sexie IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 20:34 arguss10 napisał: > Nieprawda. :)))))) > Kundle jedza tylko z cudzej ręki. A ty zachowujesz się jak burek. Ciągle szczekasz i szczekasz. Tylko w powietrze:))) > Na słuzbie u pana. Rozumiem, że pan cię oddelegował do szczekania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
arguss10 Re: o sexie 01.06.06, 20:16 Nic dziwnego. Pleśń powraca na salon. To właśnie jest Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: o sexie 02.06.06, 00:03 Ludzie!!!! Nie karmić trola! Jakby mu nikt nie odpisał, zmyłby się wyzwierzęcać na inne żerowisko! Odpowiedz Link Zgłoś