paraga 22.09.06, 08:21 Ciekawa jestem ilu z Was zrezygnuje dziś z samochodu i pojedzie do pracy środkami MPK? A czy ktoś wie, że dziś można zamiast biletu w tramwaju lub autobusie okazać dowód rejestracyjny pojazdu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Dzień Bez Samochodu? 22.09.06, 09:26 Na przykład ja dziś skorzystam z darmowego przejazdu. Zostawię samochód na pętli i przesiądę sie do tramwaju. Zrobię to z prostej przyczyny. Trasę, którą będę miał do pokonania tramwaj przejedzie w 19 minut, samochodem jechałbym co najmniej 40 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: Dzień Bez Samochodu? 22.09.06, 10:19 hej, dalej przyznawać się kto jest EKO ? Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Dzień Bez Samochodu? 22.09.06, 10:49 Ja nie jestem "EKO" za to nie glosowałem przynajmniej na PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: Dzień Bez Samochodu? 22.09.06, 11:04 Wszędzie polityka się pcha, ja nie o PiS pytałam, ani o żadne inne poglądy w tej materii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Dzień Bez Samochodu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:25 Wykorzystam ten dzień aby sprawdzić jak wzrósł komfort podróżowania taborem MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Dzień Bez Samochodu? 22.09.06, 12:16 A ja pojechałem tramwajem i jestem zadowolony:) Tyle tylko, że ... zapłaciłem za bilet, bo nie wiedziaem o "promocji" hehehe;) Z powrotem pojadę więc "na dowód rejestracyjny". Odpowiedz Link Zgłoś