Dodaj do ulubionych

poszukuję mężczyzny swojego życia

20.09.06, 14:17
Tak, tak, jak w temacie. Mam 32 lata i szukam mężczyzny. Od razu zaznaczam,
że nie interesują mnie mężczyźni młodsi ode mnie, za co
wszystkich "młodszych" przepraszam. Wiem, że brzmi to dziwnie, ale prawdę
mówiąc, niespecjalnie mam okazję poznać kogoś interesującego, a już mi się
znudziła samotność. Może tą drogą się uda?
Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 20.09.06, 14:23
      boginiwulkanow napisała:

> [...] Mam 32 lata i szukam mężczyzny. Od razu zaznaczam,
      > że nie interesują mnie mężczyźni młodsi ode mnie, za co
      > wszystkich "młodszych" przepraszam. [...]

I słusznie. Wchodzisz w wiek, w którym mogłabyś uchodzić za matkę swojego rówieśnika.
      • boginiwulkanow Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 20.09.06, 14:40
        Uważam, że to zupełnie niepotrzebny cynizm.
        • l.george.l Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 20.09.06, 14:45
          Tu nie kółko różańcowe. To FORUM POZNAŃ!
          • boginiwulkanow Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 20.09.06, 14:48
            Jak sama nazwa wskazuje - na forum można dyskutować, prowadzić rozmowy na różne
            tematy, więc każdy temat jest dozwolony. Jeżeli nie jesteś zainteresowany
            tematem, to się nie wypowiadaj, bo niepotrzebnie siejesz ferment.
    • Gość: malkontent Re: poszukuję mężczyzny swojego życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:58
      Ja niestety już jestem zajęty, ale może ud Ci się z kimś inym.
      • ycbo Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 20.09.06, 20:13
        Jeżeli nie chcą cię faceci którzy widza ciebie w realu to dlaczego miałby się
        skusić ktoś w ciemno.
        • Gość: krispo01 Re: poszukuję mężczyzny swojego życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:18
          witam. dzisiaj już z późno rozmawiać ale może jutro...?
          • Gość: bartolini Re: poszukuję mężczyzny swojego życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:44
            witam witam witam :-) no to kiedy idziemy na randkę? hmm?
            • boginiwulkanow Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 21.09.06, 07:50
              hmm...? Może najpierw porozmawiamy trochę?
              Pozdrawiam
          • boginiwulkanow Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 21.09.06, 07:48
            Zatem zapraszam do rozmowy :-).
            Pozdrawiam
            • dante.alighieri Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 21.09.06, 11:20
              Hmmm... Dziwny sposób na poszukiwanie mężczyzny swojego życia. Dziewczyno
              (jeśli nią rzeczywiście jesteś, a nie np. śliniącym się, grubym 50-latkiem:)
              wyjdź na miasto, do kawiarni, do pubu, na koncert, do kina! Rozejrzyj się wokół
              siebie i nie trać czasu na jałową korespondencję z anonimowymi forumowiczami.
              Życzę powodzenia i osobiście polecam zachód słońca nad Rusałką :)
              • boginiwulkanow Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 21.09.06, 13:01
                dante.alighieri napisał:

> Hmmm... Dziwny sposób na poszukiwanie mężczyzny swojego życia. Dziewczyno
                > (jeśli nią rzeczywiście jesteś, a nie np. śliniącym się, grubym 50-latkiem:)
                > wyjdź na miasto, do kawiarni, do pubu, na koncert, do kina! Rozejrzyj się
                wokół
                >
                > siebie i nie trać czasu na jałową korespondencję z anonimowymi forumowiczami.
                > Życzę powodzenia i osobiście polecam zachód słońca nad Rusałką :)

Nie, nie jestem śliniącym się, grubym 50-latkiem - na szczęście :-).
                Dlaczego szukam przez Internet? Powody są co najmniej dwa: 1. brak czasu na
                spotkania w realu - w sensie: "nie mam czasu na poszukiwanie faceta", 2. jeśli
                już nawet gdzieś uda mi się wyjść, to zazwyczaj w towarzystwie innych osób i
                wtedy raczej niespecjalnie jest okazja "na podryw", a nie jestem typem kobiety,
                która samotnie wychodzi w piątkowy lub sobotni wieczór do pubu i czeka na
                podryw.
                Może nie jestem zbyt oryginalna, ale na razie nie przyszło mi nic mądrzejszego
                do głowy ;-).
                Pozdrawiam
              • Gość: 007 dante.aligheri?obraza dla rozumu i wyobraźni poety IP: *.icpnet.pl 21.09.06, 13:23
                prawdziwy Dante Aligheri najpierw zastanowiłby się nad dlaczego dziewczyna wybrała taki podpis.
                Poszukałby tekstów na ten temat. A rady są także bez polotu artysty...
                • Gość: poprostu kobieta do 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:02
                  jesteś jedyny chyba,który tak naprawdę patrzy tam gdzie ukryta jest odpowiedz,a
                  nie tam gdzie wszystko jest niby widoczne.Dałeś najbardziej prawdziwie domyślną
                  odpowiedż.
                  • Gość: 007 Re: do 007 IP: *.icpnet.pl 21.09.06, 14:32
                    dziękuję, staram się tylko być w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem...

Gdybym nie był dwa razy starszy i był wolny, to z pewnością podjąłbym zaproszenie ...

bogini wulkanów to ciekawa osobowość

www.republika.pl/mr_all/PiotrSK/ohunie.htm
              • l.george.l Re: poszukuję mężczyzny swojego życia 21.09.06, 15:27
                Słuszna rada i stara jak świat. Pięknie spisana przez Owidiusza w "Sztuce
                kochania" na 50 lat przed naszą erą. Oto fragment, ale polecam lekturę całości.

Gdy od więzów jesteś.wolny,
                korzystaj z pomyślnej chwili,
                wybierając tę, czar której
                całe życie twe umili.

Wiedz, że owa piękność słodka
                nie zstąpi ku tobie z nieba
                na lekkich wiaterku skrzydłach...
                Znaleźć ją na ziemi trzeba.

Myśliwiec wie, kędy w sidła
                szybkiego jelenia złowi,
                wie, gdzie może stawić czoło
                okrutnemu odyńcowi.

Ptasznik zaś - w jakich zaroślach
                zastawić ma lep na ptaki.
                Rybak - w jakiej wodzie chwytać
                karpie, liny i szczupaki.

Ty, co kobiecej piękności
                szukasz wśród ziemskich padołów,
                naucz się znajdować miejsca,
                gdzie obfity będzie połów...

Nie potrzebujesz w tym celu
                podróżować po mórz fali -
                nie potrzebujesz twej lubej
                szukać w lazurowej dali.

Perseusz niech Andromedę
                sprowadza z Indii spalonej -
                pasterz frygijski niech w Grecji
                szuka kochanki i żony.

Sam Rzym tyle pięknych kobiet
                w swoich starych murach mieści
                iż - rzec można bez przesady -
                jest to w świecie raj niewieści.

Ile jagód ma Methymna,
                morze - ryb, Gargara - kłosów,
                ile ptasząt w głębi lasów,
                ile gwiazd jest wśród niebiosów,

Tak są liczne w naszym mieście
                młode a cudne dziewice.
                Nie darmo w nim słodka Wenus
                obrała swoją stolicę.
    • Gość: M Re: poszukuję mężczyzny swojego życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:24
      Ćmików nie palisz?
    • Gość: elf_podwodny Czesc bogini, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:14
      To calkiem dobry pomysl z tym szukaniem w necie, ale uwazaj na
      wszystkich "slodkich tajemniczych". Zwykle to oszusci matrymonialni, zboczency
      lub zwykli dziwkarze. Facet normalny to facet prosty. Moim skromnym zdaniem
      warto poszukac w katolickich serwisach matrymonialnych. Tam przynajmniej troche
      odsiano tych "lewych". I jeszcze sie tylko wymadrze i dodam, ze nie warto
      szukac wsrod tych, co Ciebie nie potrzebuja na stale (pub, etc.). Nie mowie o
      seksie - to inna rzecz, wtedy pub jest OK. Taki matrymonialny serwis katolicki
      to chyba www.przeznaczeni.pl czy jakos tak.

e_p
      • Gość: bartolini Re: Czesc bogini, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:01
        JA TEM CHĘTNIE POFLIRTUJE :-) lubisz tanczyć bogini wulkanów:>?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka