Dodaj do ulubionych

Który developer w Poznaniu jest godny polecenia??

07.06.06, 16:25
Pisze bo jestem zaniepokojony...Najpierw chciałem od WECHTY..ale sami wiecie
ile kontrowersji!Pozniej TRUST..tez nienajlepsze opinie..ehh!Od kogo kupic
mieszkanie??:(
Obserwuj wątek
    • jazztom Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen 07.06.06, 16:28
      hallo?
      • Gość: młody Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:41
        Echo Investment
        Libra
        Ataner
        • czybryk Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen 07.06.06, 22:20
          Ataner już się wypalił - wystarczy zobaczyć blok na Piątkowskiej.
          Poprawia się UWI, siedzą w Globisie.
    • Gość: Grzecho Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:02
      Ja zaufałem firmie Linea. Oni jednak buduja na peryferiach w Dąbrówce.
      Jak na razie wszystko idzie bez żadnych problemów. Mają zgraną i kompetentną
      grupę młodych ludzi w biurze. Gorzej jest z podwykonawcami czyt. fachowcami,
      ale tak chyba jest wszędzie....

pzdr
      • Gość: wifi Re: Który developer w Poznaniu - ardens IP: *.icpnet.pl 04.06.13, 21:36
        ich inwestycja - os. tygrysie w Robakowie to propozycja klimatycznego osiedla (jak dobrze pamiętam 48 rodzin) o sporym metrażu (95m2) i niezłej cenie i dobrych materiałach. Kiedys budowali domki jednorodzinne i stoją, żadnych wtop po czasie nie ma :P
        • Gość: audiovideo Re: Który developer w Poznaniu - ardens IP: *.icpnet.pl 16.10.13, 23:20
          Trzeba przyznać, że robią dobrze, nie ma się czego przyczepić. Inwestycja os tygrysiego jestem pewny to tylko początek "osiedlowej" przygody ardensu. Tego mu zresztą życze i ludziom - więcej osób powinno móc sobie pozwolić na komfort domku za ludzką cene.
    • Gość: klientka_błazeja Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen IP: *.icpnet.pl 06.05.13, 18:36
      odradzam trust ! jedna wielka nieuczciwość. ich odpowiedzialność kończy się po zainkasowaniu pieniędzy za mieszkanie! mieszkania których nie idzie ogrzać, nie chcę usuwać usterek. jedna wielka pomyłka. żałuję zakupu:/
      • agent.ds.nieruchomosci Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen 09.07.13, 22:43
        Pierwsza rzecz należy sprawdzić developera, jak długo jest na rynku, ile buduje aktualnie, w jakich miejscach, ważna jest oczywiście lokalizacja i cena, choć warto też zwrócić uwagę na samo osiedle, architekturę, infrastrukturę, komunikację.
        • Gość: A Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen IP: *.204.71.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.13, 07:32
          A ja mam mieszkanie od Libry i jestem zadowolony, kupowałem kilka lat temu. Teraz szukam mieszkania dla córki i chętnie kupiłbym też od nich ale córka chce w Poznaniu a oni buduja tylko w Komornikach.
          • agent.ds.nieruchomosci Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen 11.07.13, 19:59
            No to może z czystej ciekawości zerknij na inwestycję , o której wcześniej wspominałem, jesli interesuje Cię Poznań?
      • Gość: Klient2014 TRUST - opinia??? IP: 77.242.202.* 16.12.13, 15:19
        witam,

Wpłaciłem rezerwację u dewelopera, ale jak zacząłem czytać jestem załamany, deweloper zdaje się ledwie funkcjonuje, prosze o informację na temat jakości wykonania oraz czy macie może wiedzę, że są problemy z uzyskaniem aktu własności???
        • Gość: marti Re: TRUST - opinia??? IP: *.eaw.com.pl 07.01.14, 22:46
          tylko nie TRUST! www.facebook.com/donttrustsa?ref=ts&fref=ts
          chcesz wiedzieć więcej, pisz na fan page'u - odpiszę!
    • elwirakoszetka Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen 17.07.13, 10:26
      ja kupowałam mieszkanie na grunwaldzie od pbg erigo i mogę powiedzieć, że wywiązali się ze swoich zobowiązań. Nie wiem czy teraz coś jeszcze budują, w necie z łatwością sprawdzisz
      • Gość: domi Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen IP: *.46-29-151.tkchopin.pl 16.11.13, 23:03
        A ja kupiłam od ardensa i jestem zadowolona. Tylko że to już nie Poznań a Robakowo-15 min drogi do miasta. Cena mnie przekonała jak za takie mieszkanie, prawie dom właściwie.
        • mijus76 Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen 19.11.13, 14:30
          Temat dotyczący Poznania a tu co chwila chochlik z Robakowem wyskakuje (byłem oglądałem te tygrysie dup.. nie rozwala ale kto co lubi .. te 15 minut od centrum to jeszcze spacerkiem na pieszo;-)
          • Gość: Juhy Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen IP: *.icpnet.pl 05.01.14, 23:09
            No każdy ma inny gust masz racje, ale przecież jest 15 min. Do rataj? My z osiedla lecha jechaismy ogladac i się przez te uliczki przeciskaliśmy osiedlowie i w 16 dojechaliśmy bo liczylismy
    • Gość: Michał Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 13:52
      Układanie płytek poznań www.plytkarzpoznan.cba.pl
    • Gość: Gaja Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.14, 19:14
      Niestety nie znam godnego polecenia developera w Poznaniu, zastanawia mnie jednak, kto wydaje zgody na powstawanie nowych osiedli. Sądzę, że są przeprowadzane różnego rodzaju ekspertyzy przyrodnicze, ale jak one się mają do zachowania różnorodności biologicznej w okolicach naszego miasta?
    • jarfa65 Re: Który developer w Poznaniu jest godny polecen 14.11.14, 17:41
      Temat jest stary, ale cały czas aktualny. Wiele osób kupuje mieszkania u deweloperów, którzy "wiszą na włosku swojej egzystencji". Z uwagi na to czym się trudnię nie będę wymieniał tych firm. Pytanie dotyczy godnych polecenia. Wymienię kilku deweloperów poznańskich i proszę nie traktować to jako forma reklamy. Nic mnie z tymi deweloperami nie łączy: BUDIMEX (Smolna), FAMILY HOUSE (chociaż ma bardzo specyficzny sposób funkcjonowania - chodzi o infrastrukturę), UWI. Jest jeszcze kilka innych deweloperów, ale zawsze wszystko zależy od wybranej lokalizacji w Poznaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka