Dodaj do ulubionych

Moje typy w II turze:

12.11.06, 21:32
~40% R. Grobelny
~45% N. Pasło-Wiśniewska

Elektorat obecnego prezydenta zmobilizuje sie na widok tak malej roznicy
glosow, ale czesc (jakies 9%) elektoratu J. Tomczaka pojdzie glosowac na
konkurentke R.G. Reszta wyborcow z PIS nie pojdzie glosowac poniewaz beda
mieli do wyboru albo glosowac na szatanskie PO, hehe, albo jeszcze gorzej, (i
tu diabelski smiech) tez na PO :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Poznanczyk Re: Moje typy w II turze: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:38
      Maria Pasło-wiśniewska w drugiej turze górą!!
    • Gość: Prassoznawca Klęska Pasło=klęska Gazety Wyborczej IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.11.06, 21:44
      Sondażowe wyniki wyborów, chociaż to dopiero 1 tura okazały się klęską pani
      Pasło-Wiśniewskiej, ale jeszcze większa klęską Gazety Wyborczej, która
      dyskretnie ale mocno wspierałą tą kandydatkę. Widać siła Wyborczej, która
      kiedyś popierała Grobelnego jest już niewielka. Dowód? Choćby tytuł artykułu w
      piątkowej "GW" "Prezydent z wyrokiem" sugerujący że Grobelas zostanie skazany i
      nawet fragment "prezydent nie będzie się mógł bronić w mediach, bo gazety nie
      wychodzą w sobotę" czy jakoś tak. GW skazała już Grobelnego. I wskazała Pasło
      na prezydentkę. A tu taka niespodzianka! O nie!
      • sosek_s Re: Klęska Pasło???? 12.11.06, 23:21
        no chyba nie masz racji... sondazowe wyniki pani wisniewskiej byly znacznie
        nizsze, dlatego aktualnie mozna mowic o sukcesie p. marii i porazce grobelnego
        (mam nadzieje ze grobelny poniesie porazke rowniez w drugiej turze)
    • Gość: pisdzielec Re: Moje typy w II turze: IP: *.icpnet.pl 12.11.06, 22:18
      Zagłosuję wrzucając do urny pustą kartę albo skreślę oba nazwiska. Nie mam
      zamiaru popierać ani jednego ani drugiej.
      • Gość: antypolityk Re: Moje typy w II turze: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:22
        pisdzielcu, nie szkoda ci czasu na głosowanie?-> Czy to oznacza, że masz
        zamieszane we łbie i teraz się motasz jakbyś przedwkował zioła:D:D
        • Gość: pisdzielec Re: Moje typy w II turze: IP: *.icpnet.pl 13.11.06, 20:14
          Antypolityku chodzi o frekwencje - każdy nawet nieważny głos się liczy - pomyśl
          jaka by to była ocena władzy gdyby większość oddanych głosów była nieważna
          władza miałaby się nad czym zastanawiać.
    • Gość: guerra Re: Moje typy w II turze: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:44
      A gdzie Ci te 5 % uciekło???
    • Gość: misio Re: Moje typy w II turze: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:00
      a na kogo przekażą swoje głosy przystawki???;)
      • renepoznan Re: Moje typy w II turze: 12.11.06, 23:03
        Gość portalu: misio napisał(a):

> a na kogo przekażą swoje głosy przystawki???;)

Jakie głosy?????
        • Gość: misio Re: Moje typy w II turze: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:21
          > Jakie głosy?????
          Chciałem wprowadzić trochę dramatyzmu;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka