andrius.ar 02.08.06, 23:28 Mam pytanie, czy ktoś orientuje się o co firmie chodzi ? Pajo ciagle odwleka termin podpisania umów a mieszkania drożeją. Na razie jestem zapisany na 90.7 m2 Jakie czynsze płacicie ? Będę wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haniaq Re: Pajo - Kminkowa cdn 06.11.06, 16:53 Ja też czekam na odbiór mieszkania. Też 90,7 m2.Odbiór mam na wrzesień 2007 r.Trochę muszę czekać.Zobaczymy czy się wyrobią w terminie.Też jestem ciekawa o wysośc czynszu-ogrzewanie itd.Nie ktoś coś napisze.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
troll32 Re: Pajo - Kminkowa cdn 07.11.06, 21:35 Jeżeli macie mocne nerwy to proponuję zacząć od lektury wszystkich forów na temat PAJO na tym portalu. Wrzućcie po prostu PAJO w "szukaj" na stronie ogólnej INWESTYCJE. Nikt Wam nic nie powie na temat ogrzewania domów 90 metrowych... bo takich dotąd na osiedlu nie było. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webaholic Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.icpnet.pl 07.11.06, 23:33 Co to za mieszkanka? Pozdarwiam i życzę stalowych nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniaq Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.um.poznan.pl 08.11.06, 10:04 To są mieszkania naprzeciwko tych rażących zielonych szeregowców!Dopiero zaczynaja stawiać!Na parterze dwupokojowe mieszkanko a wyżej dwupoziomowe!Ma być ich w sumie koło 50 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webaholic Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.icpnet.pl 09.11.06, 12:41 ta zieleń jest rzeczywiście nieco "dzika":)Ale przynajmniej bedzie kolorowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniaq Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.um.poznan.pl 09.11.06, 16:30 Jeżeli nikt jeszcze nie odebrał mieszkania powyżej 90 m to bardzo proszę żeby ktoś z troszkę mniejszą powierzchnią chatki się odezwał.Najważniejsze jakie sa opłaty miesięczne.Proszę dobrego człowieka o odpowiedż.Dzięki.POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
troll32 Re: Pajo - Kminkowa cdn 13.11.06, 11:29 W mieszkaniach wspólnotowych nie płaci się czynszu. Płaci się koszty administracji (śmieci, sprzątanie, odśnieżanie, koszenie trawy, itp) w granicach 150 zł miesięcznie. Co do ogrzewania - to jest bardzo względne, w zalezności od preferowanej temperatury, położenia mieszkania w budynku, sposobu (umiejętności...) regulacji pieca - różnice wynoszą nawet kilkaset procent! Średnio można przyjąć że koszt ogrzania wody i pomieszczeń + kuchenka (też w zależności ile gotujesz) nie powinien przekroczyć 300 zł/mc w miesiącach zimowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webaholic Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.icpnet.pl 09.11.06, 17:50 webaholi@tlen.pl zapraszam na maila to pogadamy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś