drhuckenbush 20.06.06, 14:13 Kilka godzin temu uzyskalem tytul zawodowy magistra inzyniera informatyki. Tym samym dolaczylem do elitarnego grona absolwentow Politechniki Poznanskiej :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leda10 nooo gratulacje, ale pogodę miałeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:21 niesprzyjającą :( Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: nooo gratulacje, ale pogodę miałeś 20.06.06, 16:13 Zgadza sie. Goraco strasznie, slonce swieci i projektora nie widac... Ale na koniec jeszcze krew oddalem, coby lepiej sie poczuc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 siódme poty + krew? ;)nie za dużo? no to dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 16:29 zimne piwko i pełen relaks. A od jutra do roboty :P Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: siódme poty + krew? ;)nie za dużo? no to dzis 20.06.06, 23:23 Ja go podziwiam. Oddac 450ml tak bez niczego to nie lada wyczyn. Ja mdleje przy pobraniu malutkiej strzykawki do badan, a jakis tydzień temu jak byłam to 2 panie mnie musialy trzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: siódme poty + krew? ;)nie za dużo? no to dzis 20.06.06, 23:52 Nie no, luz. Po obronie pracy inzynierskiej zrobilem dokladnie tak samo. A teraz nawet sprawdzilem, ze mi stuknelo dwudzieste oddanie - czyli juz 9 litrow krwi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 16:34 Niech sobie chociaż odrobinę odsapnie po ciężkim dniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 23:25 lucyferciu napisał: > Niech sobie chociaż odrobinę odsapnie po ciężkim dniu;) ### spędzanie czasu w tak doborowym towarzystwie to dla niego czysta przykemnosc:P Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 23:37 Czy to znaczy, że Cię olał dzisiaj:-( Oj, nieładnie doktorku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 23:42 Gdzieżby znowu:D Spedzilismy ze soba cały dzień, od samego rana. Rozstalismy sie jakies pół godziny temu....ale nic straconego, od czego sa telefony i darmowe rozmowy w tepsie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 23:48 Eee, coś ściemniasz. Jak mogliście spędzić ze sobą cały dzień, jak DR był na forum o 16 i 18. Czyżbyście mieli wtedy "ciche" godziny?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 23:53 Vikka wtedy robila zakupy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 23:55 drhuckenbush napisał: > Vikka wtedy robila zakupy :)) OK. Alibi przyjęte :-)) Brzmi bardziej wiarygodnie od prawdy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 23:55 Mógł byc:) Czesto tak jest, ze siedzimy sobie razem na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 20.06.06, 23:56 Noo, ale Ciebie wtedy nie widziałem. Poza tym Dr "zeznawał" co innego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 21.06.06, 00:02 No tak zapomnialm-były zakupy z tesciowa:P A jak nic nie piszę to wcale nie znaczy, ze mnie nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 21.06.06, 00:05 v.i.k.k.a napisała: > A jak nic nie piszę to wcale nie znaczy, ze mnie nie ma:) No tak, to wiem:)) Tak jak powiedziałem wcześniej, alibi jest bardziej wiarygodne od prawdy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Vikka daj dzisiaj spokój doktorkowi 21.06.06, 08:10 Dobre alibi nie jest złe;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: nooo gratulacje, ale pogodę miałeś 20.06.06, 23:20 Upał jak cholera, od razu mnie bolała głowa i robiłam sie nerwowa:/ Ale w CW super-klimatyzacja była, wiec luz. Gorzej jak sie wyjdzie z takiego przyjemnego chłodku z powrotem na ten żar:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: nooo gratulacje, ale pogodę miałeś 20.06.06, 23:25 i jaka faza?? U Ciebie i u chłopa. Zakute, zdane, zapomniane (?), to pewnie i ZAPITE!! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: nooo gratulacje, ale pogodę miałeś 20.06.06, 23:27 No cos Ty. Pic bedziemy:on w czw, a ja jak mnie przestana bolec zeby po piciu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: nooo gratulacje, ale pogodę miałeś 20.06.06, 23:33 a dlaczego w czwartek?? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: nooo gratulacje, ale pogodę miałeś 20.06.06, 23:39 Cholera wie:)Jego spytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: nooo gratulacje, ale pogodę miałeś 20.06.06, 23:54 Wlasnie jeszcze nie zapite. Po oddaniu krwi za duzo pic nie lubie, a i nie moglem dzis bo prowadzilem, a jak prowadze to nigdy nie pije. W czwartek z ekipa z roku idziemy ucztowac ABSOLUTorium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: to ja sie pochwale IP: *.man.poznan.pl 20.06.06, 14:54 Ogłaszając to w wielu miejsach sieci - na których logujesz się pod różnymi nickami, niekiedy pod imieniem i nazwiskiem sam pozbawiłeś się "internetowej anonimowości" ... Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: to ja sie pochwale 20.06.06, 15:58 W tym wypadku wielu to dwoch :) Kto mnie znal, to mnie znal, kto nie znal, i tak sie raczej nie zorientuje. A Ty kto? POZMANowski adres IP... Pewno pmtm czytujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: to ja sie pochwale 20.06.06, 17:12 Ino tam pisujesz znacznie sensowniej. Raczej obstawialbym ze Ty to "zul". ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: to ja sie pochwale 20.06.06, 18:09 Tylko do Zula nie pasuje mi pozmanowska nazwa hosta. Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: to ja sie pochwale 20.06.06, 17:14 drhuckenbush napisał: > Kilka godzin temu uzyskalem tytul zawodowy magistra inzyniera informatyki. Tym > samym dolaczylem do elitarnego grona absolwentow Politechniki Poznanskiej :D I czym tu sie chwalic... teraz jezdes dyplomowany MaGazynieR INsZtalator? A niech Ci teraz dyplom lekkim bedzie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: to ja sie pochwale IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 18:42 Nie mam nic przeciw PP, ale nie lubie gdy ktos sam siebie nazywa elita. Na elitarnosc mlody czlowiku musisz jeszcze troche popracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bury Masz się czym chwalić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:23 Gość portalu: MM napisał(a): > Nie mam nic przeciw PP, ale nie lubie gdy ktos sam siebie nazywa elita. Na > elitarnosc mlody czlowiku musisz jeszcze troche popracowac. Nie trochę, ale sporo. Jeśli oczywiście w ogóle może być o tym jakakolwiek mowa, zwłaszcza "po" politechnice. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Masz się czym chwalić 20.06.06, 23:56 Informatycy "po" politechnice to elita w swoim fachu na skale krajowa, a i czasem miedzynarodowa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bury Re: Masz się czym chwalić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:19 Tak, z tym że w własnym rozumieniu słowa "elita". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Masz się czym chwalić IP: *.icpnet.pl 21.06.06, 14:11 Moj znajomy jest jednych z szefow firmy informatycznej z oddzialem w Poznaniu. Ostatnio opowiadal mi jakim problemem jest nabor nowych pracownikow. Absolwenci PP maja bardzo duze wymagania finasowe, niestety nie moga zaoferowac rownie duzych umiejetnosci. Stad najczesciej zatrudnia informatykow "uniwersyteckich" - moze wiedza mniej, ale maja lepiej opanowana umiejetnosc samodzielnego uczenia sie, wiec wszelkie braki szybko nadrabiaja. A do tego ego mniej rozbuchane. Czy informatycy PP, ale po wydziale elektrycznym to tez elita? Pytam z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Masz się czym chwalić 21.06.06, 15:06 Gość portalu: MM napisał(a): Stad najczesciej zatrudnia informatykow "uniwersyteckich" - moze > wiedza mniej, ale maja lepiej opanowana umiejetnosc samodzielnego uczenia sie, > wiec wszelkie braki szybko nadrabiaja. A do tego ego mniej rozbuchane. ### znam takich i takiech-wszyscy zadzieraja nosa, ale taki juz ich urok;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: Masz się czym chwalić 27.06.06, 15:55 Chyba masz jakiś kompleks. Jak ostatnio robiliśmy nabór na stanowiska informatyczno-programistyczne w firmie w której pracuję, to praktycznie wszyscy z poza Politechniki Poznańskiej prezentowali taki poziom, że właściwie wstyd było uczestniczyć w rozmowach kwalifikacyjnych. Gdyby nie grupka z PP prawdopodobnie zrezygnowalibyśmy w ogóle z naboru, bo nikt by się nie nadawał. Prawda jest taka, że informatycy po Politechnice Poznańskiej to jest elita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Masz się czym chwalić IP: *.icpnet.pl 27.06.06, 17:48 Nie mam kompleksow (przynajmniej jesli chodzi o moje wyksztalcenie). Zupelnie przypadkiem wiem jakie sa wymagania wobec studentow PP na informatyce oraz informatyce przy wydziale elektrycznym, wiem tez jaki jest poziom po informatyce na UAM (zarowno tych ksztalconych na wydziale matematycznym oraz fizycznym). O prywatnych uczelniach nie bede wspominac, bo niestety specjalnie nie ma o czym. Niestety moge Tobie podac dluuuuga liste przedstawicieli elity po PP, ktorzy chwaly swojej uczelni nie przynosza, przy jednoczesnej bardzo wysokiej samoocenie swoich umiejetnosci. I przynajmniej dla mnie niezrozumiale bylo zdziwienie kilku informatykow, ze mieli samodzielnie sie doksztalcic, ze jak sie czegos nie jest pewnym to nalezy zajrzec do ksiazki. Na miano elity trzeba zapracowac wlasna praca (a w przypadku informatykow wiaze sie to z koniecznoscia ciaglego doksztalcania), ukonczenie nawet najlepszego wydzialu jeszcze nie znaczy, ze do niej juz sie zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Masz się czym chwalić 27.06.06, 19:33 Na temat elektryka nie bede sie wypowiadac. Naleze do elity nie dlatego, ze tak powiedzialem. Po prostu absolwenci WIiZ to JEST elita. Nie chodzi mi o jakies przechwalanie sie czy cus - ale po prostu oprocz duzej wiedzy mamy tez znaczace osiagniecia na roznych (zazwyczaj wysokich) szczeblach. Na ta pozycje pracowano wiele lat. Informatyka na WE to cos nowego. Jaki bedzie efekt? Zobaczymy, poki co nie wyszli jeszcze pierwsi absolwenci - wyjda dopiero w przyszlym roku. Co do moich osobistych odczuc to powiem tylko taka rzecz. Rozpoczynalem studia na Wydziale Elektrycznym (dopiero od 3 roku przeniesiono nas na WIiZ). Sciezka na WIiZ podobna jest do tej starej z WE. Podobna, ale nie taka sama, bowiem wczesniej informatyki uczyla ekipa z Piotrowa (Instytut Informatyki, znaczaca wiekszosc zajec) oraz z Wildy (Instytut Automatyki i Inzynierii Informatycznej, stosunkowo niewiele zajec). Jak na moj gust oraz wielu innych kolegow z roku, przedmioty i sposob prowadzenia przez ekipe z Piotrowa byl ciekawszy. Ja tak naprawde moge pochwalic tylko jeden przedmiot z Wildy - byla to Architektura Systemow Liczacych, naprawde mi sie ten przedmiot podobal. A wszystkie inzynierie oprogramowania z pania Begier czy sztuczne inteligencje z Martinkiem lub programowania deklaratywne z Bartoszkiem, Cybulka, wreszcie optymalizacja z Balinska - nie przypadly mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Masz się czym chwalić IP: *.icpnet.pl 27.06.06, 20:15 Nie chce Ciebie martwic, ale przedmioty ktore nie przypadly Tobie do gustu beda przyszloscia informatyki. W szczegolnosci optymalizacja. Wiem jakie pieniadze sa inwestowane w badania naukowe (niestety nie w Polsce) i jakie zyski sa z nich czerpane (jak najbardziej materialne). I z uporem godnym lepszej sprawy powtorze, to czy do elity informatycznej nalezysz czy nie - udowodnisz swoja praca. Sam fakt ukonczenia PP jeszcze o tym nie swiadczy, co najwyzej o tym ze masz lepszy start niz absolwenci innych wydzialow. Juz raz w Polsce byla grupa zawodowa, ktora sama sie obwolala elita. Byli to lekarze. A czy sa elita, kazdy moze zweryfikowac podczas bezposrednich kontaktow z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixs Re: Masz się czym chwalić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:57 MM, mój dobry człowieku, Ty mylisz informatyka (szeroko pojętego) z programistą! Ci po Uniwerku wiedzę teoretyczną mają, ale za to nie wiedzą, gdzie się wtyka dany kabelek:) Absolwenci PP są o wiele bardziej elastyczni i bardzo słusznie, że żadają wysokich stawek, bo ich wiedza obejmuje zarówno software jak i harware i jest, że tak powiem, nieco bardziej praktyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Masz się czym chwalić IP: *.icpnet.pl 28.06.06, 12:16 Masz w pelni racje - we wszystkich watkach pisze o informatykach, a nie programistach. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Masz się czym chwalić 29.06.06, 19:50 Ja tylko powiem taka rzecz... Kuzyn zrobil z informatyki licencjata na UAM. Komputer byl mu potrzebny tylko do napisania tekstu pracy licencjackiej. Skonczyl studia nie majac komputera. To raczej zle swiadczy o kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Masz się czym chwalić IP: *.icpnet.pl 29.06.06, 20:37 A licencjat robil przy fizyce czy matematyce, w trybie zaocznym czy dziennym? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Masz się czym chwalić 29.06.06, 21:28 Zaoczne, przy matematyce (zdaje sie Wydzial Matematyki i Informatyki). Mam tez znajomego na tej drugiej informie, ale sie ostatnio kontakt urwal wiec nie jestem w stanie nic o tym powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Masz się czym chwalić IP: *.icpnet.pl 29.06.06, 22:02 Studia zaoczne nie sa najwyzszych lotow (jak niemal na kazdym kierunku). Przez wiekszosc wydzialow zaoczni sa traktowani jako zrodlo przychodow, a i sami studenci nie za bardzo sa zainteresowani studiami - na raty "kupuja dyplom". A kiedy ktos chce wyegzekwowac niezbedne minimum wiedzy czuja sie tym faktem bardzo oburzeni (listy i petycje do dziekana). Dla zachowania obiektywnosci powinienes zatem porownac umiejetnosci "przecietnego" absolwenta dziennych studiow magisterskich z umiejetnosciami 'przecietnego" absolwenta Twojego wydzialu. Zgadzam sie. Brak komputera jest sporym utrudnieniem, ale laboratoria przy WMiImaja calkiem dobry sprzet i sa ogolnie dostepne. "Druga informa" - czy masz na mysli te przy fizyce? Juz nie istnieje od jakiegos czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Masz się czym chwalić 29.06.06, 20:46 drhuckenbush napisał: > Skonczyl studia nie majac komputera. To raczej zle swiadczy o kierunku. ### ja pie.....a nie przyszło ci do głowy,ze nie kazdy ma 3 komputery w chacie?ze sa zdolni ludzie np ze wsi, których nie stac na kompa????????? Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Masz się czym chwalić 29.06.06, 22:03 Nie trzeba miec trzech komputerow w domu. On akurat mial komputer. Tyle ze w swoim "rodzinnym domu", ktory to odwiedzal baaaardzo rzadko. Caly rok mieszkal w akademcu i nie mial komputera. I to nie byla kwestia zdolnosci, a raczej wymagan i oczekiwan prowadzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Masz się czym chwalić 29.06.06, 22:06 To tera wiem juz kogo masz na mysli:)Myslalam,ze M. a jednak T. :) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a a chłopcy widze walcza o moje wzgledy....hihi:P 29.06.06, 22:08 I tak trzymac:P Jeden madrzejszy od drugiego....hehehehehehe:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Masz się czym chwalić 29.06.06, 15:12 Przyszlosc to kwestia bardzo dyskusyjna jesli chodzi o zawod informatyka i tak naprawde najlepiej bedzie inzynierom oprogramowania itd. Mi przede wszystkim nie przypadl do gustu sposob prowadzenia przedmiotow przez "ekipe z Wildy" - takie przedmioty jak inzynieria oprogramowania czy optymalizacja kombinatoryczna byla u nas walkowana i przez Instytut Informatyki i przez Instytut Automatyki i Inzynierii Informatycznej. Sposob prowadzenia przez II byl bardziej przejrzysty, w moim subiektywnym odczuciu lepszy. Jesli chodzi o optymalizacje to np. Balinska jedyne czego uczyla to co i jak mozna robic z grafami. A jak wiadomo (lub nie) grafy t tylko jedna, dosc waska, dziedzina algorytmow czy optymalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: to ja sie pochwale 20.06.06, 19:57 Gratuluję. Mnie to kopnęło 25 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
brander No wiesz,dr huckenbusch,w dobie kiedy kompletny 21.06.06, 00:28 ignorant został wicepremierem,niedoszły prokurator ministrem sprawiedliwości a podrzędny,nikomu nieznany, kauzyperda prezesem potężnej firmy państwowej etc,etc - to nie dziwi.... Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem - zawył dr huckenbusch,wsadził dłoń w spodnie i zajął się ptakiem- z wdziękiem i swobodnie Odpowiedz Link Zgłoś
brander Kopnęło 25 lat temu powiadasz PANIKanT? I tak 21.06.06, 00:30 zostało do tej pory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich11 witam w klubie magistrów! To Ty taki młody?;) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 21.06.06, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: witam w klubie magistrów! To Ty taki młody?;) 21.06.06, 08:09 Tez myslalam,ze mis jest starszy jak go zaczelam czytac. Taki madry i rozgarniety, ze myslalam,ze ma 30 lat:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: witam w klubie magistrów! To Ty taki młody?;) IP: *.icpnet.pl 21.06.06, 12:01 Chyba przemadrzaly i zacietrzewiony Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: witam w klubie magistrów! To Ty taki młody?;) 21.06.06, 15:04 Wydaje Ci sie:) A jesli okaze sie zbyt madry to dostanie reprymende:P Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: witam w klubie magistrów! To Ty taki młody?;) 21.06.06, 20:07 Amor caecus est - jak mawiali starożytni. Odpowiedz Link Zgłoś
brander Rozgarnięty, L.u.d.v.i.k.o powiadasz? Może jak na 22.06.06, 01:36 informatyka...Swoją drogą dziwne kryteria stosujesz-naprawdę jesteś zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: witam w klubie magistrów! To Ty taki młody?;) 23.06.06, 08:07 l.george.l napisał: > Amor caecus est - jak mawiali starożytni ### nie ślepa, bo ja wszystko widze i wszystko wiem....wiadomo o co chodzi:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus czemu?komu?służy ten wątek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 06:41 czy niektórzy są tak beznadziejni że szukają pochlebstw na forum?! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Przecież to proste 23.06.06, 00:36 Gość portalu: plus napisał(a): > czy niektórzy są tak beznadziejni że szukają pochlebstw na forum?! Bo cały czas czekamy na twój wątek, który przyćmi wszystkie inne, które tu zamieszczono. Liczymy na twoją twórczą inwencję, bo jak widzę, to na razie "natchnienie" ciebie opuściło Odpowiedz Link Zgłoś
roger39 Re: to ja sie pochwale 23.06.06, 02:14 Gratuluje , jestes na forum juz kilka lat i obserwowalem Twoje dojrzewanie i ewolucje pogladow . Sam podobnie jak pan.nikt magistrem zostalem dawno , dokladnie 21 grudnia 1981 roku , chociaz wpisali mi inna date , bo 11 grudnia . na forum bywam pod roznymi nikami , roger 39 , to jeden z moich ostatnich . Z mojego doswiadczenia wynika , ze sam dyplom w zyciu nie znaczy wiele , poza moze poczuciem wlasnej wartosci . W praktycznym zyciu owocuje wszystko to ,czego nauczylismy sie w szkole i poza szkola . Doslownie wszystko , nawet jezeli to mialobybyc np. plywanie . Niekiedy takie drobne umijetnosci moga nam nie tylko ulatwiac zycie , ale i je ratowac . Nigdy nie wiemy tak naprawde , jaka umijetnosc nam sie przyda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty wyborca Re: jesteś w błędzie IP: *.crowley.pl 23.06.06, 05:40 Zawód informatyka, jeśli chcesz nim być, wymaga ciągłego uczenia się. Nie tylko żelaztwo bardzo szybko zmienia się, ale także oprogramowanie do tego żelaztwa. Jeśli nie będziesz na bieżąco, to po 5 latach znajdziesz się na bocznicy. Jakie to optymistyczne. Na początek gratuluję ci tytułu, wszystko przed tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: to ja sie pochwale 27.06.06, 22:59 Gratulacje! Życzę sukcesów na niwie informatycznej. I nie przejmuj się zawistnymi złośliwcami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 to ja gratuluje IP: *.kompuart.pl 29.06.06, 16:55 przepustowej drogi z wypasionymi routerami zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: to ja sie pochwale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:58 W rakingu szkół swiatowych PP nie liczy się wcale. Gratuluję złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś