02.07.06, 09:06
ludziska, miejcie litosc i myjcie sie zanim wsiadziecie do autobusu czy
tramwaju!przewiew tam praktycznie zaden, za to wasze "zapachowe wydzieliny"
skutecznie obrzydzaja podroz innym pasazera !wezcie to pod uwage!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wertyq Re: fuuuuj!!! IP: *.netair.pl 02.07.06, 09:45
      O masakro! Wspolczuje. Pamietam, jak jeszcze do liceum jezdzilem, to pod wzgledem aromatu w autobusie czy tramwaju, panowala straszna masakra. Najczesciej wanialy stare, grube baby wracajace z targu. Siadaly zazwyczaj kolo kogos, tak aby go skutecznie zablokowac pod oknem, poczym bezzwlocznie zaczynaaly donosnie sapac, opowiadac jakie to one nie sa zmeczone i chuchac czosnkiem z geby porosnietej wlosami (meszkiem). Tragedia. A najgorsze jest to, ze w autobusie byl taki smrod, ze nawet przy otwartych oknach na przestrzal, mozna bylo usnac.
    • energy52 Re: fuuuuj!!! 03.07.06, 13:01
      Zaiste. Miałem ostatnio wątpliwą przyjemność przemieszczenia się z punktu A do
      punktu B, dziwnym pojazdem o nazwie TRAMWAJ!. Pech chciał, że czas mej
      bajecznej podróży był niewątpliwie taki sam jak czas ludzkich powrotów do domu,
      po dniu, zapewne ciężkiej, pracy! Po opuszczeniu pojazdu doszedłem do smutnej
      konkluzji, iż ludność nie pachnie zbyt atrakcyjnie, szczególnie w porze upałów.
      Ja rozumiem, wszak człowiekiem wyrozumiałym jestem, iż nie każdemu dane jest
      pachnieć Armanim, no ale żeby zrobić użytek z mydła i wody nie trzeba wcale
      wielkiego nakładu intelektualnego. Generalnie śmierdzi wszystko, począwszy od
      resztek żarcia w tramwajowych śmietniczkach, poprzez obuwie komunikacyjnej
      braci a na samych ciałach podróżnych kończąc. Wsyd!
    • conena łazić pieszo !!! 03.07.06, 13:04
      wolny kraj - nie chcom to siem nie myjom i basta!

a jak chcecie mieć elegancję francję i nie czuć ludziów w tramwajach to łazić
      pieszo.
      • Gość: wertyq Re: łazić pieszo !!! IP: *.netair.pl 03.07.06, 13:07
        Taaa, zeby zwymiotowac po wdepnieciu w psie fekalia, tudziez od fetoru moczu kocio-psio-ludzkiego pochodzacego z bram, chodnikow.
        • Gość: dd przswitujace polowki jak widze takie cos to ucieka IP: *.icpnet.pl 03.07.06, 13:51
          ten material jest zbudowany chyba z potu...
    • r0bur Re: fuuuuj!!! 03.07.06, 14:59
      ...zwłaszcza ze czasami po 10-ciogodzinnym dniu pracy nie ma się gdzie umyć
      tylko w domu. A do domu dojechać trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka