Dodaj do ulubionych

Pajo - Kminkowa cdn

02.08.06, 23:28
Mam pytanie, czy ktoś orientuje się o co firmie chodzi ? Pajo ciagle odwleka
termin podpisania umów a mieszkania drożeją.
Na razie jestem zapisany na 90.7 m2
Jakie czynsze płacicie ?
Będę wdzięczny za pomoc.
Obserwuj wątek
    • haniaq Re: Pajo - Kminkowa cdn 06.11.06, 16:53
      Ja też czekam na odbiór mieszkania. Też 90,7 m2.Odbiór mam na wrzesień 2007
      r.Trochę muszę czekać.Zobaczymy czy się wyrobią w terminie.Też jestem ciekawa o
      wysośc czynszu-ogrzewanie itd.Nie ktoś coś napisze.Dzięki.
      • troll32 Re: Pajo - Kminkowa cdn 07.11.06, 21:35
        Jeżeli macie mocne nerwy to proponuję zacząć od lektury wszystkich forów na
        temat PAJO na tym portalu. Wrzućcie po prostu PAJO w "szukaj" na stronie
        ogólnej INWESTYCJE. Nikt Wam nic nie powie na temat ogrzewania domów 90
        metrowych... bo takich dotąd na osiedlu nie było. Pozdrawiam!
        • Gość: webaholic Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.icpnet.pl 07.11.06, 23:33
          Co to za mieszkanka?
          Pozdarwiam i życzę stalowych nerwów
          • Gość: haniaq Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.um.poznan.pl 08.11.06, 10:04
            To są mieszkania naprzeciwko tych rażących zielonych szeregowców!Dopiero
            zaczynaja stawiać!Na parterze dwupokojowe mieszkanko a wyżej dwupoziomowe!Ma
            być ich w sumie koło 50 razem.
            • Gość: webaholic Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.icpnet.pl 09.11.06, 12:41
              ta zieleń jest rzeczywiście nieco "dzika":)Ale przynajmniej bedzie kolorowo:)
              • Gość: haniaq Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.um.poznan.pl 09.11.06, 16:30
                Jeżeli nikt jeszcze nie odebrał mieszkania powyżej 90 m to bardzo proszę żeby
                ktoś z troszkę mniejszą powierzchnią chatki się odezwał.Najważniejsze jakie sa
                opłaty miesięczne.Proszę dobrego człowieka o odpowiedż.Dzięki.POZDRAWIAM!!!
                • troll32 Re: Pajo - Kminkowa cdn 13.11.06, 11:29
                  W mieszkaniach wspólnotowych nie płaci się czynszu. Płaci się koszty
                  administracji (śmieci, sprzątanie, odśnieżanie, koszenie trawy, itp) w
                  granicach 150 zł miesięcznie. Co do ogrzewania - to jest bardzo względne, w
                  zalezności od preferowanej temperatury, położenia mieszkania w budynku, sposobu
                  (umiejętności...) regulacji pieca - różnice wynoszą nawet kilkaset procent!
                  Średnio można przyjąć że koszt ogrzania wody i pomieszczeń + kuchenka (też w
                  zależności ile gotujesz) nie powinien przekroczyć 300 zł/mc w miesiącach
                  zimowych.
    • Gość: webaholic Re: Pajo - Kminkowa cdn IP: *.icpnet.pl 09.11.06, 17:50
      webaholi@tlen.pl
      zapraszam na maila to pogadamy
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka