15.02.03, 15:51
Czy nasz kochany prezydent Ryszard Grobelny ma nie poukładane w głowie
ponieważ wysyła listy do policji żeby lapała grafficiarzy (dla niego pseudo)
a sam nie organizuje żadnych jam'ów nie daje legalnych ścian tylko mówi. Moim
zdaniem powinnien również coś z tym zrobić bo niedługo komisariaty zaczniemy
malować!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: antygraf Re: Graffiti IP: *.icpnet.pl 15.02.03, 18:42
      i bardzo dobrze, powinniscie placic gruba kase za niszczenie miasta. alvo sie
      wezmie za was policja, albo w koncu normalnu ludzie. najlepszym rozwiazaniem
      beda nagrody za informacje na temat wandali takich jak wy.
      • Gość: prograffiti Re: Graffiti IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 19:04
        trzymam kciuki, aby w Poznaniu powstaly legalne sciany i zeby chlopaki i
        dziewczyny mialy gdzies miejsce na wrzuty
        • Gość: Łukasz Re: Graffiti IP: *.icpnet.pl 16.02.03, 01:40
          Może jakieś legalne ścianki by się przydały. Zostawcie w spokoju budyki,
          kamienice, przystanki, mosty, pociągi, tramwaje etc. Jak zobaczę któregoś z
          was smarującego po czymś zdecydowanie cennijszym i za czego odnowienie ja będę
          musiał zapłacić (w postaci podatku), to walnę czyś ciężkim w twarz.
        • Gość: tur Re: Graffiti IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 11:55
          Gość portalu: prograffiti napisał(a):

> trzymam kciuki, aby w Poznaniu powstaly legalne sciany i zeby chlopaki i
          > dziewczyny mialy gdzies miejsce na wrzuty

Przecież każdy ma w domu kilkadziesiąt metrów kwadratowych na ścianach.
          Więc o co ci chodzi. Przecież na drzewie nie mieszkasz chyba?.
          • Gość: prograffiti Re: Graffiti IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 19:33
            Gość portalu: tur napisał(a):

> Gość portalu: prograffiti napisał(a):
            >
            > > trzymam kciuki, aby w Poznaniu powstaly legalne sciany i zeby chlopaki i
            > > dziewczyny mialy gdzies miejsce na wrzuty
            >
            > Przecież każdy ma w domu kilkadziesiąt metrów kwadratowych na ścianach.
            > Więc o co ci chodzi. Przecież na drzewie nie mieszkasz chyba?.

swoje juz kiedys pomalowalem
            • Gość: tur Re: Graffiti IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 20:53
              Gość portalu: prograffiti napisał(a):

> Gość portalu: tur napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: prograffiti napisał(a):
              > >
              > > > trzymam kciuki, aby w Poznaniu powstaly legalne sciany i zeby chlopak
              > i i
              > > > dziewczyny mialy gdzies miejsce na wrzuty
              > >
              > > Przecież każdy ma w domu kilkadziesiąt metrów kwadratowych na ścianach.
              > > Więc o co ci chodzi. Przecież na drzewie nie mieszkasz chyba?.
              >
              > swoje juz kiedys pomalowalem

To udostępnij je do podziwiania, zorganizuj wystawę i za opłatą ją udostępniaj. Będziesz bogatym człowiekiem.
              Nie marnuj więc swojej szansy. Przecież będą waliły do ciebie
              spragnione tłumy.
    • Gość: jacek Re: Graffiti-w ... murowany IP: *.icpnet.pl 16.02.03, 12:00
      czaps napisał:

> Czy nasz kochany prezydent Ryszard Grobelny ma nie poukładane w głowie
      > ponieważ wysyła listy do policji żeby lapała grafficiarzy (dla niego pseudo)
      > a sam nie organizuje żadnych jam'ów nie daje legalnych ścian tylko mówi.
      Moim
      > zdaniem powinnien również coś z tym zrobić bo niedługo komisariaty zaczniemy
      > malować!!!!

Mam to gdzies czy Wam zapewni czy nie. ALe wiem ze jak zobacze takich jak Ty
      samarujacych jakies gowna po przytankach ,rozkladach jazdy ,
      tramwajach ,kamienicach to macie w pierdol murowany.
      • czaps Wiecie co ja nie po to to napisałem... 24.02.03, 19:13
        Ja tylko chciałem LEGALNE ŚCIANY A WY!! Ludzie wy nas nie roumiecie jak wy
        palice papierosy pijecie wódkę i nie możecie bez tego żyć(każdy ma naug[jakiś])
        Tak samo my grafficiarze bez graffiti dostajemy drgawki itd.
      • Gość: Monia Re: Graffiti-w ... murowany IP: *.icpnet.pl 24.02.03, 19:20
        ale z was łochy!!niechce mi sie tego czytać!!poprostu zrobić jakieś spec.
        ściany i bez gadania!!Po co ta beznadziejna dyskusja!!Po co te gadki że jak nas
        trepie dorwiesz to nas zlejesz albo coiś w tym stylu!!!I tak grafficiarstwo
        NIGDY nieprzeminie a ty niewybijesz wszystkich grafficiarzy...a i jeszcze
        jedno...zastanówcie sie ludki czy na 100% umiecie graffować bo jak grafami
        nazywacie jakieś bluzgi lub kreski naspreyowae to sie MYLICIE!!!!Bo to tylko
        szpeci a PRAWDZIWE grafy to sztuka!!
        Pozdróffa!!
        Narx!!
    • jesol Re: Graffiti 25.02.03, 06:42
      Jestem za utworzeniem legalnych ścian ale pod warunkiem iż znajdzie się na nich
      tylko prawdziwe grafiti a nie jakieś tam wulgaryzmy i dwie kreski na krzyż.
      Prezydent Grobelny obiecał udostępnienie ścian na PST i nic z tego nie wyszło.
      Uważam, iż bezwzględnie należy tępić wandalizm. W żadnym wypadku nie powinno
      być żadnych napisów na odnowionych elewacjach.
      Tylko gdzie ci ludzie mają malować? Może ktoś ma "wejścia" w Urzędzie Miasta i
      może uda się coś załatwić...
      • Gość: tur Re: Graffiti IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:07
        Dokanaj malego odkrycia , przeciez masz we wlasnym
        mieszkaniu legalne sciany. Nie musisz przeciez o te
        sciany zebrac . Masz je wiec skorzystaj z nich.
        Wiekszosc waszej sztuki po prostu nie chce, wiec
        nie narzucajcie sie nam zalosnie.

Prezydent Grobelny powinnien zorganizowac kilka ton farby
        aby pozbyc sie tych brudow nieodnych miasta ktore
        chce miec przymiotnik stoleczne.
    • Gość: remik Re: Graffiti IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 12:07
      czaps napisał:

> Czy nasz kochany prezydent Ryszard Grobelny ma nie poukładane w głowie
      > ponieważ wysyła listy do policji żeby lapała grafficiarzy (dla niego pseudo)
      > a sam nie organizuje żadnych jam'ów nie daje legalnych ścian tylko mówi. Moim
      > zdaniem powinnien również coś z tym zrobić bo niedługo komisariaty zaczniemy
      > malować!!!!

Moim zdaniem powinni Cie rozebrac do naga i wywalic Ci takiego zajebistego
      taga, czy jak tam to nazywacie, na calym ciele zeby wlasne dzieci Cie nie mogly
      poznac...
    • Gość: Ewqa Re: Graffiti IP: *.icpnet.pl 27.02.03, 18:32
      Uważam że graffiti jest the best, ale tylkko wtedy gdy nie są to zwykłe podpisy.
      Moja buda wygląda pięknie w grafficiarskim stylu. Myślę też że powinno powstać
      więcej miejsc do robieenia tego pięknego malunku.
    • Gość: Kalin Re: Graffiti IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 18:43
      Właśnie!!!! bez sensu jest łapanie czy co gorsza karanie za to że ktoś maluje!
      bo graffiti to jest sztuka, która uzależnia !!!! i apeluje w imieniu swoim i
      innych szanujących sie malujących do władz naszego pięknego miasta o
      udostępnienie jakiś legalnych ścianek :) Pozdrowienia dla GRAFFiCIARZY z P-ń :D
      • Gość: Kobi_---MAR--- Re: Graffiti IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 14:33
        siamanko!!!!!pozdrowki dla wszystkich graficiarzy!!!!!!!szczegolnie dla Kalina
        no i K2CRU!!!rownierz podpisuje sie pod tym adresem!!!!ale nasz prezydent jest
        spoko wiec mysle ze rozpatrzy ta wersje i na pewno cos wykombinuje!!!musza byc
        jakies scianki zeby malowac na legalu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka