Gość: Poszukujący IP: *.echostar.pl 31.08.06, 12:43 Może mi ktoś polecić rzetelengo i uczciwego zarządcę (administratora) dla Wspólnoty Mieszkaniowej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queenet Re: Zarządzanie Wspólnotą 31.08.06, 22:21 Mogę odradzić Admico (jesli jeszcze istnieje) oraz Palatyn ponieważ je znam. Bardzo dobrze zarządza Ataner,ale niestety tylko swoimi nieruchomościami... Odpowiedz Link Zgłoś
queenet przykład 02.09.06, 10:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35208&w=43724516&v=2&s=0 pod tym linkiem zmagania z firmą Palatyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójząb Zarządzanie Wspólnotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:49 Jako członek zarządu wspólnoty współpracowałem z Admico i muszę przyznać, że firma ta korzystając ze swej pozycji (znajomości z developerami)zarządza wieloma nieruchomościami - robi to rutynowo i nierzetelnie. Obecnie jako wspólnota współpracujemy z firmą PALATYN. Zauważam ogromną różnicę w podejściu do obowiązków zarządcy, firma bardzo komunikatywna, kompetentna. Współpraca trwa od roku i jest bardzo owocna - mimo nieprzychylnych postaw kilku lokatorów naszej kamienicy. Z całą odpowiedzialnością polecam firmę PALATYN jako zarzadcę, na dowód czego zamierzam zaprosić do współpracy te firmę na innej nieruchomości, gdzie będę właścicielem. Ich strona www.palatyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Zarządzanie Wspólnotą IP: *.echostar.pl 01.09.06, 17:23 ja akurat mam dobre doświadczenia z firmą Admico ale zapewne jak to w Polsce bywa wszystkim nie dogodzisz i zawsze bedzie ktoś niezadowolony ze współpracy z daną firma. Wystarczy poczytac posty o deweloperach - jedni zadowoleni, drudzy wręcz przeciwnie. w kazdym razie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Zarządzanie Wspólnotą IP: *.echostar.pl 04.09.06, 16:35 up do gory bo ciekawy temat Odpowiedz Link Zgłoś