Dodaj do ulubionych

Prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie kandyda...

09.11.06, 04:40
W tym czasie działałem w poznańskiej opozycji(tej młodzieżowej)
P.Barełkowskiego znam dobrze i moge potwiedzic ze działal w młodziezówce KPN
sam chciałem ga przekonac do LDPN kto cos robił w tym okresie to wie o co
chodzi -pana Tomczaka to nie znam a to było bardzo małe środowisko raczej
wszyscy sie znali
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Dziś proces prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 08:44
      oskarżenie Tomczaka wygląda na zagrywkę przedwyborczą, - tak nagle kogoś
      olśniło? Przy kolejnej kampanii wyborczej dziennikarze (właśnie dlaczego?)
      uciekają od debaty na argumenty podkręcając emocje. W krótkim tekście nagłówka
      znajdujemy stwierdzenie, któremu zaprzeczają cytowane wypowiedzi artykułu. 2 w
      1? Za a nawet ... A dziś kolejny dzień pierwszego procesu aktualnego prezydenta.
      To w historii miasta Poznania jest, choć smutnym, wydarzeniem wartym
      odnotowania. Chyba że ...
      • Gość: Tomczak Merytoryczna kampania wybocza IP: *.icpnet.pl 25.04.07, 00:39
        Jak sobie przypominam kampanię wyborczą, to przed pierwszą turą wyborów wszyscy
        byli oskarżani przez PiS o nie wiadomo jakie rzeczy... i niektórzy nie byli
        dłużnu PiSowi....
        Ale gdy się okazało, że Tomczak nie przeszedł do drugiej tury i na polu bitwy
        pozostali Grobelny i Pasło-Wiśniewska - nagle kampania zmieniła swój charakter.
        Pojawiły się merytoryczne dyskusje, wymiana rzeczowych argumentów - po prostu
        cywilizowana kampania wyborcza.
        Gdyby do drugiej tury przeszedł Tomczak, to by próbował załatwić przeciwnika od
        tyłu... ciosami poniżej pasa, bo niestety sobą nic więcej nie potrafił
        zaprezentować.
    • Gość: ??? Kto to jest Barełkowski??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:11
      • Gość: jaś fasola Taki mały gruby i śmieszny> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:13
        koleś grobelnego, który próbuje korzystać z układów. Ale układy się skończą. Mam
        nagrania!
        • Gość: rysiu Re: Taki mały gruby i śmieszny> IP: *.crowley.pl 09.11.06, 16:34
          I co pisowcu, sam zadałes pytanie i odpoiwedzialeś sobie??? Wyświetla się twoje
          IP. A kłamca Tomczak i tak przegra wybory. Ta sprawa prokuratorska i kłamstwa w
          sprawie przeszlości złamia jego kariere - to ostatnia kadencja Tomczaka. Chyba
          że PiS ogłosi jakis stan wojenny.
    • Gość: anty PiS-uar kazdy sposob dobry,aby prz...PiSdermanom! IP: *.icpnet.pl 09.11.06, 11:23
      tak trzymac!
      • Gość: gośćgość Re: kazdy sposob dobry,aby prz...PiSdermanom! IP: *.hypair.net 09.11.06, 11:35
        Mnie to niezbyt dziwi - wiem, że rok temu radny Tomczak przypisywał sobie
        autorstwo jakiegoś programu dotyczącego bezpieczeństwa młodzieży, choć program
        napisał zupełnie ktoś inny. Taki styl. A że gość za krótko żyje, to musi sobie
        dorabiać przeszłość.
    • Gość: John Doe Barełkowski i Tomczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:30
      Drodzy Państwo! Znam tych Panów (Barełkowski, Tomczak, Olszak, Rolewski)z
      "drugiej strony barykady". W tamtym czasie byłem młodym adeptem Słuzby
      Bezpieczeństwa. O tych Panach wiedzielismy wszystko (prawie), natomiast osoba p.
      Tomczaka nie była nam znana.... I tyle...
      • Gość: Piotr Re: Barełkowski i Tomczak IP: *.echostar.pl 10.11.06, 00:34
        W 1987 roku miał zaledwie 14 - czyli był gó..arzem... Szef młodzieżowki ze
        szkoły podstawowej? Jego rocznik kończył ósmą klasę w 1988 roku.

To chyba jakaś bujda.
        • Gość: Konfederata Re: Barełkowski i Tomczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:42
          Barełkowski to rocznik 1971. W 1988 miał więc 17 lat i naprawdę był szefem
          młodzieżówki KPN, do której ja też należałem.
    • Gość: Celina Re : Skandal miejsce tego scierwa jest w kryminale IP: 83.238.212.* 25.04.07, 08:36
      panoszy sie ta .. prawicowa katocholota..bleee rzygam PiSem LpRem.Kazdy kto
      na nich glosował jest śmieciem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka