Gość: balbinka IP: *.dyn.optonline.net 28.08.06, 15:46 czy ktos moze wie, czy w zwyklym mieszkaniu mozna zainstalowac kominek? jaki w ogole by sie nadawal? przypomne ze mieszkam na 3 ostatnim pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: kominek bez ognia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:03 tak, basen tez sobie mozesz postawic, pytanie tylko po co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbinka Re: kominek bez ognia IP: *.dyn.optonline.net 29.08.06, 14:55 bo mam na to ochote i basen tez zamierzam tylko na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
mmonia84 Re: kominek bez ognia 29.08.06, 15:23 A to jest mieszkanie już wybudowane? Bo ja też będę mierzyć się z tym problemem... Ale mieszkanie moje dopiero budują i developer po prostu uwzględni moją prośbę o kominek współpracując z firmą, która założy mi odpowiednią wentylację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbinka Re: kominek bez ognia IP: *.dyn.optonline.net 30.08.06, 04:17 tak mieszkanie wlasnie "sie wubudowalo" ale rowniez deweloper uwzglednil moja prosbe, takze jak bede chciala to moge sobie wstawic kominek. I sama nie wiem czy miec kominek czy nie. Czy sa jakies zastepstwa? np elektryczne kominki? Odpowiedz Link Zgłoś