Dodaj do ulubionych

CityPark osiedle

IP: *.dyn.optonline.net 15.06.06, 14:32
Czy ktos ma wiecej informacji na temat tego osiedla na wjskowej?
Ich strona nie ma nic! CHcialbym zobaczyc jakies zdjecia czy wizualizacje.
Czytalem inne posty na ten temat ale nigdzie nie ma zdjec i projektow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgosia Re: CityPark osiedle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 09:02
      Byłam w biurze nieruchomości Ptak, bo oni oferuję te mieszkania ( mają to
      napisane na stronie internetowej), aby dowiedzieć się czegoś więcej. To jakaś
      paranoja, sama właścicielka nie wiedziała absolutnie nic, jakie mieszkania są
      dostepne, kiedy będzie odbiór, jak będzie wyglądał standard, osiedle itp. Od
      razu zadzwoniła do biura (chyba inwestora), ani nas umówić na spotkanie, po
      czym zażądała ode mnie podpisania umowy o pośrednictwo, w której ja płacę 1,5
      % wartości mieszkania za tą wątpliwą jej usługę, że ona tam ze mną pojedzie i
      będzie się mną zajmować do czasu umowy. Odpowiedziałam, że udam się na tam
      sama, bo na razie dzięki jej usługom nie wiem absolutnie nic i nie zamierzam
      jej nic płacić. Spotkanie jest w firmie Konkret, która ma siedzibę w centrum
      Panorama. Podobno ta firma nie ma biura sprzedaży , tylko dogadała się z
      kilkoma "lepszymi" biurami nieruchomości, aby sprzedawały mieszkania. Nie wiem
      tylko po co ta tajemnica wokół tego, czy to nie jest jakiś przekręt.

Małgosia
      • Gość: gosc Re: CityPark osiedle IP: *.dyn.optonline.net 19.06.06, 14:13
        no dokladnie!! ja napisalem kilka maili do nich do citypark( na ich stronie jest
        email) i ic sie nie dowiedzialem. napisali tylko ze wkrotce strona bedzie
        uruchomiona i beda na niej rzuty mieszkan, ceny, plany itd...
        ale do dzicsiaj nic! wydaje sie to byc wszystko tajemnicze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka