cheeringup 16.10.07, 14:28 sama z sobą nie wytrzymuję!!! czy ja naprawdę aż tak bardzo potrzebuję tego kogoś, że aż tak strasznie się boję porzucenia.... nie mogę normalnie funkcjonować!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platka84 Re: zdręczam sie... 16.10.07, 21:19 rowzwin temat bo nie bard wie o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
platka84 Re: zdręczam sie... 16.10.07, 21:19 bo nie bardzo mialo byc zjadlomi litery Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: zdręczam sie... 17.10.07, 08:58 a teraz zastanów się jak widzi cię facet jak ty się tak miotasz, zostawi cię jeżeli dalej będziesz tak zazdrosna Spa w Polsce Wellness&SPA Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: zdręczam sie... 17.10.07, 11:56 ja nie jestem zazdrosna...poza tym chyba już mnie zostawił:-( Odpowiedz Link Zgłoś
lukibiker Re: zdręczam sie... 18.10.07, 09:59 "chyba już mnie zostawił" - jeszcze nic straconego, na co czekasz? Do dzieła! Powodzenia -------------------------------------- Najważniejszy jest przegląd sportowy Podstawą biznesu jest zarządzanie projektem Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: zdręczam sie... 18.10.07, 10:08 chyba napisałam o parę słów za dużo.... trudno, co ma być to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: zdręczam sie... 18.10.07, 10:10 co sie zdręczasz? jak nie ten to nastepny... zmień nastawienie, idź na terapię np. zakupową lub imprezową... nie warto przez chłopów tracić humoru i młodości i czasu ;D co ma być to będzie.. tylko Ty masz sie starać? do tego trzeba dwojga :p Odpowiedz Link Zgłoś