lkama 24.10.06, 13:46 Cześć, szukam na miarów na p. Marię, słyszałam duzo dobrego o prowadzeniu porodu przez nią. Zalezy mi na szybkim kontakcie, mam termin za 4 tygodnie. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leni_wa Re: położna Maria Szafrańska z Lutyckiej 13.11.06, 20:37 ja rodzilam z p. Maria! Wspaniala, ciepla kobieta! Cudowna!!! Najlepiej zadzwon do szpitala, powiedza Ci kiedy ma dyzur i wtedy zadzwon. albo...wysle na priv numer p. Marii. powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inakk Re: położna Maria Szafrańska z Lutyckiej 11.01.07, 09:40 Hej ja mam termin na maja Jestem na 90%pewna że będę rodzić na Lutyckiej. Bardzo proszę o namiary do p.Marii Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
leni_wa Re: położna Maria Szafrańska z Lutyckiej 13.11.06, 20:43 mam nadzieje, ze zdarzylam podeslac CI ten numer, a moze juz jestes po?: Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: położna Maria Szafrańska z Lutyckiej 14.12.06, 14:45 hej, czy ja również mogę prosić o nr do P. Marii? Możesz mi powiedzieć ile się dodatkowo płaci na Lutyckiej za położną? pozdrawiam ps termin mam na początek lutego Odpowiedz Link Zgłoś
lkama Re: położna Maria Szafrańska z Lutyckiej 15.11.06, 19:31 dzieki Lena za namiary. zostawiałam Ci info na priv. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karmeliza do Leni 11.12.06, 17:42 Hej Leni, czy możesz mi też przysłać na priva namiar na panią Marię. Termin mam na początek marca, ale chciałabym już być spokojna ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: We_ra Re: położna Maria Szafrańska z Lutyckiej IP: *.146.182.107.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.20, 10:11 Witam. Bardzo bym prosiła o namiary na Panią Szafrańska z Lutyckiej. Słyszałam o niej same dobre opinie. Pozdrawiam 😀 Odpowiedz Link Zgłoś