pan.nikt 10.07.06, 23:24 Do "usłyszenia", za jakiś czas. Optymistycznie dwa, trzy tygodnie. ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH, SŁONECZNYCH I MIŁYCH WAKACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyferciu Re: Czas na forumowy urlop. 10.07.06, 23:35 Tylko nie wyjeżdżaj w Bieszczady. Będziesz miał przerąbane. Gazeta Wyborcza drukowana jest tam cyrylicą:-))))) No to wobec tego my też musimy wyjechać na urlop;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czas na forumowy urlop. 10.07.06, 23:39 Nie, niestety nie jadę w Bieszczady. Byłem kiedyś. Piekne miejsce. Tym razem lecę szukać kolegi Chejrona (albo jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Czas na forumowy urlop. 10.07.06, 23:56 pan.nikt napisał: > Nie, niestety nie jadę w Bieszczady. > Byłem kiedyś. > Piekne miejsce. Chyba nawet najpiekniejsze w Polsce. Zawsze jadę tam z sentymentem. Czuć ducha inności. > Tym razem lecę szukać kolegi Chejrona (albo jakoś tak) Pamiętaj, że na Victoria Station koczują Polacy licząc, że praca spadnie im z nieba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czas na forumowy urlop. 11.07.06, 00:08 nie, nie, nie tam W trochę inne miejsce, choć na wyspach Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czas na forumowy urlop. 11.07.06, 00:19 aha. Już zdałem egzamin wstępny i dostałem oficjalne zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Czas na forumowy urlop. 11.07.06, 00:41 pan.nikt napisał: > aha. > Już zdałem egzamin wstępny i dostałem oficjalne zaproszenie. To znaczy, że zmykak Cię ominie? Będziesz działał na sali?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Czas na forumowy urlop. 11.07.06, 00:42 raczej na hali. To taki mniejszy Mostostal. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Czas na forumowy urlop. 11.07.06, 00:06 Będziemy czekać na Ciebie z niecierpliwością:)) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Czas na forumowy urlop. 11.07.06, 21:50 Tak, tak. Urlop. A naprawdę to jak Jarosław K. został premierem to pierwsze (...........) zaczynają opuszczać tonacy okret! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 nie ma urlopu od forum!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.06, 08:38 panie.nikt- nie chcesz chyba powiedzieć, że wyjeżdżasz do takiego kraju, że nie znaja tam internetu! Wiele razy pisałem tu i jeszcze raz więc napiszę, że bez ciebie nie ma zabawy. Co to za przyjemnośc, gdy kupa gości pisze to samo i tak samo. Zabawa jest, gdy jeden z nich ma inne zdanie, broni swej beznadziejne sprawy gołą piersią, niczym Rejtan. Więc ja proszę i mówię, mówię i proszę- odwiedzaj kawiarenki internetowe i chociazby raz na kilka dni dawaj odpór siłom antykaczystowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan PIS-owiec na emigracji???? 12.07.06, 09:12 Kurczę. Nie wiem jak potraktować zwolennika PIS-u a zatem patriotę, który pracuje tylko dla ojczyzny, który nie bedzie pracował dla obcych krajów a który gdy się znajdzie okazja zasuwa i pracuje dla tych wrednych Angoli czy innych. Kolaborant? Dwulicowiec? Czy też inaczej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yomen Re: PIS-owiec na emigracji???? IP: *.bu.amu.edu.pl 12.07.06, 11:34 Panie nikt - jedz na urlop i nie wracaj już!!! tylko glupoty tu piszesz na tym forum. PISuarom mowimy NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: PIS-owiec na emigracji???? 12.07.06, 14:29 Gość portalu: yomen napisał(a): > Panie nikt - jedz na urlop i nie wracaj już!!! Ale z drugiej strony gdyby nie Nikt to byłyby tu same nudy i towarzystwo wzajemnej adoracji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: PIS-owiec na emigracji???? 12.07.06, 14:33 renepoznan napisał: > Ale z drugiej strony gdyby nie Nikt to byłyby tu same nudy i towarzystwo > wzajemnej adoracji politycznej. No właśnie:) Coś o tym wiemy, prawda;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: PIS-owiec na emigracji???? 12.07.06, 15:07 dobrusia_to_ja napisała: > No właśnie:) Coś o tym wiemy, prawda;) Dzięki za prztyczka w nos:):) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: PIS-owiec na emigracji???? 12.07.06, 15:19 :* Ale za to jaki miły ten prztyczek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brander Panowie, nie zdradzajcie się ze swoją ignorancją. 12.07.06, 16:33 Nie wiecie kto to był Chejron? Wystarczy sprawdzić w "Mitologii greckiej". A zatem PANIKanT jedzie do Grecji ( chyba,że Chejron pomylił mu się np. z Mardukiem-co,znając PANIKanTa-łacno zdarzyć się może) A Grecja,wiadomo, jest kolebką demokracji. Toteż jeżeli będzie myślał, tak jak dotąd, przynajmniej 2 x dziennie może coś go w końcu oświeci? Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Wracaj cało i zdrowo! 13.07.06, 10:28 Tak czy inaczej- czy na wyspach greckich czy brytyjskich- życzymy Ci - panie.nikt - satysfakcjonującego pobytu. Wracaj zdrów i cało i odezwij się po powrocie. No i pamiętaj o wynazku kawiarenek internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś