karolla83 15.11.06, 11:54 Szukam oferty na zabawę sylwestrową (z orkiestrą). Chodzi mi o miejsce gdzie można się dobrze pobawić za rozsądne pieniądze. Macie jakies ciekawe propozycje?? Jesli tak proszę o konkretny adres. Z góry dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shaart Re: *********Sylwester - gdzie ??? ************** 15.11.06, 12:38 W nowo otwartum Sheratonie mają coś organizować - może, jak na 1 raz będą jakieś promocyjne ceny, przystępne dla ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: *********Sylwester - gdzie ??? ************** 15.11.06, 12:50 nie wierzyłabym w to ;) podzwoń po hotelach; nie wiem tez za bardzo co oznacza dla ciebie "przyzwoita cena". na stronach poznańskich knajp czy hoteli etc na razie na próżno szukac ofert, ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
ilona54 Re: *********Sylwester - gdzie ??? ************** 15.11.06, 14:11 hotel SUNNY ul.kowalewicka-250zl z wodzirejem gazownia ul.Grobli 250zl ponoc z orkiestra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjustynka Re: *********Sylwester - gdzie ??? ************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:30 do iwony? a tam na kowalewickiej za 250 zł z noclegiem???pewnei nie:(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjustynka Re: *********Sylwester - gdzie ??? ************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:32 przepraszam naturalnie mialo byc do Ilony...:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a jeszcze nie wiem gdzie 15.11.06, 16:42 ale mozecie skladac propozycje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilona54 Re: jeszcze nie wiem gdzie 15.11.06, 20:36 witam,nic nie ma w ulotce napisane o noclegach wiec raczej bez.....jak na hotel to maja niska cene,poniewaz taki Naramowicki chce 500zl,ale tam bedzie orkiestra na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Sylwester.. 15.11.06, 22:47 A w opisanym przez Ciebie hotelu zabawa za 250 złotych jest z jakimś odlotowo przystojnym mężczyzną w prezencie czy muszę sobie kogoś sama załatwić ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
shaart Re: Sylwester.. 16.11.06, 13:48 Odlotowo przystojny mężczyzna na pewno sfinansowałby sylwestra dla dwojga - więc korzyść (no i radość) byłaby podwójna. Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Re: Sylwester.. 16.11.06, 19:40 A jakieś namiary na w/w odlotowo przystojnego mężczyznę? Linki , adresy stron ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Sylwester.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:16 Rysio "Fryzjer" jest the best!!! ryszardgrobelny.blogownik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Re: Sylwester.. 16.11.06, 21:32 To jest mężczyzna odlotowo przystojny?! Ale to wartości piękna podupadły :( Odpowiedz Link Zgłoś
shaart Re: Sylwester.. 16.11.06, 22:18 Rychu?? - Ta kampania wyborcza wszędzie już przenika... Zamienę parę adresów odlotowo przystojnych mężczyzn, na kilka adresów odlotowo pięknych kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Re: Sylwester.. 16.11.06, 23:19 Ogłaszamy więc z shaart-em : Poszukuje się odlotowo piękne postaci , inteligencja i humor mile widziane , skłonne wybrać się z nami na Sylwestra. Dokąd ? Chwilowo nie wiemy. Termin spotkania przedsylwestrowego do uzgodnienia. Zainteresowani proszeni o złożenie ofert zawierających swoje zalety i odpis z dowodu osobistego wskazujący stan wolny :) Dla kolejnego rozluźnienia mały dowcip : Rozmawiają dwie blondynki. -Ty wiesz,że Sylwester tego roku przypada w piątek? -Coś Ty? Żeby tylko nie trzynastego! Odpowiedz Link Zgłoś
shaart Re: Sylwester.. 16.11.06, 23:48 jednego już mam ( kononowicz.org/ ), choć ponoć on na zabawy rzadko chodzi - a z 2 strony szkoda mi bardzo tego pana - tak sie wszyscy z niego naśmiewają - a co 10 Polak jest taki sam jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Re: Sylwester.. 19.11.06, 00:37 Ja tu poważnie mówię a ludziki sobie żarty stroją :( Zostawmy w spokoju pana Krzysia i skupmy się na prawdziwych "perełkach" ! To co? Nikt nie ma żadnych propozycji ? Pozdrowionka ze środka nocy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: *********Sylwester - gdzie ??? ************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:44 www.gospodafamilijna.home.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sjustynka Re: *********Sylwester - gdzie ??? ************** 27.11.06, 12:56 co z tym sylwkiem???szukam szuakm i nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Re: *********Sylwester - gdzie ??? ************** 27.11.06, 19:19 Widzisz,że oprócz dwóch osób to nikt nic konkretnego nie zaproponował.. A tak przy okazji zapytam czy u Was w Poznianiu organizuje się coś na Rynku? Jakiś otwarty koncert,spotkanie z "gwiazdami" , tańce na powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś