Dodaj do ulubionych

Zacznijmy jeszcze raz - Hello again

IP: 211.168.222.* 26.10.01, 06:05
Radost moze potwierdzic ze nie podszywam sie pod tamtego Lechite, tylko ze nim
jestem. Wiec zacznimy jeszcze raz ten moj powrot na forum, bez tego glupiego
zamieszania.

czesc po 3 miesiacach przerwy.
Obserwuj wątek
    • redakcja Co mówi Radost 26.10.01, 12:54
      Faktycznie. Radost przekazał redakcji informacje, które, jego zdaniem,
      potwierdzają tożsamość Lechity. Osoba, która podpisuje się ”Lechita” ma bardzo
      dobrą orientację w terenie. Po prostu zna Winogrady. Radost nie sądzi, żeby
      ktoś z Warszawy wymyślił sobie tak dobrą legendę.
      • Gość: Loki Lechita,to na pewno Ty? IP: *.echostar.pl 26.10.01, 13:34
        Witam po raz kolejny!!!!!!!!!
      • Gość: Lechita Re: Co mówi Radost IP: 211.168.222.* 28.10.01, 11:35
        redakcja napisał(a):

> Faktycznie. Radost przekazał redakcji informacje, które, jego zdaniem,
        > potwierdzają tożsamość Lechity. Osoba, która podpisuje się ”Lechita”
        > ; ma bardzo
        > dobrą orientację w terenie. Po prostu zna Winogrady. Radost nie sądzi, żeby
        > ktoś z Warszawy wymyślił sobie tak dobrą legendę.

Radost moze potwierdzic moja tozsamosc bo poprostu lepiej mnie zna niz inni.
        Rozmawialismy wiele razy na czacie i dzieki temu kolega Radost zna pewne
        szczegoly ktorych jakis podszywacz wiedziec by nie mogl. I tyle.
        • Gość: Radost Re: Radost mowi Bankowy:) TO Lechita! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 13:40
          Gość portalu: Lechita napisał(a):

> redakcja napisał(a):
          >
          > > Faktycznie. Radost przekazał redakcji informacje, które, jego zdaniem,
          > > potwierdzają tożsamość Lechity. Osoba, która podpisuje się ”Lechita&
          > #8221;
          > > ; ma bardzo
          > > dobrą orientację w terenie. Po prostu zna Winogrady. Radost nie sądzi, żeb
          > y
          > > ktoś z Warszawy wymyślił sobie tak dobrą legendę.
          >
          >
          > Radost moze potwierdzic moja tozsamosc bo poprostu lepiej mnie zna niz inni.
          > Rozmawialismy wiele razy na czacie i dzieki temu kolega Radost zna pewne
          > szczegoly ktorych jakis podszywacz wiedziec by nie mogl. I tyle.

RADOST POTWIERDZA! WITAMY!:)
          • Gość: lol Re: Radost mowi Bankowy:) TO Lechita! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:58

Well..... Niewierny Tomasz, wątpiący z powodu czynników zewnętrznych lol kaja
            się i mówi cześć !!! :)
    • Gość: tur Re: Zacznijmy jeszcze raz - Hello again IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 18:03
      Hm, z poprzednim Lechitą ja się wielokrotnie ścierałem,
      raczej byliśmy po przeciwnych stronach. Styl jego wypowiedzi pamiętam, zresztą można to sobie
      prześledzic. Natomiast styl obecnego Lechity znacznie odbiega
      od poprzedniego. Dlatego trudno uwierzyc w taką transformację i ja w to nie wierzę.
      • Gość: Lechita Re: Zacznijmy jeszcze raz - Hello again IP: 211.191.12.* 30.10.01, 11:09
        Gość portalu: tur napisał(a):

> Hm, z poprzednim Lechitą ja się wielokrotnie ścierałem,
        > raczej byliśmy po przeciwnych stronach. Styl jego wypowiedzi pamiętam, zresztą
        > można to sobie
        > prześledzic. Natomiast styl obecnego Lechity znacznie odbiega
        > od poprzedniego. Dlatego trudno uwierzyc w taką transformację i ja w to nie wie
        > rzę.

tur, a myslisz ze kogos obchodzi w co ty wierzysz? Czlowieku, jestes, no i zawsze
        byles zerem. Idz lepiej zburzyc jakies zabytki, wiem ze to lubisz.
        • Gość: lol Re: Zacznijmy jeszcze raz - Hello again IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 11:59

No to jest styl Lechity ;) Tylko jeszcze częstotliwość pisania postów nie ta co
          powinna :)
          • Gość: Lechita Re: Zacznijmy jeszcze raz - Hello again IP: 211.168.222.* 30.10.01, 15:34
            Gość portalu: lol napisał(a):

>
            > No to jest styl Lechity ;) Tylko jeszcze częstotliwość pisania postów nie ta co
            >
            > powinna :)

czestotliwosc nie ta bo dostep mam gorszy.

• Gość: lol Re: Zacznijmy jeszcze raz - Hello again IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 19:10

A skąd teraz stukasz??? ;) Nadal zza wody?
    • Gość: anka9009 Re: Zacznijmy jeszcze raz - Hello again IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:10
      a może tu nie chodzi o to czy to prawdziwy Lechita?
      chociaz o co właściwie miałoby chodzić
      w każdym badź razie przysparza wielu niepotrzebnych postów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka