anuka01 08.11.06, 13:49 Witam czy ktoś może polecić mi zajęcia z karate albo judo dla dziecka w wieku 5-6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fa Re: Karate Judo dla dzieci IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.06, 14:10 Mój syn chodzi na judo od 6 roku zycia. Zajęcia odbywałą sie w szkole podstawowej nr 21 na ul. Łozowej na Dębcu. Trener jest wyjątkową osobą, ma podejście do dzieci. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Karate Judo dla dzieci IP: *.aui.ma 08.11.06, 19:19 Ja bym jednak proponowala cos bardziej skutecznego. Jesli chcesz, zeby syn dzielil i rzadil na miescie to tylko silownia, silownia i ewentualnie Krav Maga! Chlopak ma 6 lat, troche malo, ale moze pozwola. Karate i Judo to nic w porownaniu z Krav Maga. Moj Michas mial przypadek w gimnazjum, zaczepialy go kolezanki. Efekt - koledzy broniacy kolezanki (cwiczyli karate dluzej nij niz Michas Krav Mage) mieli wizyte w szpitalu. Pozdrawiam i zycze powodzenia, jesli chcesz wiecej informacji; napisz; a z checia odpowiem. Albo Michas sam moze odpowiedziec jak wroci z silowni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Karate Judo dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:33 Widać, że nie masz pojęcia o sztukach walki i czego tam się uczy. A jeśli się nie ma o czymś pojecia najlepiej nie zabierać głosu, żeby się nie ośmieszać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Karate Judo dla dzieci IP: *.aui.ma 10.11.06, 00:57 Najlepiej kogos zmieszac z blotem, rozumiem. Ciekawi mnie tylko czy jakbysmy sie spotkaly na miescie to tez bys tak kozaczyla! Czy mocna jestes raczej tylko w gebie. Bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Karate Judo dla dzieci IP: *.aui.ma 12.11.06, 01:19 No to wszytsko jasne, na poczatek przykozaczylas, myslalas ze zamilkne, ale jak zobaczylas, ze masz doczynienia z konkretniejsztm oponentem niz sie spodziewalas, poczulas sie zagrozona i powoli sie wycofalas. No i bardzo dobrze, bo uwierz ze inaczej bys spiewala gdybysmy sie spotkaly "przypadkowo"... Odpowiedz Link Zgłoś