zbuntowany8aniol 18.07.06, 15:29 Masz zgloszenie,wiec posprawdzaj wszystkie skryznki mailowe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Tomek 18.07.06, 15:39 Mysle,ze nie trza wiecej wyjasniac. PS.Patrzaj na sygnaturke))) Odpowiedz Link
cuski Aniol 19.07.06, 03:07 Od kogo to zgloszenie ? A moze zapytam inaczej: - Kogo mam przyjac ? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tomek 23.07.06, 13:33 Rzuć okiem na to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=226&w=45642767 ze szczególnym uwzględnieniem linków. Odpowiedz Link
tadeuszx Tooooooomasz, no gdzieś Ty się schował?? 22.08.06, 22:10 Tomasz, kurna, forum upada!! Gdzie ta Anielica? No popatrzcie, nikt nic nie chce pisać! Ty, nawet sie już ze mna nikt tu kłócić nie chce? Tomuś, rób coś kurna, bo kiepsko sie dzieje! Ty, a może tą Speranzę zrobić modem na forum? Ta Aśka to dobra ..... no dobra, dobra, nic nie powiem, tyle że takie Aśki to ja trochu lubię )) Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.08.06, 22:51 Ja ostatnio sypiam po 2 godziny na dobe - reszte stanowi praca, ktora jestem zarzucany PS. Kuzwa, jestem niezle wypompowany Odpowiedz Link
speranzaa Re: Tooooooomasz, no gdzieś Ty się schował?? 28.08.06, 05:41 Tadziu, kochaniutki a moze tak Ciebie by zrobic modem? ha? Tadek oszalal)) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tomek 23.08.06, 13:54 Jaki stary taki głupi! A Ty nie wiesz, że jeszcze się taki nie narodził, żeby wszystkim dogodził?! Zaharujesz się chłopie, a im więcej do kraju przywieziesz tym Cię więcej będą je***ać, że:"... ueeeee, a co to tak maaaało...?" To jest normalne, że im więcej dasz, tym więcej by chcieli! Przecież i tu, na tym forum, przy okazji komunii, gdzie Mav jakiś prezent szykował, był ten temat. No właśnie, a co z tym mavowym prezentem? Byli zadowoleni? Chłopie, siostrze kupiłem 5 lat temu starą Skodę105 (okazyjnie, na chodzie, do dziś jeździ) i wiesz co mi powiedziała? Ueeee, taka staaaara?!! A kuzwa mówią, że "darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby"?? Oj, stary, zaglądają, zaglądają! I to jeszcze jak! I krytykują, a co? Przecież stać go na coś lepszego?! O'key, zarabiasz, ale nie "rozdawaj"! Zainwestuj w kraju, dla siebie, na przyszłość! Jak zobaczą, żeś nie frajer, nie rozdajesz, nie zastawiasz się wódami, to Cię bedą szanować!!! Zapamiętaj sobie. Bo każdy pomyśli: Oho, popatrz jaki Tomek cwany! Nie marnuje kasy, tylko dba o Swoją przyszłość. Ho ho, to mądry facet!!" W ten sposób zdobędziesz szacunek i uznanie u ludzi. A nie poprzez stawianie wódy i uchlejstwo! Tylko "sępy" się zlecą, wypiją, pojedzą i pójdą w siną dal, śmiejąc się, żeś frajer. Ja Ci dobrze radzę! Wiem, znam, miałem podobne "wpadki" w życiu. Ty zrobisz jak zechcesz. Żebyś nie żałował! Szanuj Swoje zdrowie, do cholery!! Tomasz! Co Ty kuzwa robisz? Przecież wiesz ile kosztuje leczenie w USA! A taka harówa, to prosta droga do choroby?!. Baaaardzo Ci tego NIE życzę! 3m sie Tomasz. I myśl rozsądnie.)) Odpowiedz Link
tadeuszx Luuuuuuuuuuudzie!!!!! Powiedzcie Tomkowi, żeby się 23.08.06, 23:12 oszczędzał! Bo nam się admin wykończy!! Powyżej moje stanowisko, zobaczcie czy dobrze mówię? Bo już sam nie wiem...? Odpowiedz Link
cuski Dzisiaj poraz pierwszy od jakiegos czasu... 24.08.06, 01:20 Dzisiaj poraz pierwszy od jakiegos czasu poprosilem o 3 wolnego (piatek, sobota, niedziela) - moi bossowie byli w szoku. Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Dzisiaj poraz pierwszy od jakiegos czasu... 24.08.06, 07:42 i co dali ? czy szok im nie pozwolil ? ha hah a Odpowiedz Link
cuski Re: Dzisiaj poraz pierwszy od jakiegos czasu... 24.08.06, 23:10 Nie wiem czy dali, w kazdym badz razie ja do roboty nie mam zamiaru isc. Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Dzisiaj poraz pierwszy od jakiegos czasu... 26.08.06, 10:56 ha ha to uwazaj zeby nie zwolnili Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Jozek 28.08.06, 09:04 Tomek, masz doła ? zepraca Ci obojetna czy tez inne powody ? Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, wiesz, że to w dobrej wierze. 24.08.06, 21:23 I tylko jako przypomnienie, bo przecież jasne, że zrobisz jak Ty uważasz. Ale przecież wolałbym żebyś wyszedł dobrze i nie żałował pobytu w kraju. Przecież harujesz jak wół na tej obczyźnie, to wiesz. Co trzeba to trzeba, ale się nie dać sfrajerować.. Odpowiedz Link
tadeuszx Tomek masz zgłoszenie od Jowitty17 29.08.06, 18:17 Wiesz, już jej obiecałeś. ) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Tomek masz zgłoszenie od Jowitty17 29.08.06, 21:43 tak, ja tez wiem ha ha, pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx No i pięknie! Mamy Jowittę. Stąd juz mi nie 31.08.06, 23:45 ucieknie! )) Bo to forum zamknięte! I co teraz Jowittko? Hahaha... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadzio,ladnie osaczasz;))) 02.09.06, 11:44 Ale z Toba Anioł to nic mi nie wychodzi! Tak szybko uciekasz, że nijak nie mogę Cie dogonić? )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No widzisz:) 02.09.06, 11:45 I dobrze,bo bym byla osaczona PS.A wiesz czemu tak jest??? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: No widzisz:) 02.09.06, 11:55 Ponieważ Anioły się szybko przemieszczają i są niematerialne. To jak takie coś chwycić?)) Odpowiedz Link
tadeuszx Ahaaaa, to myszoanioła może się uda? 02.09.06, 20:32 Hmmm, trzeba to przemyśleć ) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie mysl... 03.09.06, 20:28 ....myszoaniol to to samo co Mysza i Aniol wiec sie nie uda) Odpowiedz Link
tadeuszx Do Jowitty. Nie obawiaj się niczego :-))) 02.09.06, 11:58 My tu żartujemy! Tak, takie żarciki z usmiechem i "niby podrywy" )) W ten sposób traktujemy forum, bezinteresownie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No wkoncu to slowo padlo:)))) 02.09.06, 12:06 Bezinteresownie) Ja dzis urzylam tego slowa drugi raz na Forum) Wszystko trza robic bezinteresownie,nawet jakby mialo byc zle. Odpowiedz Link
tadeuszx Bezinteresownie... no właśnie! Ale widzisz :-( 02.09.06, 20:30 Dobra, diabli z nim, nie będę na forach ciągle się wywnętrzał, denerwował siebie i innych. Jeśli sie pojawi, nie ma litości! A teraz wracajmy do zabawy, po to tu wchodzimy, nie? Jowitta jest OK dziewczyna i muszę się zachowywać... niestety.. )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No widzisz Tadzio i na spokojnie... 03.09.06, 20:33 ...doszlismy,ze nie warto przynajmniej tutaj prowadzic takich dyskusji.Dzieki PS.Tak dobra zabawa z doza dobrego smaku jest wskazana))Oj,nie graj na dwa fronty tylko badz soba) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: No widzisz Tadzio i na spokojnie... 03.09.06, 21:30 Co proszę? Na jakie dwa fronty? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: No widzisz Tadzio i na spokojnie... 03.09.06, 21:32 Hmmm...nic zlego nie mialam na mysli Bez obaw) Odpowiedz Link