Gość: tiarka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 11:36 Czy ktoś mógłby mi doradzić jakiś pewny salon w Poznaniu, w którym można sobie zrobić tatuaż? Będę wdzięczna...:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sidorowska Re: tatuaż w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 18:00 nie pamiętam nazwy ulicy, ale na zbiegu ulic krysiewicza i półwiejskiej jest jeszcze jedna ulica, ta na której stoja taksówki, tam jest knajpa harley davidson i jednoczesnie studio tatuażu. ceny maja średnie a wykonanie przepiękne:) ja i mój przyjaciel robiliśmy sobie właśnie tam i jestesmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
joczaj Re: tatuaż w Poznaniu 19.02.04, 10:22 Potwierdzam Twoją opinię o Tattoo Studio przy Harleju. Ja tam sobie też robiłam tatuaż i jestem wniebowzięta, tak pięknie wyszedł. Duży plus dla nich za barwniki bo wzór do teraz jaest czarny a nie granatowy! Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jussti Re: tatuaż w Poznaniu IP: *.echostar.pl / *.echostar.pl 11.12.03, 23:57 Nie polecam żadnego studia, jest drogo i tyle, zarówno mi jak i moim znajomym dziary robili kolesie nie pracujący w żadnych studiach. Nikt z nas nie narzeka, np ja mam dziarę juz 6 lat i nic złego się z nią nie dzieje, jeśli chodzi o igły to każdy ma nówkę. Ja jestem zadowolona, żałuję tylko teraz tego, że mam taki mały, a koleś który mnie dziarał wyprowadził się z Poznania. Ale popytam o jakiś inny kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: tatuaż w Poznaniu IP: 5.2.* / 217.8.167.* 19.02.04, 10:27 only studio tatoo, najpewniejsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś