Dodaj do ulubionych

Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):)

05.07.06, 20:29
Jak powszechnie wiadomo Niemcy śmiertelnie obrazili naszego Prezydenta - ale
to mniejsza. Jednak smiertelnie obrazili tez samego Jarosława Kaczyńskiego. W
dzisiejszym skanerze politycznym (TVN-24) dziennikarze zaproponowali by nie
przesadzać z reakcjami i nie wysyłać na Berlin czołgów. Wystarczy wprowadzić
wobec Niemców sankcje ekonomiczne w tym zakaz sprzedaży naszych rozwinietych
technologii do Niemiec.
Ja uważam, że to dobry pomysł. Pokażmy Niemcom gdzie ich miejsce. Niech
szanują kompleksy Miłosciwie nam Panujacych!!!
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: misio Re: Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:44
      Bez naszych rozwiniętych technologii Niemcy leżą i kwiczą;DDDDDDDDDD
    • lucyferciu Re: Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):) 05.07.06, 20:56
      No to tylko czekać jak jakaś polska niszowa gazeta (a jest kilka takich) w
      odwecie "obrazi" panią Merkel. A co? Wet za wet:-))) Ciekawe jakie będzie
      wówczas tłumaczenie naszych gwiazdorów politycznych. Wtedy zostaje im tylko dać
      nura do wody, wziąć głęboki wdech i schować łeb pod wodą. Przecież po kuprach
      ich nikt nie rozpozna;-)

A' propos sankcji ekonomicznych wobec Niemców, to myślę, że naszym przyjaciołom
      zza Odry na wieść o tym od razu starch d...ę ścisnął. Na ich miejscu też bym się
      przeląkł:-)))
      • Gość: mih Re: Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):) IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.06, 21:59
        ta zniewaga krwi wymaga! jako agresywny nacjonalista proponuje odwet zbrojny -
        najlepiej bombardowanie strategiczne. trzeba wysłać rzadowego jak-a z
        najwaleczniejszymi egzemplarzami sarmatów na pokładzie (kaczynski szt.2 ,
        wasermann, gosiewski, ziobro, dorn). nad berlinem otworza okienka i beda ciskać
        granaty. niemcy oniemieją, świat zadrży - w końcu wszyscy będą traktowac
        (pozostałych) PISowców poważnie. po zestrzeleniu (lub spadnieciu) Jak-a
        przybędzie nam nowy dzien wolny od pracy ;) super plan - pisze do radka...
        • Gość: Q Re: Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):) IP: *.icpnet.pl 05.07.06, 22:08
          Gość portalu: mih napisał(a):

> ta zniewaga krwi wymaga! jako agresywny nacjonalista proponuje odwet zbrojny -
          > najlepiej bombardowanie strategiczne. trzeba wysłać rzadowego jak-a z
          > najwaleczniejszymi egzemplarzami sarmatów na pokładzie (kaczynski szt.2 ,
          > wasermann, gosiewski, ziobro, dorn). nad berlinem otworza okienka i beda
          ciskać
          > granaty.

A skad granaty. Wszystkie trzy wysłano z armią do Iraku. Ja proponuje
          wymienione przez Ciebie osoby umieścić w luku bombowym i nad Berlinem otworzyc
          klapy. Niemcy beda załatwieni a nasz honor uratowany. I wszelka szczęśliwośc
          zapanuje w ojczyźnie.
        • lucyferciu Re: Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):) 05.07.06, 22:55
          Gość portalu: mih napisał(a):

> z najwaleczniejszymi egzemplarzami sarmatów na pokładzie (kaczynski szt.2 ,
          > wasermann, gosiewski, ziobro, dorn).

Zapomniałes jeszcze o boskim Cymańskim

> nad berlinem otworza okienka i beda ciskać granaty.

Myślę, że gdyby wszystkich jednocześnie dopadła "przypadłość" prezydencka, to
          gwarantuję, że granaty są zbędne:-))

> niemcy oniemieją, świat zadrży - w końcu wszyscy będą traktowac
          > (pozostałych) PISowców poważnie.

Przy moim wariancie to napewno oniemieją:-))
          • Gość: mih Re: Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):) IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.06, 23:32
            faktycznie moze przesadzilem z tymi granatami w rekach politykow...
            czyli niech bedzie powietrzny atak na berlin "substancja prezydencka". moze
            warto wykorzystac kurskiego? prezydent pusici (doslownie) PISowego pittbula
            przodem - bedzie spelnial role pathfindera (albo raczej markera) ladujac na
            reichstagu. oczywiscie calkiem mozliwe jest, ze zbombardujemy prage zamiast
            berlina, ale trzeba zaryzykowac: honor prezydenta 4 RP tego wymaga.
            zeby nadac wlasciwa oprawe medialna w przyczepce za jak-iem poleci ojciec
            dyrektor (przyczepka w samolocie? - czemu nie: dla PISu nie ma rzeczy
            niemozliwych); beda wiec relacje TV trwam na zywo.
            mozna pokusic sie o kolejne zaskakujace uderzenia np. sarmata andrju leper i
            jego zagony traktorow pancernych lub roman i jego junacy z MW. tylko, ze obawiam
            sie, ze natarcie lepera "zablokowaloby" sie juz na rogatkach stolycy, a roman
            poszedlby na telawiw zamiast na berlin.
            • posener89 Re: Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):) 08.07.06, 14:02
              A ja proponuje żeby Kurski szedł na Niemcy od strony morza. Byleby tylko KURSKi
              nie zatonął :)
          • leda10 jeżeli jesteś strategiem wojskowym, to ja tez się 06.07.06, 13:43
            boję - tak na wszelki wypadek. Byle im się działa nad Poznaniem nie otworzyly :/
            • lucyferciu Re: jeżeli jesteś strategiem wojskowym, to ja tez 06.07.06, 14:46
              :-))) Strategiem wojskowym to ja nie jestem. Natomiast jestem strategiem
              życiowym, takim jak większość z nas. I ja po prostu kombinuję co by odwet był
              dokuczliwy i do tego miał wydźwięg medialny:-)) Tu spokojnie korespondentem
              "wojennym" na podładzie samolotu może być niejaki red. Król z TvTr, przez
              niektórych zwany ojcem, gość niezwykle zaradny życiowo, mający kontrolę jako
              skarbnik nad całą kasą tych niszowych mediów
          • mark.parker Re: Sankcje ekonomiczne wobec Niemców! :):) 07.07.06, 02:05
            Zrzucić tego nygusa z bombowca razem z jego sr.czką! To im pokaże!
        • Gość: wampirrr Łatwo możemy niemców gospodarczo wykończyć! IP: *.icpnet.pl 17.07.06, 12:26
          Przestaniemy studentów wysyłać na truskawki i niemieckie rolnicwto leży!
          Potem cofniemy wszystkich murarzy - będzie to koniec niemieckiego budownictwa.
          A na koniec zabierzemy sprzątaczki - niech gniją w brudzie.
    • Gość: ich11 ajwaj, to my będziemy biedne! :)))))))))))))))))) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 05.07.06, 23:07
      • lucyferciu Re: ajwaj, to my będziemy biedne! :)))))))))))))) 06.07.06, 13:36
        Tak myślałem, że się od razu przestraszysz:-)))
        • renepoznan Re: ajwaj, to my będziemy biedne! :)))))))))))))) 06.07.06, 15:02
          Z tym, że stosowanie "broni prezydenckiej" uważam za zbyt okrutne i
          niehumanitarne. Naprawdę nie przesadzajcie. To już bardziej zgodne z
          konwencjami miedzynarodowymi jest załadowanie do luku bombowego naszej "anty-
          łze -elyty- i otwarcie klap nad Berlinem. :):)
          A wiecie, że za takie jaja jak sobie robicie to kopanie łopatkami kanału
          Biełomorskiego (o cholera - nie ta epoka) tj Kanału Zalew Wiślany - Bałtyk to
          macie jak w banku!!!!!!!!!!!
          • leda10 kto tu sobie jajca robi :)? to poważna sprawa 06.07.06, 15:08
            i tak tez ją traktujemy. Odwet za obrazę!
            • lucyferciu Re: kto tu sobie jajca robi :)? to poważna sprawa 06.07.06, 15:10
              leda10 napisała:

> i tak tez ją traktujemy. Odwet za obrazę!

Dzięki za wsparcie:-) Już myślałem, że sam zostałem na "polu boju":-))
              • leda10 czuwam dzielnie:). a jakby co lucyferciu to Ty 06.07.06, 15:11
                do łopaty, ja za grabki, bo szypy nie dźwingę :P
                • lucyferciu Re: czuwam dzielnie:). a jakby co lucyferciu to T 06.07.06, 15:17
                  leda10 napisała:

> do łopaty, ja za grabki, bo szypy nie dźwingę :P

Dzięki za pocieszenie:-( Kierując się życiową zasadą, że nikt nie zna miejsca
                  ani chwili lub inaczej strzeżonego Pan .... itd., to od przyszłego tygodnia
                  zaczynam ćwiczenia na pakerni:-)) Do tego jeszcze "ziółka" stymulujące rozwój
                  "intelektualny" i rzeźba ciała gotowa:-))
                  • leda10 piwa nie pij, bo brzuch rośnie i cięzko będzie 06.07.06, 15:22
                    szpadlem machać. No i witaminki łykaj, ja już zjadłam pierwszą porcję
                    • lucyferciu Re: piwa nie pij, bo brzuch rośnie i cięzko będzi 06.07.06, 15:31
                      leda10 napisała:

> szpadlem machać. No i witaminki łykaj, ja już zjadłam pierwszą porcję

"Ziółka" to nie piwo, zresztą i tak może 3 razy w roku je łykam. Myślałem o tych
                      "importowych", po których przyrost masy mięśniowej jest natychmiatowy, a ty
                      spokojnie leżysz sobie na kanapie i jedyne mięśnie jakie ćwiczysz to są mięśnie
                      dłoni, namiętnie naciskając pilota od telewizora:-))
                • renepoznan Re: czuwam dzielnie:). a jakby co lucyferciu to T 06.07.06, 15:20
                  leda10 napisała:

> do łopaty, ja za grabki, bo szypy nie dźwingę :P
                  A kto wiaderko????
                  • leda10 wiaderko? Ty :):) n/t 06.07.06, 15:21
                  • lucyferciu Re: czuwam dzielnie:). a jakby co lucyferciu to T 06.07.06, 15:28
                    renepoznan napisał:

> A kto wiaderko????

Zapraszamy do brygady:-) Co w trzech to nie w dwóch, nie?:-))
                    • lucyferciu Zapomniałem dodać:-( 06.07.06, 15:39
                      A kiks będzie naszym "brygadzistą". Napewno się zgodzi:-))
          • lucyferciu Re: ajwaj, to my będziemy biedne! :)))))))))))))) 06.07.06, 15:08
            renepoznan napisał:

> A wiecie, że za takie jaja jak sobie robicie to kopanie łopatkami kanału
            > Biełomorskiego (o cholera - nie ta epoka) tj Kanału Zalew Wiślany - Bałtyk to
            > macie jak w banku!!!!!!!!!!!

Dzięki za ostrzeżenie;-) Już cały drżę ze strachu:-)))
            • renepoznan Re: ajwaj, to my będziemy biedne! :)))))))))))))) 06.07.06, 15:18
              lucyferciu napisał:

> renepoznan napisał:
              >
              > > A wiecie, że za takie jaja jak sobie robicie to kopanie łopatkami kanału
              > > Biełomorskiego (o cholera - nie ta epoka) tj Kanału Zalew Wiślany - Bałty
              > k to
              > > macie jak w banku!!!!!!!!!!!
              >
              > Dzięki za ostrzeżenie;-) Już cały drżę ze strachu:-)))

I słusznie. Jeżeli za durny artykuł w gazecie Pan Prezydent ukarał Francuzów i
              Niemców swoja nieobecnoscią (widzieliscie w TV ich rozpacz???)a także szykujemy
              sie do zbombardowania Berlina (jestem za!!!!!!!!!) to dla takich jak Wy kanał
              to właściwie ułaskawienie.
              Moim zdaniem powinniscie w worku z wężem, małpą i kogutem zostać zakopani pod
              szubiennicą i przebici palem - tak jak za dawnych dobrych czasów karano w
              Poznaniu niewierne kobiety. To i tak łagodna kara za zbrodnię obrazu Pana
              Prazydenta.
              • leda10 łoomatkojedyna, teraz i ja drżę ze strachu :-( 06.07.06, 15:20
                jak będziesz wiedział coś więcej o tych rowach, to daj znać, kupię sobie
                ogrodniczki !
                • renepoznan Re: łoomatkojedyna, teraz i ja drżę ze strachu :- 06.07.06, 15:25
                  To już kupuj. U mnie juz są i wiem,ze będe przykuty do taczki. Minister
                  Kamiński już działa. Tj. Pełnomocnik Premiera Kamiński - dostałem w łeb za
                  nieznajomość jaszej elity władzy. Pisze oczywiscie na baczność.
                  • leda10 a Ty już masz? bo ja bym chciala nie parciane, ale 06.07.06, 15:27
                    jeansowe :)
                    • lucyferciu Re: a Ty już masz? bo ja bym chciala nie parciane 06.07.06, 15:35
                      leda10 napisała:

> jeansowe :)

Pomyśl o innym kolorze. Te napewno wyblakną:-))
                      • leda10 będą jeszcze bardziej szpanerskie :) n/t 06.07.06, 15:37
                        • lucyferciu Re: będą jeszcze bardziej szpanerskie :) n/t 06.07.06, 15:41
                          No napewno. I strażników natychmiast zauroczysz;-)

Ech, facetowi to zawsze wiatr w gębę wieje:-))
                          • renepoznan Re: będą jeszcze bardziej szpanerskie :) n/t 06.07.06, 15:44
                            lucyferciu napisał:

> No napewno. I strażników natychmiast zauroczysz;-)

Hmmmmmmm. Jak sobie kojarzę to Leda czymś innym facetów zauroczyła - na pewno
                            nie ogrodniczkami. I wiecie co? Metoda oryginalna jakoś mi bardziej odpowiada.
                            • lucyferciu Re: będą jeszcze bardziej szpanerskie :) n/t 06.07.06, 15:47
                              renepoznan napisał:

> Metoda oryginalna jakoś mi bardziej odpowiada.

Ale czasami "gadżety" są też potrzebne co by "zmysłowość" uwrażliwić:-))
                              • renepoznan Re: będą jeszcze bardziej szpanerskie :) n/t 06.07.06, 15:51
                                lucyferciu napisał:
                                > Ale czasami "gadżety" są też potrzebne co by "zmysłowość" uwrażliwić:-))

Tylko czy jeansowe ogrodniczki sa gadżetem??? Choc mozesz mieć rację. To może
                                ciekawie wygladać.
                                Sorry - Leda. Miej wyrozumiałość.
                                • leda10 :) przecież Bałtyku nie będę przekopywać w 06.07.06, 15:52
                                  jedwabnej kiecce :)
                                  • lucyferciu Re: :) przecież Bałtyku nie będę przekopywać w 06.07.06, 15:54
                                    leda10 napisała:

> jedwabnej kiecce :)

Strażniki to by "zeza" dostali natychmiast:-))
                            • leda10 szczególnie ta, którą tak od niechcenia machnął 06.07.06, 15:51
                              da Vinci ;);)
                              • renepoznan Re: szczególnie ta, którą tak od niechcenia machn 06.07.06, 15:55
                                leda10 napisała:

> da Vinci ;);)

No właśnie. Nawet jego św. Hieronim poderwa się na ten widok. (mam obie
                                reprodukcje obok siebie:):):)0
                                • leda10 tak sobie myślę teraz, że chyba nick zmienię - 06.07.06, 16:01
                                  ta leda ciągle z tym łabędziem (różne rzeczy robiła, brzydkie zresztą;) a ja
                                  jakoś ptactwa nie lubię :P
                                  • renepoznan Re: tak sobie myślę teraz, że chyba nick zmienię 06.07.06, 16:05
                                    leda10 napisała:

> ta leda ciągle z tym łabędziem (różne rzeczy robiła, brzydkie zresztą

No nie. Jak możesz twierdzic, że "te rzeczy" sa brzydkie. Nigdy!!!!!!!!!!!!
                                    A poza tym to nie był ptak tylko Zeus. A to różnica.
                                    Poza tym bez Ledy nie byłoby przezież Iliady i Odyseji. Jak mozesz takie
                                    herezje pisać.
                                    • leda10 jak z ptakiem to brzydkie ;), wiem wiem, Zeus się 06.07.06, 16:09
                                      w łabędzia zamieniał, perwer jeden :). A brzydkie dlatego, że męża zdradzała, a
                                      to jest naganne
                                      • renepoznan Re: jak z ptakiem to brzydkie ;), wiem wiem, Zeus 06.07.06, 16:29
                                        leda10 napisała:

> w łabędzia zamieniał, perwer jeden :). A brzydkie dlatego, że męża zdradzała,
                                        a
                                        > to jest naganne

Zeus perwer niewątpliwie. Ale czy brzydkie jest to, że męża zdradzała? Gdybysmy
                                        my byli tymi mężami to niewątpliwie byłoby to brzydkie. Natomiast to był jakis
                                        tam Greczynek - pfi. Nie wiem czy to było brzydkie. Chyba nie. :):):)
                      • renepoznan Re: a Ty już masz? bo ja bym chciala nie parciane 06.07.06, 15:41
                        Kurczę - wy tu o modzie obozowej a ja już w ramach sankcji pyry muszę obierać.
                        • leda10 :-) no proszę, mamy już brygadzistę i kucharza 06.07.06, 15:43
                          polowego. Skrob te pyry, nie obieraj, młode przeca !!Koperek też przygotuj, bo
                          lubię :P
                          • lucyferciu Re: :-) no proszę, mamy już brygadzistę i kucharz 06.07.06, 15:44
                            leda10 napisała:

> polowego. Skrob te pyry, nie obieraj, młode przeca !!Koperek też przygotuj, bo
                            > lubię :P

Mniam, mniam. Czy chociaż menu będziemy mieli urozmaicone?;-)
                            • leda10 mogę czasem zastąpić kucharza i bedę gotować :) 06.07.06, 15:54
                              zaraz nas szefo za off topy zabanuje :/
                              • renepoznan Re: mogę czasem zastąpić kucharza i bedę gotować 06.07.06, 16:01
                                leda10 napisała:

> zaraz nas szefo za off topy zabanuje :/

Eeeeee chyba nie bedzie taki groźny.
                                • lucyferciu Re: mogę czasem zastąpić kucharza i bedę gotować 06.07.06, 16:11
                                  renepoznan napisał:

> Eeeeee chyba nie bedzie taki groźny.

Też tak myślę;-) Wszak mamy "sezon ogórkowy":-)) A szefo musi się rozliczać ze
                                  "statystyki":-))
                                  • renepoznan Re: mogę czasem zastąpić kucharza i bedę gotować 06.07.06, 16:16
                                    lucyferciu napisał:
                                    A szefo musi się rozliczać ze
                                    > "statystyki":-))

No tosmy mu statystyke poprawili. A moze premii zażądamy? Bo jak nie to
                                    zastrajkujemy?
                                    • leda10 :-) dobry pomysł, pare złotych się przyda ale 06.07.06, 16:18
                                      jak zastrajkujemy to do kopania rowów nas dadzą (zresztą, co za różnica, juz i
                                      tak mamy przydział)
                                    • lucyferciu Re: mogę czasem zastąpić kucharza i bedę gotować 06.07.06, 16:20
                                      renepoznan napisał:

> No tosmy mu statystyke poprawili. A moze premii zażądamy? Bo jak nie to
                                      > zastrajkujemy?

No to wróciliśmy do meritum, o co zabiegała Leda:-) Jak nas zbanuje, to
                                      tradycyjnie proponuję zastosować jakieś sankcje :-))
                                      • renepoznan Re: mogę czasem zastąpić kucharza i bedę gotować 06.07.06, 16:26
                                        lucyferciu napisał:
                                        > No to wróciliśmy do meritum, o co zabiegała Leda:-) Jak nas zbanuje, to
                                        > tradycyjnie proponuję zastosować jakieś sankcje :-))

Proponuję w tym przypadku zastosować sankcje w postaci pisania pozytywnie
                                        o "Dzienniku". Tego zaden dziennikarz GW nie zniesie i na pewno takiej groźby
                                        sie przestraszy. Mamy ich w garści:):):)
                                        • lucyferciu Re: mogę czasem zastąpić kucharza i bedę gotować 06.07.06, 16:28
                                          renepoznan napisał:

> Proponuję w tym przypadku zastosować sankcje w postaci pisania pozytywnie
                                          > o "Dzienniku". Tego zaden dziennikarz GW nie zniesie i na pewno takiej groźby
                                          > sie przestraszy. Mamy ich w garści:):):)

Oj, to będzie okrutne;-)
                                          • leda10 to mamy spokój i zapewnione bezpieczeństwo, a 06.07.06, 16:30
                                            wracając w takim razie do kwestii - nie wiem jakie trampki mam do tych
                                            ogrodniczek wybrać :/
                                            • renepoznan Re: to mamy spokój i zapewnione bezpieczeństwo, a 06.07.06, 16:49
                                              eda10 napisała:

> wracając w takim razie do kwestii - nie wiem jakie trampki mam do tych
                                              > ogrodniczek wybrać :/
                                              Jak chcesz być na czasie to tylko kamasze.
                                              • leda10 mało bezpieczne ze względu na brak 06.07.06, 16:50
                                                wentylacji :P
                                                • renepoznan Re: mało bezpieczne ze względu na brak wentylacji 06.07.06, 16:53
                                                  A wolałabyś odstraszające zapachem trampki? Czyżbyć w ramach sankcji wybierała
                                                  się do Berlina. A może do Pałacu Prezydenckiego w Warszawie - Boże broń?
                                                  • leda10 trampki mają dyskretne wywietrzniki :) (z tego 06.07.06, 16:57
                                                    co pamiętam) a w kaloszkach jest zupelny brak przewiewu. Do Pałacu ani w kuluary
                                                    sejmowe się nie wybieram, jeszcze by mi ktoś butów pozazdrościł ;)
                                                  • renepoznan Re: trampki mają dyskretne wywietrzniki :) (z t 06.07.06, 17:00
                                                    leda10 napisała:

w kaloszkach jest zupelny brak przewiewu. Do Pałacu ani w kuluar
                                                    > y
                                                    > sejmowe się nie wybieram, jeszcze by mi ktoś butów pozazdrościł ;)

Nie martw się, jak nie zdejmiesz to nie ukradną. Aż tacy sprytni nie są.Popatrz
                                                    na transmisje obrad i mozesz iść spokojnie.
                                                  • lucyferciu Re: trampki mają dyskretne wywietrzniki :) (z t 06.07.06, 17:16
                                                    leda10 napisała:

> co pamiętam) a w kaloszkach jest zupelny brak przewiewu.

Z opowieści wiem, że wietrzy się je raz dziennie. Wieczorem:-))

> Do Pałacu ani w kuluary sejmowe się nie wybieram, jeszcze by mi ktoś
                                                    > butów pozazdrościł ;)

Gwarantuje, że Begerowej czy Hojarskiej to napewno by "gula skoczyła":-)) No i
                                                    ten ich wzrok "killera"?:-))
                                                  • leda10 i w oczach te, no :):) co to się pokazują koniowi 06.07.06, 17:24
                                                    jak widzi owies :-D
                                                  • lucyferciu Re: i w oczach te, no :):) co to się pokazują kon 06.07.06, 17:30
                                                    Tak, tak. Zawsze jako zwolenniczka końskiego jadła ma w oczach te ... no ... już
                                                    wiem:-) "Iskiereczki";-)
                          • renepoznan Re: :-) no proszę, mamy już brygadzistę i kucharz 06.07.06, 15:47
                            leda10 napisała:

> polowego. Skrob te pyry, nie obieraj, młode przeca !!Koperek też przygotuj, bo
                            > lubię :P
                            Już obrane. Nie ma frajera - nie skrobię. Dłuzej trwa a aż tak po poznańsku
                            oszczędny nie jestem. Koperek obowiazkowo.
                        • lucyferciu Re: a Ty już masz? bo ja bym chciala nie parciane 06.07.06, 15:43
                          renepoznan napisał:

> Kurczę - wy tu o modzie obozowej a ja już w ramach sankcji pyry muszę obierać.

Polecam zaserwować rodzince te w "mundurkach". Zdecydowanie szybciej się je
                          obiera:-)))
                • lucyferciu Re: łoomatkojedyna, teraz i ja drżę ze strachu :- 06.07.06, 15:34
                  leda10 napisała:

> jak będziesz wiedział coś więcej o tych rowach, to daj znać, kupię sobie
                  > ogrodniczki !

A ja koniecznie kalosze, ostatnio "pieszczotliwie" zwane kamaszami;-)
              • lucyferciu Re: ajwaj, to my będziemy biedne! :)))))))))))))) 06.07.06, 15:26
                renepoznan napisał:

> I słusznie. Jeżeli za durny artykuł w gazecie Pan Prezydent ukarał Francuzów i
                > Niemców swoja nieobecnoscią (widzieliscie w TV ich rozpacz???

O, tak. Od razu widać, że kara jest bolesna dla nich;-)

> a także szykujemy sie do zbombardowania Berlina (jestem za!!!!!!!!!)
                > to dla takich jak Wy kanał to właściwie ułaskawienie.

Dzięki za łaskawość:-)) Zawsze wiedziałem, że rok to nie wyrok, a 2 lata to jak
                dla brata:-))

> Moim zdaniem powinniscie w worku z wężem, małpą i kogutem zostać zakopani pod
                > szubiennicą i przebici palem

No to widzę, że perwersja Cię nie opuszcza:-))

> tak jak za dawnych dobrych czasów karano w Poznaniu niewierne kobiety.

Pierwej musiałbym przejść operację "plastyczną" co by zmienić płeć:-))

> To i tak łagodna kara za zbrodnię obrazu Pana Prazydenta.

Dzięki za niezwykle pozytywne myślenie o nas;-)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    • Gość: RAUBER chyba MśCiWiE nam panujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 02:35
      kaczki to takie stwory jak Gomułka, Stalin czy Mielżyński, wszędzie wietrzą
      spiski i nic sensownego nie robią, owszem jestem im wdzięczny za obalenie
      tamtego komunizmu ale czemu teraz wprowadzają swoją komunę???
      • Gość: ciekawski Re: chyba MśCiWiE nam panujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:30
        A ten Mielzyński to kto? Chyba miałem wyrwaną kartkę w książce od historii
    • lmblmb Gdzie jest pan.nikt? 07.07.06, 11:09
      > Ja uważam, że to dobry pomysł. Pokażmy Niemcom gdzie ich miejsce. Niech
      > szanują kompleksy Miłosciwie nam Panujacych!!!
      > Co Wy na to?

Jestem za! Nie wysyłajcie żółtych ciężarówek dla Deutsche Post! :)

Przy okazji, gdzie jest pan.nikt? Czyżby zostawil swoje trollowanie na wątki, w
      których ma coś do powiedzenia? A może odsypia te posty, które pisze po północy?
      A może pracę dostał. Jak sądzicie, która odpowiedź jest poprawna?
      • leda10 może na wakacje pojechał, odetchnąć 07.07.06, 11:11
        trochę od polityki ;)
        • lucyferciu Re: może na wakacje pojechał, odetchnąć 07.07.06, 15:11
          Zapewne pojechał do wód, co by się zregenerować po wyczerpującym
          twórczym "sezonie";-) No, ale jesienią to nie opędzimy się od niego
          • Gość: posen Re: może na wakacje pojechał, odetchnąć IP: *.icpnet.pl 07.07.06, 20:38
            Widze że tutaj towarzystwo wzajemnej adoracji się ukonstytuowało i OT pogaduszki
            sobie ucina, a Berlin się sam nie zbombarduje! Już mi tutaj wszyscy plan ataku
            przygotowywac! Prezydenta nam obrażono tak że jeszcze do teraz siedzi w klopie i
            zwieracze mu puszczają a wy się tutaj zabawiacie!
            Proponuje wyslac najpierw pitbula Kurskiego na przeszpiegi, jak dobrze powęszy
            to na pewno odkryje że ci wredni niemieccy dziennikarze mieli dziadków w Gestapo!
            • lmblmb Oto plan ataku 08.07.06, 09:47
              Gość portalu: posen napisał(a):

> Widze że tutaj towarzystwo wzajemnej adoracji się ukonstytuowało i OT
              > pogaduszki sobie ucina, a Berlin się sam nie zbombarduje!

Najmocniej przepraszam. Zabieram się do roboty.

> Już mi tutaj wszyscy plan ataku przygotowywac!

Oto plan ataku: zakupić tuzin pączków na łebka i obrzucać Berlinian.

> Prezydenta nam obrażono tak że jeszcze do teraz siedzi w klopie i
              > zwieracze mu puszczają a wy się tutaj zabawiacie!

To trza mu wungiel apteczny kupić. Może u nich w kongresówce nie ma takich
              wynalazków.

> Proponuje wyslac najpierw pitbula Kurskiego na przeszpiegi, jak dobrze powęszy
              > to na pewno odkryje że ci wredni niemieccy dziennikarze mieli dziadków w
              > Gestapo!

Oj, lepiej nie ryzykować, bo jeszcze odkryje prawdę (tj. że mają dziadków
              urodzonych w Poznaniu*) albo na Ślunsku ;)

*) Ostatni przydent przed Hitlerem urodził się w Poznaniu (Hindenburg)
              • Gość: ich11 wiemy, pamiętamy o Hindenburgu! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 08.07.06, 14:54
                Gdzieś w okolicach Schtscheletzka-Straße?:))))))))
                Jak Poznań odremontuje tę okolicę, to będziemy zloty urządzali!
                A potem na piwo!! Jest jeszcze ta piwiarnia na roku Wrocławskiej/Walki Młodych?
                • lucyferciu Re: wiemy, pamiętamy o Hindenburgu! 08.07.06, 15:03
                  Gość portalu: ich11 napisał(a):

> A potem na piwo!! Jest jeszcze ta piwiarnia na roku
                  > Wrocławskiej/Walki Młodych?

Z tego co mi się zdaje to Walki Młodych jest teraz Podgórną
                • posener89 Re: wiemy, pamiętamy o Hindenburgu! 08.07.06, 17:33
                  Nie, Paul jest z Berg-Straße (Podgórna). Pomarańczowa kamienica z szyldem
                  salonu urody KENZO, ta w której kilka lat wcześniej żył Macinkowski.

Co do zlotów to dobry pomysł, proponowałbym jeszcze na złość naszemu rządowi
                  umieścić tam tablicę pamiątkową i może by się pokusić o pomnik?
    • tia666 a wiecie gdzie leza Niemcy? 08.07.06, 13:07
      ...pod Stalingradem
      hehehe
    • kielczow2003 Niemcy i cień prezydenckiego rowu mariańskiego 17.07.06, 17:36
      A moze w luku bombowym umieścić naszego prezydenta. Niech sciągnie portki i na znak
      od pilota OK (w tłumaczeniu dla prezydenta z jezyka language na nasz ojczysty
      OKEJ) pani Maria rozepnie portki panu pierwszemu z dwu ksero a on juz bedzie
      wiedzial co zrobic z tymi niemiaszkami:-) Mowie wam lawiny błotne w Gwatemalii
      czy Peru to nic z czym zetknie sie państwo niemieckie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka