Gość: Vic IP: *.piastlan.net 25.06.06, 20:54 Czy ktoś coś wie o tewj firmie bo chcem u nich kupić. jak się mieszka w ich mieszkaniach, czy deweloper jest sumienny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Dom-eko Poznań IP: 83.238.74.* 27.06.06, 13:56 Cóż, ja również próbowałam się czegokolwiek dowiedzieć na łamach forum o tym developerze. Jak widać, echo. Co do biura w Gorzowie nie mogę się wypowiadać, natomiast panie w Poznaniu w zasadzie zrobiły na mnie dobre wrażenie. Czas pokaże, czy na 'wrażeniu' nie poprzestanę;) Dokumentacja inwestycji wygląda na poprawną, nie słyszałam ani nie czytałam złych opinii o Dom-eko (dobrych zresztą też). Może mieszkańcy nie mają internetu podłączonego?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Dom-eko Poznań IP: *.icpnet.pl 27.06.06, 23:18 Firma jest raczej ok Nabylem u nich 3 lata temu mieszkanie i jestem zadowolony wiekszych problemow nie bylo dokumentacja w porzadku (sprawdzone w momencie zakupu) cala transakcja nabycia mieszkania bez wiekszych problemow dobry kontakt i informacja (biuro Poznan) rownie dobry kontakt z szefem firmy to by bylo na tyle pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MążRenatki Re: Dom-eko Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:38 Kupiłem od nich mieszkanko na osiedlu Cztery Pory Roku i jest zajefajne, co widać po tempie sprzedaży ( prawie wszystkie mieszkania sprzedane )Oddali juz pierwszy blok i jest super.Swietny kontakt naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alama Re: Dom-eko Poznań IP: 212.126.5.* 11.07.06, 15:08 Kupiłam mieszkanie na osiedlu Cztery Pory Roku. Już mam klucze. Jestem zadowolona - sprawna i miła obsługa w biurze, sumienna reakcja na wszystkie kontakty i problemy. Wystko terminowo, natychmiastowa reakcja na drobne usterki. Pozostały jeszcze do załatwienia sprawy formalne - mam nadzieję, że tutaj nie będzie niespodzianek. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dom-eko Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:28 My też kupliśmy mieszkanie od nich, było to 5 lat temu - osiedle przy ul. Jasna Rola. Wszystko było oddane terminowo, bez żadnych przekrętów. Nawet pani w PKO (jak braliśmy kredyt) powiedziała, ze prezes jest ok (nie wiem, czy nadal jest ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambra Re: Dom-eko Poznań IP: 195.20.110.* 23.08.06, 10:55 Znajomi kupili mieszkanie w 4 porach roku :) Są zadowoleni z dewelopera i całej inwestycji, oczywiście drobne niedoróbki przy wykończeniach się zdarzają - ale tego tak naprawdę nie da się uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś