Gość: Zaniepokojony IP: *.icpnet.pl 25.08.06, 19:35 Od dwóch dni nie mogę wejść na www.skyscrapercity.com. Czy wiecie, co się stało??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tresor Re: SkyScraperCity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:56 ja też nie mogę wejść :((((( co się dzieje????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: SkyScraperCity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:20 P.B. - ratuj!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speider Re: SkyScraperCity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 12:36 Wladza dowiedziala sie o naszych planach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asta Zmiana serwera IP: *.igloohost.com 26.08.06, 13:39 Recieved this e-mail from Jan: Hi guys, Just letting you know the forums are offline because we've been moved to another network, which requires some parts within the servers network to be updated. Also this weekend work on the new database has started, so even if it eventually turns back online, expect some outages and bumpy service. But is should all be for the good. Thanks for the patience! Cheers, - Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: SkyScraperCity IP: *.dyn.optonline.net 26.08.06, 18:46 ja tez mam ten sam problem, nie moge wejsc na te strone!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: SkyScraperCity IP: *.dyn.optonline.net 26.08.06, 18:47 ok folks, now i get it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cier Re: SkyScraperCity IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.06, 19:08 ja tez ale sie wkurzam....:) co sie dzieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binio Re: SkyScraperCity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:19 Brakuje forum brakuje. Nie pierwsza przerwa weekendowa już (jedna z dłuższych była na przełomie marca/kwietnia04 wówczas prawie tydzień nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a www.forumpolskichwiezowcow.fora.p l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:24 jak brakuje to voila puki sie nie pojawi stare Odpowiedz Link Zgłoś
pan_tomas Re: www.forumpolskichwiezowcow.fora.p l 21.09.06, 13:27 ewentualnie www.skyscrapercity.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś