Gość: Kilio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 23:38 cze PB Co powiesz na wypowiedz KnightFranka w dzisiejszym dod. do "Rz"? cyt.: "W ostatnim roku największe spowolnienie odnotował rynek poznański." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: do PB-człowieka przekonanego o tym czego nie IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 00:41 Gość portalu: Kilio napisał(a): > cze PB > Co powiesz na wypowiedz KnightFranka w dzisiejszym dod. do "Rz"? > cyt.: > "W ostatnim roku największe spowolnienie odnotował rynek poznański." 1. "wypowiedz KnightFranka" - he he, dobre 2. w tym roku? 2003 r. ?? 3. Trudo mi się wypowiedzieć, bo nie czytałem 4. W jakim dodatku? Pewnie nieruchomości, ja tam jednak nic nie znalazłem 4. Może jakiś link 5. Jakie spowolnienie? gospodarcze, mieszkaniowe, pracy, wzrostu, życia, przemian??.......może jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B znalazłem IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 01:03 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/nieruchomosci_030303/nieruchomosci_a_8.html Czy tendencja spadkowa czynszów nie jest pozytywna? Poznańskie firmy preferują budowę własnych budynków, gdy przestanie im się to opłacać to może przeżucą się do większych biurowców, które będą wspólnie dzierżawić z innymi podmiotami. Jak wygląda sytuacja w innych miastach? Stawki czynszu 1. W-wa - 26 USD, poza centrum 14-16 USD 2. Wrocław - 10-15 EUR 3. Katowice - 18 EUR 4. Kraków - 16-20 EUR 5. Poznań - 14-18 EUR generalnie różnica pomiędzy euro a dolarem jest niewielka, ostatnio nawet waluta europejska jest mocniejsza niż $ Co się tyczy tematu, zbyt podniecasz się bzdetami, a może chcesz poczytać Podręcznik Poznańczyka, czyli 250 dowodów wyższości Poznania nad resztą świata? ------ i na koniec mały cytat "W Warszawie rok 2003 to czas największego wyhamowania budowy biurowców po załamaniu rynku w roku 2000" P.S Cytowane spowolnienie rynku poznanskiego nie ma nic wspólnego z liczbą nowych inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B errata IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 01:06 Gość portalu: P.B napisał(a): > opłacać to może przeżucą się do większych biurowców przerzucać, przerzucać, fuj,fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klio Re: errata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 12:58 PB, ja wiem ze Ty wyczytasz co chcesz, ale: cyuje tylko 2 fragmenty tego artykułu: pierwszy: "Warszawa na rynku nieruchomości komercyjnych miała sie w tamtym roku dobrze. i fragment 2: "W ostatnim roku największe spowolnienie odnotował rynek poznański" (chodzi o rynek nieruchomości komercyjnych) Zawsze twierdzisz ze Warszawa już niedługo pociągnie,a Poznan jest tym miatsem które zyska najwięcej. Tymczasem kilka dni temu w Hochtief ogłosił budowę Rond1 194 metry, a o Poznaniu Knight Frank pisze ze był najsłabszy an rynku. Interpretuj dowolnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B FIN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 13:23 Gość portalu: Klio napisał(a): > PB, ja wiem ze Ty wyczytasz co chcesz, ale: > cyuje tylko 2 fragmenty tego artykułu: > pierwszy: "Warszawa na rynku nieruchomości komercyjnych miała sie w tamtym roku > > dobrze. > i fragment 2: "W ostatnim roku największe spowolnienie odnotował rynek > poznański" (chodzi o rynek nieruchomości komercyjnych) > Zawsze twierdzisz ze Warszawa już niedługo pociągnie,a Poznan jest tym miatsem > które zyska najwięcej. Tymczasem kilka dni temu w Hochtief ogłosił budowę Rond1 > > 194 metry, a o Poznaniu Knight Frank pisze ze był najsłabszy an rynku. > Interpretuj dowolnie:) Misiu kolorowy, nie przypisuj mi jakichkolwiek twierdzeń, które z moich ust nigdy się nie wydobyły. Kto, ja?; powiedziałem, że W-wa długo nie pociągnie?Niby gdzie? Poznań z W-wą nie ma co ise równać pod względem rynku biurowego,wieżowców itp. o co ci więc chodzi? Czujecie jakieś zagrożenie ze strony POznania i próbujecie na dzień dzisiejszy uwidocznić dzielące nas różnice? O inwestycjach w W-wie (biurowych) wiem pewnie więcej niż ty! ....a w sprawie wieżowca rondo1 nie musisz mnie pouczać. Będzie to wiezowciec 194 m, z 40 piętrami i 500 garażami. Gotowy ma być do 2006 r. Interpretować można tekst na różne sposoby!Ja ci to przeszkadza, no cuż masz problem. Aby poprawić ci humor powiem, że Poznań jest miastem tzw. Polski B, nic się w nim nie dzieje, jest totalny kryzys, największe spowolnienie gospodarcze, wysokie bezrobocie, czyli totalny armagedon, wszyscy uciekają do W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: FIN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.03, 21:24 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Klio napisał(a): > > > PB, ja wiem ze Ty wyczytasz co chcesz, ale: > > cyuje tylko 2 fragmenty tego artykułu: > > pierwszy: "Warszawa na rynku nieruchomości komercyjnych miała sie w tamtym > > roku > > > > dobrze. > > i fragment 2: "W ostatnim roku największe spowolnienie odnotował rynek > > poznański" (chodzi o rynek nieruchomości komercyjnych) > > Zawsze twierdzisz ze Warszawa już niedługo pociągnie,a Poznan jest tym > miatsem > > które zyska najwięcej. Tymczasem kilka dni temu w Hochtief ogłosił budowę > Rond1 > > > > 194 metry, a o Poznaniu Knight Frank pisze ze był najsłabszy an rynku. > > Interpretuj dowolnie:) > > Misiu kolorowy, nie przypisuj mi jakichkolwiek twierdzeń, które z moich ust > nigdy się nie wydobyły. > Kto, ja?; powiedziałem, że W-wa długo nie pociągnie?Niby gdzie? > Poznań z W-wą nie ma co ise równać pod względem rynku biurowego,wieżowców itp. > o co ci więc chodzi? > Czujecie jakieś zagrożenie ze strony POznania i próbujecie na dzień dzisiejszy > uwidocznić dzielące nas różnice? > O inwestycjach w W-wie (biurowych) wiem pewnie więcej niż ty! > ....a w sprawie wieżowca rondo1 nie musisz mnie pouczać. Będzie to wiezowciec > 194 m, z 40 piętrami i 500 garażami. Gotowy ma być do 2006 r. > > Interpretować można tekst na różne sposoby!Ja ci to przeszkadza, no cuż masz > problem. > > Aby poprawić ci humor powiem, że Poznań jest miastem tzw. Polski B, nic się w > nim nie dzieje, jest totalny kryzys, największe spowolnienie gospodarcze, > wysokie bezrobocie, czyli totalny armagedon, wszyscy uciekają do W-wy. pb - dymana lalko dmuchana, pedziu maly, zauwazylem ze jak sie podniecasz czyims wpisem, to zaczynasz walic w swoich postach bardzo wiele literowek chuju maly he he he he he! spociles sie swinko mala co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: FIN IP: *.siec.pl 21.04.03, 13:32 mam nadzieje ze na dobry post odpisuje chuj to przyzad malarski wafelku a czlonek meski pisze s ie przez samo h baaaahahah nie ucz innych pisowni jak sam nie znasz nie osmieszaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B FIN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 13:24 Gość portalu: Klio napisał(a): > PB, ja wiem ze Ty wyczytasz co chcesz, ale: > cyuje tylko 2 fragmenty tego artykułu: > pierwszy: "Warszawa na rynku nieruchomości komercyjnych miała sie w tamtym roku > > dobrze. > i fragment 2: "W ostatnim roku największe spowolnienie odnotował rynek > poznański" (chodzi o rynek nieruchomości komercyjnych) > Zawsze twierdzisz ze Warszawa już niedługo pociągnie,a Poznan jest tym miatsem > które zyska najwięcej. Tymczasem kilka dni temu w Hochtief ogłosił budowę Rond1 > > 194 metry, a o Poznaniu Knight Frank pisze ze był najsłabszy an rynku. > Interpretuj dowolnie:) Misiu kolorowy, nie przypisuj mi jakichkolwiek twierdzeń, które z moich ust nigdy się nie wydobyły. Kto, ja?; powiedziałem, że W-wa długo nie pociągnie?Niby gdzie? Poznań z W-wą nie ma co ise równać pod względem rynku biurowego,wieżowców itp. o co ci więc chodzi? Czujecie jakieś zagrożenie ze strony POznania i próbujecie na dzień dzisiejszy uwidocznić dzielące nas różnice? O inwestycjach w W-wie (biurowych) wiem pewnie więcej niż ty! ....a w sprawie wieżowca rondo1 nie musisz mnie pouczać. Będzie to wiezowciec 194 m, z 40 piętrami i 500 garażami. Gotowy ma być do 2006 r. Interpretować można tekst na różne sposoby!Ja ci to przeszkadza, no cuż masz problem. Aby poprawić ci humor powiem, że Poznań jest miastem tzw. Polski B, nic się w nim nie dzieje, jest totalny kryzys, największe spowolnienie gospodarcze, wysokie bezrobocie, czyli totalny armagedon, wszyscy uciekają do W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormalny Re: do PB-człowieka przekonanego o tym czego nie IP: *.icpnet.pl 04.03.03, 17:30 Gość portalu: Kilio napisał(a): > cze PB > Co powiesz na wypowiedz KnightFranka w dzisiejszym dod. do "Rz"? > cyt.: > "W ostatnim roku największe spowolnienie odnotował rynek poznański." Chu.. klade na stolice..pasi ci to?? hehehe mieszkasz w stolicy , w brzdkim miescie....baucahccha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: do PB-człowieka przekonanego o tym czego nie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.03, 21:26 Gość portalu: nienormalny napisał(a): > Gość portalu: Kilio napisał(a): > > > cze PB > > Co powiesz na wypowiedz KnightFranka w dzisiejszym dod. do "Rz"? > > cyt.: > > "W ostatnim roku największe spowolnienie odnotował rynek poznański." > > > Chu.. klade na stolice..pasi ci to?? hehehe mieszkasz w stolicy , w brzdkim > miescie....baucahccha nastepny pedziowaty kartoflarz! tak sie podnieciles, ze stukneles chujowa literowke! popraw sie niedorobiony cwelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: do PB-człowieka przekonanego o tym czego nie IP: sv1:* / 192.168.2.* 29.04.03, 19:50 może byś poszedł na forum swojego miasta asd, bo jak cię czytam to aż niedobrze mi się robi. Człowiek chce poczytać co tu ludzie piszą o mieście itp. a tu wyskakuje taki jeden i całą przyjemność z czytania zabiera. nie pozdrawiam i do widzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś