alex_koz 16.08.06, 00:03 w koncu postanowilam zdobyc prawo jazdy;) jakie szkoly/kursy polecacie? najchetniej w okolicach Piatkowa/Winograd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: kurs prawa jazdy 16.08.06, 10:10 moze ja a moze nie ja;) masz maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margolcia Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 13:59 Red Car na ulicy Kutrzeby - Ryszard Burzyński.Polecam, zdałam za pierwszym razem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:39 redcar jest dobry..ale kolejarz lepszy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ollgga Re: kurs prawa jazdy 16.08.06, 23:04 Szkoła nieważna, najważniejszy dobry instruktor. Polecam Roberta Paluszkiewicza:) Cierpliwy, sympatyczny i ma dobre podejście do kursantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca babowca:) Re: kurs prawa jazdy IP: *.poznan.agora.pl 18.08.06, 17:55 a ja polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców www.PRAWKO.com zdalam tam za pierwszym razem i nie jest drogo a bardzo fajnie,miła atmosfera :) moim instruktorem był Jerzy Dobrocki tel.601-873-165 jest bardzo dobrym instruktorem , bardzo dobrze wszystko Ci wytłumaczy :) POLECAM !!! Miejsca wykładów są na : - ul.Madalińskiego 2/40 - os. S.Batorego 1h/75 - os. Kosmonautów 111 mam nadzieje ze choc troche ci pomogłam :) wej na strone i sie przekonaj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś