danl16 09.09.06, 19:51 na rozkręcenie tego forum ! proponujcie jakies tematy ! :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: brak pomysłów ...... :/ ?? 10.09.06, 21:04 Spokojnie, rozkręci się. Co dziś robiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: brak pomysłów ...... :/ ?? 11.09.06, 16:29 ja wczoraj biesiadowałem z chrzestnym , jego żoną i dzieckiem oraz bawiłem sie nowym zegarkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim.b Re: wasze pomysły........... 11.09.06, 16:04 Duzo seksu...to zawsze działa :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: wasze pomysły........... 11.09.06, 16:30 seks ??!! w moim wieku ? pomysl troche hirek :) hieronim.b napisał: > Duzo seksu...to zawsze działa :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim.b nauczysz sie spoko :-)) 11.09.06, 17:09 danl16 napisał: > seks ??!! w moim wieku ? pomysl troche hirek :) > > hieronim.b napisał: > > > Duzo seksu...to zawsze działa :-DD > > Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim.b Nie "heh", bo to trudne nie jest :-)) 11.09.06, 17:15 danl16 napisał: > heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim.b Re: nauczysz sie spoko :-)) 11.09.06, 17:36 Do dziś pamietam mój "pierwszy raz" z kondomem, mialem 16 lat albo coś okolo. Poszedlem do sklepu kupic paczke prezerwatyw. Za ladą stala przepiekna kobieta, która najrawdopodobniej wiedziala, ze nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. Podala mi paczke i zapytala, czy wiem, jak tego uzywac. Szczerze odparlem: nie. Tak wiec otworzyla paczke, wyjela jednego i rozwinela na kciuku, po czym polecila sprawdzic, czy jest na miejscu i czy mocno sie trzyma. Najprawdopodobniej musialem wygladac na osobe, która nie do konca zrozumiala to, co powiedziala, wiec rozejrzala sie po sklepie, podeszla do drzwi i zamknela je. Chwycila mnie za reke i wciśgnela na zaplecze, gdzie zdjela z siebie bluzke. Po chwili zdjela tez stanik. Spojrzala na mnie i zapytala: - Czy to cie podnieca? No cóz, bylem tak zaskoczony tym wszystkim, ze tylko kiwnąlem glową. Wtedy powiedziala, ze czas nalozyc prezerwatywe. Kiedy ją nakladalem, ona zrzucila spódniczke, zdjela majteczki i polozyla sie na stole. No dawaj, powiedziala, nie mamy zwyt wiele czasu. Tak wiec polozylem sie na niej. To bylo cudowne, szkoda, ze nie wytrzymalem zbyt dlugo... PUF, i bylo po sprawie... Spojrzala na mnie przerazona: - Jesteś pewien, ze nalozyleś prezerwatywę Odpowiedzialem tylko no pewnie, i podnioslem kciuk, by jej pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: nauczysz sie spoko :-)) 11.09.06, 17:40 hahahahahhaa :) ty to masz filmy hirek............ :) hieronim.b napisał: > Do dziś pamietam mój "pierwszy raz" z kondomem, mialem 16 lat albo coś okolo. > Poszedlem do sklepu kupic paczke prezerwatyw. Za ladą stala przepiekna > kobieta, > która najrawdopodobniej wiedziala, ze nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. > > Podala mi paczke i zapytala, czy wiem, jak tego uzywac. > Szczerze odparlem: nie. > Tak wiec otworzyla paczke, wyjela jednego i rozwinela na kciuku, po czym > polecila sprawdzic, czy jest na miejscu i czy mocno sie trzyma. > Najprawdopodobniej musialem wygladac na osobe, która nie do > konca zrozumiala to, co powiedziala, wiec rozejrzala sie po sklepie, > podeszla do drzwi i zamknela je. Chwycila mnie za reke i wciśgnela na zaplecze, > > gdzie zdjela z siebie bluzke. Po chwili zdjela tez stanik. Spojrzala na mnie i > zapytala: > - Czy to cie podnieca? > No cóz, bylem tak zaskoczony tym wszystkim, ze tylko kiwnąlem glową. > Wtedy powiedziala, ze czas nalozyc prezerwatywe. Kiedy ją nakladalem, > ona zrzucila spódniczke, zdjela majteczki i polozyla sie na stole. > No dawaj, powiedziala, nie mamy zwyt wiele czasu. Tak wiec polozylem sie na > niej. > To bylo cudowne, szkoda, ze nie wytrzymalem zbyt dlugo... PUF, > i bylo po sprawie... Spojrzala na mnie przerazona: > - Jesteś pewien, ze nalozyleś prezerwatywę > Odpowiedzialem tylko no pewnie, i podnioslem kciuk, by jej pokazac. > Odpowiedz Link Zgłoś
barbarianka Re: nauczysz sie spoko :-)) 14.09.06, 21:01 umiesz opowiadac historie nie ma co ;) hieronim.b napisał: > Do dziś pamietam mój "pierwszy raz" z kondomem, mialem 16 lat albo coś okolo. > Poszedlem do sklepu kupic paczke prezerwatyw. Za ladą stala przepiekna > kobieta, > która najrawdopodobniej wiedziala, ze nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. > > Podala mi paczke i zapytala, czy wiem, jak tego uzywac. > Szczerze odparlem: nie. > Tak wiec otworzyla paczke, wyjela jednego i rozwinela na kciuku, po czym > polecila sprawdzic, czy jest na miejscu i czy mocno sie trzyma. > Najprawdopodobniej musialem wygladac na osobe, która nie do > konca zrozumiala to, co powiedziala, wiec rozejrzala sie po sklepie, > podeszla do drzwi i zamknela je. Chwycila mnie za reke i wciśgnela na zaplecze, > > gdzie zdjela z siebie bluzke. Po chwili zdjela tez stanik. Spojrzala na mnie i > zapytala: > - Czy to cie podnieca? > No cóz, bylem tak zaskoczony tym wszystkim, ze tylko kiwnąlem glową. > Wtedy powiedziala, ze czas nalozyc prezerwatywe. Kiedy ją nakladalem, > ona zrzucila spódniczke, zdjela majteczki i polozyla sie na stole. > No dawaj, powiedziala, nie mamy zwyt wiele czasu. Tak wiec polozylem sie na > niej. > To bylo cudowne, szkoda, ze nie wytrzymalem zbyt dlugo... PUF, > i bylo po sprawie... Spojrzala na mnie przerazona: > - Jesteś pewien, ze nalozyleś prezerwatywę > Odpowiedzialem tylko no pewnie, i podnioslem kciuk, by jej pokazac. > Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: nauczysz sie spoko :-)) 14.09.06, 21:33 watek sie rozwinał aczkolwiek odpowiedzi na temat to tu niema !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim.b Taki juz ze mnie gaduła ;-)) sorry 15.09.06, 14:20 barbarianka napisała: > umiesz opowiadac historie > nie ma co ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: Taki juz ze mnie gaduła ;-)) sorry 15.09.06, 18:10 heh hirek , oj hirek Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: Taki juz ze mnie gaduła ;-)) sorry 04.11.06, 12:54 sie ciesz danl ze hirek był bo ostatnio go w ogóle niema ! Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: Taki juz ze mnie gaduła ;-)) sorry 04.11.06, 12:55 sam do siebie napisałem ale cóż ............... zdarza się :) miało byc : "ciesze asie ze hirek byl ale ostatnio go w ogóle nie ma" Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: Taki juz ze mnie gaduła ;-)) sorry 04.11.06, 15:29 bo hirka porwali :) a to, że mówi sie samemu do siebie to chyba sie leczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: Taki juz ze mnie gaduła ;-)) sorry 05.11.06, 13:44 lecze sie , lecze :PP a co do hirka nie znasz go tak dobrze jak ja :PP pinkowa napisała: > bo hirka porwali :) a to, że mówi sie samemu do siebie to chyba sie leczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 kolejna inicjatywa danla16 :D 10.11.06, 19:12 od dzis działa nowe , szkolne forum !!! www.2liceum.phorum.pl nowe , szkolne i zarazem jedyne szkolne forum z prawdziwego zdarzenia !!!! wchodzcie Odpowiedz Link Zgłoś