sylc 09.08.06, 19:35 czy jest w Poznaniu księgarnia pedagogiczna???? na jakiej ulicy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diapazon Re: ksiegarnia pedagogiczna 09.08.06, 20:05 Biblioteka pedagogiczna,a owszem, jest-ale księgarnia? Trzeba będzie trochę się rozejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
diapazon Re: ksiegarnia pedagogiczna 10.08.06, 13:48 O ile pamiętam-jest Księgarnia Naukowa - KAPITAŁKA ul. Melżyńskiego 27/29 (w bramie). Tam moze coś znajdziesz z pedagogiki. Odpowiedz Link Zgłoś
mkozi1 Re: ksiegarnia pedagogiczna 10.08.06, 13:56 eee... no kiedys byla na sw. Marcinie tam gdzie byla Skladnica Harcerska na pietrze - ale czy teraz jest to nie wiem bo z pare lat nie bylem w Centrum Poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: ksiegarnia pedagogiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:49 W pasażu Apollo. Dzisiaj ją widziałam. Zdaje sie zupełnie nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylc Re: ksiegarnia pedagogiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:58 w pasazu apollo tam niedaleko księgarni sw. wojciecha??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: ksiegarnia pedagogiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:24 Pasaż Apollo zdaje sie jest tylko jeden - tam gdzie kino o tej samej nazwie. Ks. Sw. Wojciecha to zupełnie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
diapazon Re: ksiegarnia pedagogiczna 10.08.06, 23:52 Pasaż Apollo i księgarnia Sw.Wojciecha to troche oddalone od siebie miejca,ale dzieli je tylko 5minut drogi;-) Pasaż Apollo kojarzę tylko ze świetnego sklepu z mapami,ale żeby z księgarnią pedagogiczną? Czas wrócić z wojaży wakacyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
werb Re: ksiegarnia pedagogiczna 11.08.06, 15:13 na ulicy gwarnej byla kiedys ksiegasrnia pedagogiczna-powinna byc tam nadal. w ksiegarni powszechnej na starym rybnku, tez jest dosc sporo ksiazek o tej tematyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylc Re: ksiegarnia pedagogiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:54 dzieki, nie wiem czemu ten pasaż co jest niedaleko ksiegarni sw. Wojciecha nazywam pasażem apollo :P nie jestem z Poznania, więc wybaczcie. jestem zainteresowana scenariuszami zajęć z szkole, stąd to poszukiwanie pedagogicznej. mogłabym zamówić w wydawnictwie, ale nie kupuje kota w worku. w bibliotece mojej nie mam scenariuszy dla najmlodszych dzieci. dziekuje za odzew i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś