Dodaj do ulubionych

ksiegarnia pedagogiczna

09.08.06, 19:35
czy jest w Poznaniu księgarnia pedagogiczna???? na jakiej ulicy????
Obserwuj wątek
    • diapazon Re: ksiegarnia pedagogiczna 09.08.06, 20:05
      Biblioteka pedagogiczna,a owszem, jest-ale księgarnia? Trzeba będzie trochę się
      rozejrzeć...
    • sylc Re: ksiegarnia pedagogiczna 09.08.06, 20:16
      no wlasnie :((((
      • diapazon Re: ksiegarnia pedagogiczna 10.08.06, 13:48
        O ile pamiętam-jest Księgarnia Naukowa - KAPITAŁKA ul. Melżyńskiego 27/29 (w
        bramie). Tam moze coś znajdziesz z pedagogiki.

• mkozi1 Re: ksiegarnia pedagogiczna 10.08.06, 13:56
          eee... no kiedys byla na sw. Marcinie tam gdzie byla Skladnica Harcerska na
          pietrze - ale czy teraz jest to nie wiem bo z pare lat nie bylem w Centrum
          Poznania :)
    • Gość: pomocny Re: ksiegarnia pedagogiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:49
      W pasażu Apollo. Dzisiaj ją widziałam. Zdaje sie zupełnie nowa.
      • Gość: sylc Re: ksiegarnia pedagogiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:58
        w pasazu apollo tam niedaleko księgarni sw. wojciecha???
        • Gość: pomocny Re: ksiegarnia pedagogiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:24
          Pasaż Apollo zdaje sie jest tylko jeden - tam gdzie kino o tej samej nazwie. Ks.
          Sw. Wojciecha to zupełnie gdzie indziej.
          • diapazon Re: ksiegarnia pedagogiczna 10.08.06, 23:52
            Pasaż Apollo i księgarnia Sw.Wojciecha to troche oddalone od siebie miejca,ale
            dzieli je tylko 5minut drogi;-) Pasaż Apollo kojarzę tylko ze świetnego sklepu
            z mapami,ale żeby z księgarnią pedagogiczną? Czas wrócić z wojaży wakacyjnych...
            • werb Re: ksiegarnia pedagogiczna 11.08.06, 15:13
              na ulicy gwarnej byla kiedys ksiegasrnia pedagogiczna-powinna byc tam nadal. w
              ksiegarni powszechnej na starym rybnku, tez jest dosc sporo ksiazek o tej
              tematyce
              • Gość: sylc Re: ksiegarnia pedagogiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:54
                dzieki, nie wiem czemu ten pasaż co jest niedaleko ksiegarni sw. Wojciecha
                nazywam pasażem apollo :P nie jestem z Poznania, więc wybaczcie. jestem
                zainteresowana scenariuszami zajęć z szkole, stąd to poszukiwanie
                pedagogicznej. mogłabym zamówić w wydawnictwie, ale nie kupuje kota w worku. w
                bibliotece mojej nie mam scenariuszy dla najmlodszych dzieci. dziekuje za
                odzew i pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka