bpkw 18.11.06, 14:46 Ze strony weszpolakow, w takim przypadku, zawsze mozna liczyc na "spontaniczny sprzeciw" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 [...] 18.11.06, 14:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 15:06 Wsrod homoseksualistow bylo i jest wielu ludzi ktorzy dali swiatu wiecej niz niejeden "porzadny" hetero. Naukowcy, artysci, sportowcy no i tysiace zwyklych uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 18.11.06, 15:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej O jejku jejku IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 15:15 Zapewne nieużywanie prezerwatyw w stosunkach heteroseksulanych nie przyczynia się do rozprzestrzeniania AIDS w Afryce. Albo kościół zabraniający używania prezerwatyw (i z niewiadomych powodów popierający naturalne planowanie rodziny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_warsa Trzeba bronic Biskupa Paetza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 17:15 Jestem oburzony! Organizatorzy Parady to tchorze!!! Biskup Paetz powinien zostac ostentacyjnie zaproszony na czolo parady rownosci w Poznaniu! Jest meczennikiem prawicowo-pisiorowskiego zamordyzmu, ktorego slepym narzedziem stal sie biskup Gadecki!Zadam od kazi szczuki i poslanki senyszyn aby publicznie ujely sie za ponizanym i przesladowanym Paetzem! Przeciez jak na dloni widac, ze ostatnie szykany wobec Paetza to sprawa polityczna! Stoi za nimi brunatny duet Kaczorow! Arcybiskup Patz jest pierwszym gejowski meczennikiem IV RP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fkooo ++++++++++ Kultura geji i lesbijek NO NO NO IP: *.eranet.pl 18.11.06, 18:32 Mniejszoci nie udawajcie wiekszosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyzboczek Homoseksualizm jest do wyleczenia IP: *.compi.net.pl 18.11.06, 19:52 tylko trzeba chciec sie leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Tak samo jak debilizm... 18.11.06, 19:55 Gość portalu: Antyzboczek napisał(a): > tylko trzeba chciec sie leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyzboczek O slodka nieswiadomosci... Jestem za leczeniem IP: *.compi.net.pl 18.11.06, 20:02 przymusowym w takich przypadkach, jak twoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maczo Re: O slodka nieswiadomosci... Jestem za leczenie IP: 194.187.183.* 18.11.06, 20:38 Mozesz byc rowniez za koszeniem trawnikow w zimie, albo popierac interwencje rzadu w kwestii produkcji zapalek pod Poznaniem...tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a kogo 18.11.06, 23:14 a kogo to ma jeszcze obchodzić, oprócz jego samego ? Przecież to jest prywatna intymna sprawa. Nie rozumiem po co to demonstrować... idiotyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a 18.11.06, 23:16 Po to demonstrować, żeby pokazać, ze homoseksualizm to nie jest choroba, a geje i lesbijki niczym nie różnią się od Ciebie. To żałosne, ale wciąż wielu ludzi tego nie pojmuje. Jak długo nie będą tego rozumieć, tak długo potrzebne będą Marszy Równości, zeby pokazać sprzeciw dyskryminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kottblum Hanna Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:55 Obejrzałam zdjęcia i powiem krótko o zatrzymanym przeciwniku na zdjęciu nr 2 - IQ wypisane na twarzy. I czego więcej chcieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opin Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:57 Gość portalu: Kottblum Hanna napisał(a): > Obejrzałam zdjęcia i powiem krótko o zatrzymanym przeciwniku na zdjęciu nr 2 - > IQ wypisane na twarzy. I czego więcej chcieć? Jak widac wg sporej czesci spoleczenstwa lepiej byc agresywnym idiota niz homoseksualista... Coz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:37 Niczym ogólnym się nie rożnią tylko tym że są choryz, bo normalny człowiek swoje intymne sprawy zostawia w domu a nie na ulicy więc to jest choroba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opin Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:22 > a kogo to ma jeszcze obchodzić, oprócz jego samego ? Przecież to jest prywatna > intymna sprawa. Nie rozumiem po co to demonstrować... idiotyzm :) Straszne bzudry! Kiedy para heteroseksualna idzie ulica, trzymajac sie za rece, to manifestuja swoje uczucia, a po co? Kogo to obchodzi? No wlasnie, nie powinno nikogo, ale obchodzi mieszczanski motloch, ktory zapluwajac sie pseudokatolickim belkotem wyladowuje swoja agresje. Dla mnie intymna sprawa jest religia; religii jest wiecej niz dwie.... Spiewajace, wyjace i belkoczace cos pod nosem zbiegowisko, skladajace rece do dwoch patykow na krzyz - oto perwersja!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a 18.11.06, 23:27 Gość portalu: opin napisał(a): > > a kogo to ma jeszcze obchodzić, oprócz jego samego ? Przecież to jest pry > watna > > intymna sprawa. Nie rozumiem po co to demonstrować... idiotyzm :) > > Straszne bzudry! Kiedy para heteroseksualna idzie ulica, trzymajac sie za rece, > to manifestuja swoje uczucia, a po co? Kogo to obchodzi? No wlasnie, nie powinn > o > nikogo, ale obchodzi mieszczanski motloch, ktory zapluwajac sie pseudokatolicki > m > belkotem wyladowuje swoja agresje. > > Dla mnie intymna sprawa jest religia; religii jest wiecej niz dwie.... > > Spiewajace, wyjace i belkoczace cos pod nosem zbiegowisko, skladajace rece do > dwoch patykow na krzyz - oto perwersja!! Wspaniale to zostało przez Ciebie ujęte. Para hetero, która całuje się w centrum miasta to także demonstracja uczuć, które są ich prywatną sprawą, ale ich postępowanie strażników moralności nie bulwersuje. Zresztą tak samo jak liczne gwałty, bow końcu gwałcą "prawdziwi" mężczyźni, którzy muszą rozprzestrzenić swoje drogocenne nasienie. Ja także uważam, że religia to intymna sprawa, której nikt nikomu nie zabrania demonstrować. Skoro ten prywatny aspekt zycia można manifestować, to takie samo prawo przysługuje homoseksualistom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty pedal Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a IP: *.chello.pl 18.11.06, 23:41 dzizas jakie brednie. jest mi rownie daleko do pederastow jak do moherow ale porownanie zboczenia do religii to przgiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opin Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:43 Gość portalu: anty pedal napisał(a): > dzizas jakie brednie. jest mi rownie daleko do pederastow jak do moherow ale > porownanie zboczenia do religii to przgiecie Ale dlaczego? Prosta projekcja Waszego myslenia - jestem heteroseksualny - homoseksualizm to zboczenie; jestem ateista- religia to zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a 18.11.06, 23:47 Gość portalu: opin napisał(a): > Gość portalu: anty pedal napisał(a): > > > dzizas jakie brednie. jest mi rownie daleko do pederastow jak do moherow > ale > > porownanie zboczenia do religii to przgiecie > > > Ale dlaczego? Prosta projekcja Waszego myslenia - jestem heteroseksualny - > homoseksualizm to zboczenie; jestem ateista- religia to zboczenie. Idąc Waszym sposobem myślenia, można dojść do wniosków, że słuchając techno, jestem zboczeńcem dla fanów rocka. Popierając PiS, jestem zboczencem dla SLD. To są absurdalne wnioski, ale one wszystkie wynikają z uprzedzeń do wszystkiego, co inne, nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opin Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:50 Idąc Waszym sposobem myślenia, można dojść do wniosków, że słuchając techno, > jestem zboczeńcem dla fanów rocka. Popierając PiS, jestem zboczencem dla SLD. > To są absurdalne wnioski, ale one wszystkie wynikają z uprzedzeń do > wszystkiego, co inne, nieznane. Ja tylko staram sie odtworzyc sposob myslenie takich ludzi jak anty pedal, a z Twoich wypowiedzi wnioskuje, ze jestesmy po jednej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a 18.11.06, 23:53 Gość portalu: opin napisał(a): > Idąc Waszym sposobem myślenia, można dojść do wniosków, że słuchając techno, > > jestem zboczeńcem dla fanów rocka. Popierając PiS, jestem zboczencem dla > SLD. > > To są absurdalne wnioski, ale one wszystkie wynikają z uprzedzeń do > > wszystkiego, co inne, nieznane. > > > Ja tylko staram sie odtworzyc sposob myslenie takich ludzi jak anty pedal, a z > Twoich wypowiedzi wnioskuje, ze jestesmy po jednej stronie :) Ja także odnoszę wrażenie, iż stoimy po tej samej stronie barykady:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_rereredaktor ++++++++Św. Marcin się w grobie przewraca+++++++++ 19.11.06, 14:01 JA widzi taką bandę degeneratów w swoim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ++++++++Św. Marcin się w grobie przewraca++++ 19.11.06, 16:54 ogłaszaj sobie co chcesz, nikogo to i tak nie obchodzi pies cię trącał Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a 18.11.06, 23:44 Gość portalu: anty pedal napisał(a): > dzizas jakie brednie. jest mi rownie daleko do pederastow jak do moherow ale > porownanie zboczenia do religii to przgiecie Homoseksualizm nie ejst zboczeniem, lecz normalnym zjawiskiem, o którym należy mówić, żeby nauczyć ludzi tolerancji.Widać to na załączonym obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a 19.11.06, 02:37 plaszcz napisał: > a kogo to ma jeszcze obchodzić, oprócz jego samego ? Przecież to jest prywatna > intymna sprawa. Nie rozumiem po co to demonstrować... idiotyzm :) Preferencje, mój Drogi płaszczu, to ja mam następujące: ładni szczupli chłopcy, najlepiej Azjaci. Natomiast to, o czym piszesz, to orientacja seksualna, której nie demonstruję, tylko wychodząc na ulicę z tysiącami (mieszkam w USA) innych gejów, zaznaczam swoją obecność i sprzeciwiam się dyskryminacji. Polega ona m.in. na kwestionowaniu mego prawa do "demonstrowania" przy jednoczesnym przyzwoleniu dla obnoszenia się po ulicach z krzyżem i sutanną, nie mówiąc już o liżących się publicznie heterykach, co mnie osobiście nie przeszkadza :)))) Przeciwnicy tolerancji przemawiają często głosem ubeków, którzy prześladowali np. Kisiela, Popiełuszkę itp. Porównaj sobie, proszę, działania weszpolaczków Giertychas i Wierzejskiego (0,3% głosów - buahahaha) do działań "aktywu robotniczego" Gomułki, czy Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki SERWIS o Marszu Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:23 Z całym zrozumieniem dla idei marszu, to GW chyba przesadza. Stworzyliscie specjalny serwis temu poswiecony, robiac tym samym wiecej zamieszania wokol sprawy niz ona tego wymaga. W serwisie mozna przeczytac, ze ktos cos nie tak powiedzial, nie tak spojrzal, etc. nakrecacie niepotrzebnie atmosfere, chyba jestescie spragnieni sensacji. Marsz odbyl sie w spokoju, a Wasi dzinnikarze oczekiwali najwyrazniej czegos wiecej. jak slonca wyczekiwali zamieszek, wiec z ulga mogli napisac" Polecialo pierwsze jajko w policjanta", a potem "polecialo drugie jajko". Juz lepiej zrobcie jakies specjalne wydanie GW calkowicie poswiecone sobotniemu wydarzenieniu, gdzie na cala strone bedziecie mogli opisywac trajektorie jajka oraz wrazenia naocznych swiadkow zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelen Re: Manifestacj swojej preferencji seksualnej, a 19.11.06, 15:37 Ależ to nie był marsz homoseksualistów, tylko przeciwników dyskryminacji :-) Uczestnictwo w nim nie oznacza automatycznej manifestacji swojej preferencji seksualnej tylko niezgody na złe traktowanie mniejszości. Nie było mnie w Poznaniu, ale byłam na czerwcowej paradzie w Warszawie. Tam nikt mnie nie spytał, czy jestem homo, skoro się pojawiłam, bo nie poszłam tam pokazać światu która płeć mnie interesuje, a jedynie po to, by zamanifestować swoje poparcie, swoją tolerancję i umiłowanie wolności :-)) Pomijając zauważony już fakt, że każda para trzymająca się za ręce manifestuje swoją orientację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaaaadam [...] IP: *.compi.net.pl 18.11.06, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia_palej Masz racje, pederastia jest wysoce nieestetyczna. 18.11.06, 20:00 Ale niestety mamy takie czasy, ze to co chore przedstawiane jest jako zdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Co tam czyjeś szczęście, gdy idzie o wysublimowane 18.11.06, 20:03 poczucie estetyki niektórych... eugenia_palej napisała: > Ale niestety mamy takie czasy, ze to co chore przedstawiane jest jako zdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia_palej Estetyka członka w guanie też jest pewną estetyką 18.11.06, 20:06 ...ale czy aż tak wysublimowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc A kim jesteś by to oceniać i dzielić na gorszych i 18.11.06, 20:09 lepszych? Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia_palej O co ci chodzi, dobry człowieku? 18.11.06, 20:16 Jestem, kim jestem, i mam wszelkie prawa przysługujące każdemu człowiekowi, m. in. prawo do wydawania sądów o postępowaniu innych ludzi. Zatem jeszcze raz: brzydzi mnie homoseksualizm, a jeszcze bardziej jego publiczne demonstrowanie. Waldorf nie chodził po ulicach przebrany za kobietę i nie kręcił tyłkiem, tylko uprawiał swój proceder w zaciszu domowym. Nie obnosił się ze swoim zboczeniem, bo był człowiekiem kulturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Otóż o to chodzi by być dobrym człowiekiem i 18.11.06, 20:53 pozwolić żyć innym tak jak chcą. A także pozwolić im żyć bez strachu. Kto kręci tyłkiem przebrany za kobietę? Zresztą jeśli kobiety chodzą i kręcą tyłkami, to ok, a jeśli mężczyźni to już fe? To Twoje poglądy na ten temat powinny zostać w zaciszu domowym a nie preferencje tych ludzi. To ma być tolerancja i miłość do bliźniego? Bądź sobie gejem, ale publicznie udawaj, że nie jesteś? Bo mnie to mierzi? Brzydzą mnie ludzie tacy jak Ty. A jeszcze bardziej, gdy demonstrują publicznie swoją pogardę dla inności. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany W celu rozwiązania problemu zboczonej rozwiązłości 18.11.06, 21:13 pedalsko-lesbijskiej i wyeliminowania jej spośród Zdrowego Rdzenia Ubogaconego Wartościami Narodu Polskiego niezbędne jest wprowadzenia instytucji kamienowania publicznego zdegenerowanych jednostek dokonywanego przez łączone siły Młodzieży Wszechpolskiej, Narodowego Odrodzenia Polski, Klubów Kibica lokalnych drużyn piłkarskich, miejscowego Koła Przyjaciół Rodziny Radia Maryja (pod przewodem proboszcza miejscowej parafii udzielającego jednocześnie rozgrzeszenia przedśmiertnego) oraz terytorialnie właściwego aktywu Podstawowej Organizacji PiSowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: O co ci chodzi, dobry człowieku? 18.11.06, 22:50 eugenia_palej napisała: > Jestem, kim jestem, i mam wszelkie prawa przysługujące każdemu człowiekowi, m. > in. prawo do wydawania sądów o postępowaniu innych ludzi. > Zatem jeszcze raz: brzydzi mnie homoseksualizm, a jeszcze bardziej jego > publiczne demonstrowanie. > Waldorf nie chodził po ulicach przebrany za kobietę i nie kręcił tyłkiem, tylko > uprawiał swój proceder w zaciszu domowym. Nie obnosił się ze swoim zboczeniem, > bo był człowiekiem kulturalnym. A kimże Ty jesteś, że uzurpurujesz sobie prawo do oceniania czyichś uczuciowych wyborów? Nie jesteś Bogiem i nie masz prawa krytykować homoseksualistów za ich orientację. "Nie oceniaj, a nie będziesz oceniany".Na pewno byś sobie nie życzyła, żeby ktoś ocenił, ze nie masz prawa chodzić po ulicach w czerwonej bluzce, gdyż to razi jego poczucie estetyki. Nie zabraniaj przebierania się mężczyznom za kobiety, jeśli mają taką potrzebę. To jest ich życie, ich wybór, który nie koliduje z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: O co ci chodzi, dobry człowieku? 19.11.06, 05:25 kika843 napisała: > To jest ich życie, ich wybór, > który nie koliduje z prawem. Kika, dobre masz serce, ale to nie jest wybor. Gej takim jest jak dziewczynka jest dziewczynka a chlopiec chlopcem - tez nie wybierali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania ...albo bał się skinów/kiboli. A nie zastanawia... IP: *.icpnet.pl 19.11.06, 09:49 Cię, że homoseksualizm, tak jak i seks analny są starsze od cywilizacji, czy od chrześcijaństwa? Nie wpływa na Twój osąd, fakt, że największym zbiorem grafik homoseksualnych są Muzea Watykańskie i zebrane tam greckie wazy? Uświadamiając sobie ten fakt, powinnaś - moim zdaniem - uznać, że Twój osąd, iż seks analny (tak, hetero, jak i homo) jest nieestetyczny powinnaś schować w sobie w imię solidarności z ludźmi odczuwającymi nietolerancję na każdym kroku ze wzgledu na swoje emocje, a nie seks. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Co tam czyjeś szczęście, gdy idzie o wysublim 18.11.06, 22:44 oktawianc napisał: > poczucie estetyki niektórych... > > > eugenia_palej napisała: > > > Ale niestety mamy takie czasy, ze to co chore przedstawiane jest jako zdr Oktawian, kto by tam się przejmował czyimś uczuciem, szczęsciem, jeżeli w grę wchodzi subiektywne poczucie estetyki paru osób. > owe... > > Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Co tam czyjeś szczęście, gdy idzie o wysublim 18.11.06, 23:05 To mnie zastanawia. Jak to jest u tych prawych, wierzących i jakże tolerancyjnych. Co z ich empatią? Bo ich coś brzydzi, to trzeba zepchnąć innych na margines życia społecznego? Tak samo działa rasizm. Brzydzę się ludzi o innym kolorze skóry, ale jestem tolerancyjny, więc niech sobie żyją, ale na ulicę wychodzą pomalowani na mój kolor? No i pytanie; dlaczego to ich brzydzi? Tu chyba znalazłoby się coś do leczenia.... kika843 napisała: > Oktawian, kto by tam się przejmował czyimś uczuciem, szczęsciem, jeżeli w grę > wchodzi subiektywne poczucie estetyki paru osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Co tam czyjeś szczęście, gdy idzie o wysublim 18.11.06, 23:10 oktawianc napisał: > To mnie zastanawia. Jak to jest u tych prawych, wierzących i jakże > tolerancyjnych. Co z ich empatią? Bo ich coś brzydzi, to trzeba zepchnąć innych > na margines życia społecznego? Tak samo działa rasizm. Brzydzę się ludzi o inny > m > kolorze skóry, ale jestem tolerancyjny, więc niech sobie żyją, ale na ulicę > wychodzą pomalowani na mój kolor? No i pytanie; dlaczego to ich brzydzi? Tu > chyba znalazłoby się coś do leczenia.... > > > > kika843 napisała: > > > Oktawian, kto by tam się przejmował czyimś uczuciem, szczęsciem, jeżeli w > grę > > wchodzi subiektywne poczucie estetyki paru osób. > > Mówią o miłości, miłosierdziu, a potrafią kogoś pobić, doprowadzić do depresji, a nawet samobójstwa poprzez swoją chorą nienawiść, uprzedzenia. Czemu ma być zawsze tak, żeby przypadkiem nie obrazić tych wiernych, sprawiedliwych stróżów moralności? Czemu mamy podporządkowywać się ich preferencjom? Czemu to oni mają decydować, z kim i jak mam zyć? Przeszkadzają im przebrani geje, a mi może przeszkadzają ich czarne sutanny. Ale ja nie zabraniam im obnoszenia się ze swoją religijnością. Chcę, żeby działało to w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Co tam czyjeś szczęście, gdy idzie o wysublim 19.11.06, 02:27 oktawianc napisał: > To mnie zastanawia. Jak to jest u tych prawych, wierzących i jakże > tolerancyjnych. Co z ich empatią? Bo ich coś brzydzi, to trzeba zepchnąć innych > na margines życia społecznego? Tak samo działa rasizm. Brzydzę się ludzi o inny > m > kolorze skóry, ale jestem tolerancyjny, więc niech sobie żyją, ale na ulicę > wychodzą pomalowani na mój kolor? No i pytanie; dlaczego to ich brzydzi? Tu > chyba znalazłoby się coś do leczenia.... > > > > kika843 napisała: > > > Oktawian, kto by tam się przejmował czyimś uczuciem, szczęsciem, jeżeli w > grę > > wchodzi subiektywne poczucie estetyki paru osób. Nie ma nic ładniejszego od dwóch całujących się chłopców :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Co tam czyjeś szczęście, gdy idzie o wysublim 19.11.06, 02:35 to podobne estetyczne przezycie, jak kiedy dwa barany tykaja sie ogonami mark.parker napisał: > > Nie ma nic ładniejszego od dwóch całujących się chłopców :) > Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Co tam czyjeś szczęście, gdy idzie o wysublim 19.11.06, 03:29 silesius.monachijski22 napisał: > to podobne estetyczne przezycie, jak kiedy dwa barany tykaja sie ogonami Wszak piszę o swoich, nie zaś o Twoich doznaniach :) > > mark.parker napisał: > > > > > Nie ma nic ładniejszego od dwóch całujących się chłopców :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Masz racje, pederastia jest wysoce nieestetyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:23 No właśnie u nas to co chore jest na wierzchu a to co zdrowe jest krytykowane, ale tak było jest i będzie,mamy w kraju już wolność a oni znowu krzyczą wolność i równość dla chorych , czy będziemy mieli w kraju choć troche spokoju chyba nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Masz racje, pederastia jest wysoce nieestetyc 18.11.06, 22:56 Masz rację u nas to, co chore jest promowane. Choćby chora nienawiść wobec innosci , wmawianie społeczeństwu, ze trzeba się masowo rozmnażać, celibat wśród księży, dyskryminacja kobiet. To wszystko jest chore i promowane przez rząd, Kościół oraz takich ludzi jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza! F. Nietsche 18.11.06, 23:11 A skąd ta frustracja celibatem, dość powszechnym u księży dobra kobieto. Chyba nie zadurzyła się w którymś? To byłaby zdrada ideologii F. Nietsche i jego teorii negacji wszelkich wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza! F. Nie 18.11.06, 23:19 jama314 napisał: > A skąd ta frustracja celibatem, dość powszechnym u księży dobra kobieto. Chyba > nie zadurzyła się w którymś? To byłaby zdrada ideologii F. Nietsche i jego > teorii negacji wszelkich wartości Mój sprzeciw wobec celibatu bierze się z czystej hipokryzji duchownych, którzy udają świętych, a tymczasem w wyniku frustracji kleru dochodzi do gwałtów na plebaniach. Nie jestem anarchistką ani nie zakochałam się w żadnym księdzu, to tak w ramach ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Zależy kto liczy 18.11.06, 23:59 Pewnie nawet częściej te gwałty niż gdziekolwiek indziej. Brunatne niedźwiedzie nad Wisłą też już widziała? Koło jest kwadratowe, Słońce krąży wokół Ziemi, a część jest większa od całości. To tak do kompletu tych rewelacji. Jaki lud tacy i księża, bo z ludu. Żadna przesłanka nie wskazuje na tro aby dopuszczali się takich "wyczynów" częściej niż inni. Wręcz przeciwnie, wiemy że są to przypadki odosobnione i jednostkowe, co nie znaczy że akceptowalne. Ich niewspółmierne nagłaśnianie i multiplikowanie przez takich nawiedzonych "obrońców prawdy" jest równie naganne co sam czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Masz racje, pederastia jest wysoce nieestetyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:47 Ty chyba nie rozumiesz , po co manifestować bez tego każdy niech robi to co ma robić żyje jak chce pracuje mieszka a nie manifestacje które właśnie rodzą nienawiść bo jeden wyzywa drugiego a ludzie chcą żyć w spokoju i bez nienawiści którą to właśnie ty promujesz Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Masz racje, pederastia jest wysoce nieestetyc 18.11.06, 22:41 Homoseksualizm to nie choroba, ale do niektórych moherowych beretów to nigdy nie dotrze, chocby sam papież to powiedział. W homoseksualizmie nie ma nic chorego w przeciwieństwie do celibatu kleru, który zaprzecza naturze i kończy się gwałtem, molestowaniem, pedofilią z udziałem duchownego. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Homoseksualizm jest do wyleczenia 18.11.06, 22:27 Homoseksualizm w porównaniu do moherowyzmu nie jest chorobą. Taką postawę moherowo- wszechpolsko-rydzykową przepełnioną nienawiścią należy leczyć. Jak ktoś pała nienawiścią wobec homoseksualistów, to chyba sam ma problem z własną orientacją, bo najbardziej boli niechciana prawda o sobie samym. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Jest do wyleczenia... 18.11.06, 22:40 Zupełnie fałszywa diagnoza. Czy to choroba, czy nie, zależy od tego kto definiuje. Tak czy siak, bez nienawiści, można powiedzieć o wielu przypadkach wyleczenia. Tak tak. Wyleczenia. Medycyna notuje taki przypadki. Trzeba chcieć jednak... A ten "moherowyzm" to co jest, nie słyszałem? Encyklopedie też milczą. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Jest do wyleczenia... 18.11.06, 22:58 Cóż, nie tyle wyleczenia, co przeorientowania. Jest taki holenderski fachowiec od leczenia z homoseksualizmu, jednak efekty tych terapii są mocno dyskusyjne. Jeżeli ktoś chce się leczyć z homoseksualizmu, to dlatego, że nie potrafi sobie poradzić ze swoją orientacją w presji wywieranej przez społeczeństwo. Chciałbyś być poniżany, wytykany palcami a może nawet bity? Przez obrońców moralności oczywiście. Jeśli zaś chodzi o "wyleczenie" to czasem udaje się skutecznie przeorientować biseksualistów. Najważniejsze w tym jest to, że istnienie homoseksualizmu to fakt, obrażanie się na to zjawisko i walka z nim to jak walka z tym, że woda jest mokra, a wiatr wieje. Świadczy moim zdaniem o niedojrzałości emocjonalnej. A tak już zupełnie na marginesie; co złego jest w homoseksualiźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Jest do wyleczenia... 18.11.06, 23:05 oktawianc napisał: > Cóż, nie tyle wyleczenia, co przeorientowania. Jest taki holenderski fachowiec > od leczenia z homoseksualizmu, jednak efekty tych terapii są mocno dyskusyjne. > Jeżeli ktoś chce się leczyć z homoseksualizmu, to dlatego, że nie potrafi sobie > poradzić ze swoją orientacją w presji wywieranej przez społeczeństwo. Chciałbyś > być poniżany, wytykany palcami a może nawet bity? Przez obrońców moralności > oczywiście. Jeśli zaś chodzi o "wyleczenie" to czasem udaje się skutecznie > przeorientować biseksualistów. > Najważniejsze w tym jest to, że istnienie homoseksualizmu to fakt, obrażanie si > ę > na to zjawisko i walka z nim to jak walka z tym, że woda jest mokra, a wiatr > wieje. Świadczy moim zdaniem o niedojrzałości emocjonalnej. > A tak już zupełnie na marginesie; co złego jest w homoseksualiźmie? > > Jeżeli ktoś się podaje takiej terapii, to oznacza, ze ma kłopoty z akceptacją włąsnej tożsamości lub zmusza go do tego postawa społeczeństwa, który go wyalienowuje, odrzuca, prześladuje. Z ową dyskryminacją należy walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Lem i Nietsche no to są autorytety, rzeczywiś 18.11.06, 23:28 W każdym bądź razie lepsze od Hitlera, giertycha, ojca Rydzyka, braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: A kto jest? Jakiś nieomylny ojciec "święty"? 18.11.06, 23:33 oktawianc napisał: > Nikt nie jest nieomylny, bo ideały po prostu nie istnieją. Kazdy popełnia błędy, nawet papież. W końcu to też człowiek, choć niektórzy uważają go za świętego z samego faktu, iż jest papieżem. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: A kto jest? Jakiś nieomylny ojciec "święty"? 18.11.06, 23:37 Ależ skąd! Papież jest przecież nieomylny w kwestiach wiary. Organizacja kościelna wprowadzając ten dogmat, popełniła chyba jeden z grzechów głównych - grzech pychy. Religie są zjawiskiem ciekawym, ale i zabawnym. Niestety również tragicznym... kika843 napisała: > oktawianc napisał: > > > > Nikt nie jest nieomylny, bo ideały po prostu nie istnieją. Kazdy popełnia > błędy, nawet papież. W końcu to też człowiek, choć niektórzy uważają go za > świętego z samego faktu, iż jest papieżem. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: A kto jest? Jakiś nieomylny ojciec "święty"? 18.11.06, 23:41 oktawianc napisał: > Ależ skąd! Papież jest przecież nieomylny w kwestiach wiary. Organizacja > kościelna wprowadzając ten dogmat, popełniła chyba jeden z grzechów głównych - > grzech pychy. Religie są zjawiskiem ciekawym, ale i zabawnym. Niestety również > tragicznym... > > > kika843 napisała: > > > oktawianc napisał: > > > > > > > Nikt nie jest nieomylny, bo ideały po prostu nie istnieją. Kazdy popełnia > > > błędy, nawet papież. W końcu to też człowiek, choć niektórzy uważają go z > a > > świętego z samego faktu, iż jest papieżem. > > Najgorzej, kiedy z powodu religii dochodzi do wojen religinych, prześladowań, bo jak pokazała historia są one najbardziej krwawe i zbierają największe żniwa zabitych ludzi. Kościół popełnił tu grzech pychy, gdyż według Biblii człowiek nie jest idealny, nieomylny, lecz grzeszny, błądzący po bezdrożach zycia. Ale hierarchowie to nie ludzie, lecz istoty wyższe, przynajmniej im się tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moncubus Re: A kto jest? Jakiś nieomylny ojciec "święty"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 09:54 Wg. Biblii napisanej piórem ludzi "grzesznych, błądzących po bezdrożach życia"? :) To co uznać za pewny odnośnik? Musi być pewność - wskazówka dla ludzi wierzących i jasny drogowskaz. Tym drogowskazem są wypowiedzi w kwestiach wiary Namiestnika Chrystusa - Papieża, a wierzymy, że tak jest, bo Chrystus powiedział, że nie opuści swojego Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tajemna wiedza dziennikarzy... 18.11.06, 23:46 Co złego? Ano coś takiego, co powoduje osłanianie przez dziennikarzy przestępstw i przemocy jakiej się ta grupa dopuszcza. Przestępstwa na tle seksualnym popełnione przez "hetero" są chętnie, szeroko i wnikliwie opisywane. Zainteresowanie dziennikarzy gwałtownie maleje w wypadku dręczenia na tle seksualnym przez "homo". Były takie dwa bardzo podobne przypadki we Francji. O "hetero wyczynie" powstało kilkaset notatek w prasie. "Homo przestępstwo" mimo iż było bardziej jeszcze brutalne i zakończyło się śmiercią dręczonego przez tydzień chłopaka, doczekało się kilku zaledwie wzmianek w prasie. To właśnie mnie przeraża. Ta proporcja w zainteresowaniu, ta wybiórczość i ta tajemna wiedza dziennikarska co "warto opisać" szeroko a czego najlepiej "nie należy". Kto im to mówi? W istnienie homoseksualizmu nikt nie wątpi. Wątpimy jednak czy należy te zachowania promować. A już od "małżeństwa" i od dzieci wara. Trzeba je sobie najpierw "zrobić". Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Tajemna wiedza dziennikarzy... 18.11.06, 23:52 jama314 napisał: > Co złego? Ano coś takiego, co powoduje osłanianie przez dziennikarzy przestępst > w > i przemocy jakiej się ta grupa dopuszcza. Przestępstwa na tle seksualnym > popełnione przez "hetero" są chętnie, szeroko i wnikliwie opisywane. > Zainteresowanie dziennikarzy gwałtownie maleje w wypadku dręczenia na tle > seksualnym przez "homo". Były takie dwa bardzo podobne przypadki we Francji. O > "hetero wyczynie" powstało kilkaset notatek w prasie. "Homo przestępstwo" mimo > iż było bardziej jeszcze brutalne i zakończyło się śmiercią dręczonego przez > tydzień chłopaka, doczekało się kilku zaledwie wzmianek w prasie. To właśnie > mnie przeraża. Ta proporcja w zainteresowaniu, ta wybiórczość i ta tajemna > wiedza dziennikarska co "warto opisać" szeroko a czego najlepiej "nie należy". > Kto im to mówi? W istnienie homoseksualizmu nikt nie wątpi. Wątpimy jednak czy > należy te zachowania promować. A już od "małżeństwa" i od dzieci wara. Trzeba j > e > sobie najpierw "zrobić". Nie nazwałabym tego tak. O przestępstwach seksualnych heteryków pisze się szeroko, gdyż jest ich po prostu mnóstwo. Takich samych przestępstw jest mniej w środowisku homoseksualnym, więc zajmują mniej miejsca w prasie. Zależy jeszcze, co czytasz. Czytając gazety charakterystyczne dla środowisk MW, znajdziesz tam więcej informacji o gwałtach gejów, o heteryckich przestępstwach nie pisze się, bo przecież zrobił to z kobietą, chciał rozsiać swoje cenne nasienie. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Pozostaje zatem tylko dębowa pała... 19.11.06, 00:08 No, jasnym jest że bez psychiatry tu się nie da wiele zrobić. Przypadek beznadziejnej odporności na argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pozostaje zatem tylko dębowa pała... 19.11.06, 03:03 jama314 napisał: > No, jasnym jest że bez psychiatry tu się nie da wiele zrobić. Przypadek > beznadziejnej odporności na argumenty. Nie pisz o sobie tak nieładnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Tajemna wiedza dziennikarzy... 19.11.06, 00:09 No w końcu używasz jakichś argumentów. Tyle, że dziwnych... Pytałem co złego w homoseksualiźmie, odpowiadasz, że powoduje on osłanianie przez dziennikarzy przestępstw. Hm, a co chodzi? Rozumiem, że o atmosferę wokół zjawiska, która jest taka a nie inna. I tu masz rację. Jednak jest tak tylko dlatego, że homoseksualizm jest napiętnowany i walczy o swoje prawa. To tak jak z czarnymi, którzy wykorzystują perfidnie kwestie swego koloru skóry, by krzyczeć gromko: to rasista, przy byle okazji. Tego się nie uniknie, do chwili w której homoseksualizm nie będzie czymś o czym nie dyskutuje się z wypiekami na twarzy. Teraz kwestia promocji. Homoseksualizmem nie da się zarazić, nie jest to sprawa wyboru. Homoseksualnym albo się jest, albo nie. Jeśli nie pociągają mnie mężczyźni, nigdy nie pójdę z żadnym do łóżka, nawet jeśli parady gejowskie będą przechodziły pod moimi oknami codziennie. Nieprawdaż? Tak więc kwestie "promocji" włóżmy między bajki, tam gdzie jej miejsce. Sprawa małżeństwa... Żadnego argumentu przeciwko nie podajesz... Małżeństwo to pewna umowa społeczna, jej warunki nie są niezmienne, najwyraźniej już czas by uległy pewnym modyfikacjom. W starym testamencie funkcjownowało wielożeństwo, potem już monogamia, tak więc nawet przykazy boskie nie są niezmienne, jeśli to dla Ciebie jakiś argument. Co do dzieci. W sumie sam nie wiem, jednak skłaniam się do pozwolenia parom gejowskim wychowywania dziedzi. Argument, że trzeba je zrobić uważam za niepoważny. A co z tymi parami hetero, które nie mogą mieć dzieci? A co z parami hetero, które maltretują swoje dzieci? A co, wreszcie z prawdziwymi mężczyznami, którzy potrafią tylko "zrobić" te dzieci, ale już nie wychować? Pary homoseksualne nie chcą mieć dzieci po to żeby ich używać do swoich perwersyjnych zabaw, tylko po to żeby je wychowywać. Lepiej żeby robili to oni, niż żeby dzieci dorastały w domach dziecka, gdzie na pewno odsetek gwałtów i przemocy jest znacznie większy. A o miłości chyba raczej można zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Wolne żarty, terroryści... 19.11.06, 11:38 Tu nie czas na logicznie poukładane argumenty. Dominuje raczej żywioł i emocja. Jak ktoś chce się zapoznać z nimi to wystarczy sięgnąć do nauki Kościoła. Jest jasna i prosta, no ale jak ktoś woli się podpierać Lemem i Nietschem, to w zasadzie "jesteśmy w domu" i szkoda czasu. Antywartości, to coś co Cię fascynuje widać. Homoseksualizm jest napiętnowany? A gdzie? Jest nieustannie promowany i osłaniany przez media w znakomitej większości. Wręcz jesteśmy nim terroryzowani, oto kilka słów prawdy. Czy obnoszenie się publiczne ze swoim grzechem może być powodem do dumy i dyskusji? Takim ludziom, nawet jeśli dopuścić taką myśl "skrzywdzonym przez naturę" dać dziecko do wychowania? Wolne żarty. Domy dziecka mogą świecić pustkami bez takich gestów. "Homoseksualizmem nie da się zarazić"? No to masz kiepską, zafałszowaną wiedzę. Dzicz, której bliżej do dzidy niż do cepa nawet, trzeba po prostu leczyć. Co potrafi zrobić w imię swych celów to jeszcze czasem możemy obejrzeć i usłyszeć w niezależnych mediach jak choćby nie tak dawno w Petersburgu. Tolerancji to u nas jest dużo, a nawet stanowczo zbyt wiele, często za to musimy drogo płacić więc nie stać nas na takie eksperymenty. Roma locuta, causa finita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opin Re: Wolne żarty, terroryści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 12:07 jama314 napisał: > Tu nie czas na logicznie poukładane argumenty. Dominuje raczej żywioł i emocja. > Jak ktoś chce się zapoznać z nimi to wystarczy sięgnąć do nauki Kościoła. Jest > jasna i prosta, no ale jak ktoś woli się podpierać Lemem i Nietschem, to w > zasadzie "jesteśmy w domu" i szkoda czasu. Antywartości, to coś co Cię fascynuj > e > widać. Homoseksualizm jest napiętnowany? A gdzie? Jest nieustannie promowany i > osłaniany przez media w znakomitej większości. Wręcz jesteśmy nim terroryzowani > , > oto kilka słów prawdy. Czy obnoszenie się publiczne ze swoim grzechem może być > powodem do dumy i dyskusji? Takim ludziom, nawet jeśli dopuścić taką myśl > "skrzywdzonym przez naturę" dać dziecko do wychowania? Wolne żarty. Domy dzieck > a > mogą świecić pustkami bez takich gestów. "Homoseksualizmem nie da się zarazić"? > No to masz kiepską, zafałszowaną wiedzę. Dzicz, której bliżej do dzidy niż do > cepa nawet, trzeba po prostu leczyć. Co potrafi zrobić w imię swych celów to > jeszcze czasem możemy obejrzeć i usłyszeć w niezależnych mediach jak choćby nie > tak dawno w Petersburgu. Tolerancji to u nas jest dużo, a nawet stanowczo zbyt > wiele, często za to musimy drogo płacić więc nie stać nas na takie eksperymenty > . > Roma locuta, causa finita. Cala Twoja wypowiedz ma sens jedynie w swietle etyki chrzescijanskie - poslugujesz sie terminami, ktore ateisci, ludzie, ktorzy sami tworza swoj system wartosci, uwazaja za zupelnie neistotne, niewarte rozstrzasania. I wtym sensie treudno z Toba dyskutowac. Jezeli interesuje Cie nauka Kosciola, to sie do niej stosuj i dam innym swiety spokoj. Czy nauka Kosciola glosi, zeby zagladac innym do gaci? Czlowieku, nikt nie chce zadnegbo dziecka - ludzie chca normalnie zyc. A nie da sie!, bo co i rusz pseudokatolicki belkot wchodzi ze swoim8i brudnymi buciorami i lepkimi poaluszkami do sypialni. Problem tkwi w Was, ludziach slabych, niezdolnych samodzielnie myslec, wuiec szukajacych oparcia w Bogu i stworzonych przez Kosciol wartosciach(stworzonych ponad 1000 lat temu). Ty jestes skrzywdzony przez nature, bo Twoj Bog nie dal Ci odpowiednio duzego intelektu, zebys mogl zrozumiec, ze nie wszyscy przejmuja sie tym, co glosi kosciol i inne instytucje. Z Twojej wypowiedzi wynika, ze nie wiesz NIC o Nietzschem. Nietzsche nie byl nihilista - Ty jestes nihilista, bo nie masz swojego sysytemu wartosci, a korzystasz z juz istniejacego. Zanim cos napiszesz zapoznaj sie przynajmniej z jakims brykiem dla opornych. Mowisz o ludziach, ktorzy zrewolucjonizowali mysl europejska, tytanach mysli ,a nie chlopcach spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Terroryści i barbarzyńcy... 19.11.06, 20:44 No to się tam dalej fascynuj kim chcesz, choćby i Hitlerem. Myśleć możesz sobie co chcesz człowieku, a nawet jeszcze gorsze rzeczy robić, tylko bez wmawiania mi że "katolicy chcą zaglądać innym do gaci". To właśnie jest Twój żenujący poziom myślenia, który uniemożliwia dyskusję i przekonuje mnie że rozmawiam z gościem spod budki z piwem. Dalej więc sobie uważaj za Nietzschem że prawdy, ani dobra, nie ma bo umarły razem z Bogiem. Imponujące, odkrywcze i rzeczywiście fascynujące, rewolucyjne myśli nadające ludzkości nowe kierunki myślenia ateistycznego. Pilnuj tylko abyś nie skończył podobnie jak on. Konsumując kolejne piwo może przyjdzie Ci jednak do głowy, że my nie tylko do tych gaci zaglądać nie chcemy, do czego tacy gloryfikatorzy Nietzscha jak Ty nas ciągle namawiają. My po prostu nie chcemy aby nam te gacie poganie pod nos ciągle podtykali i pokazywali. Proszę je sobie zabrać, bo one po prostu śmierdzą. Na koniec powiem Ci jeszcze racjonalisto coś o Twoim guru, "tytanie myśli", który "zrewolucjonizował myśl europejską" a dla nas normalnych jest zwyczajnym pomyleńcem, który zasłynął z jakiegoś szatańskiego odwracania podstawowych wartości. Stawiam go w jednym szeregu ze Stalinem, Hitlerem który z niego czerpał i innymi barbarzyńcami i twórcami ideologii nowomoralnej, mającej na celu zniszczenie kultury chrześcijańskiej i "naukowe" zwalczanie chrześcijańskiej nauki etycznej. Tyle. Myślę że jak dla gościa spod budki z piwem to i tak zbyt wiele. Nie pojmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opin Re: Terroryści i barbarzyńcy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:33 jama314 napisał: że "katolicy chcą zaglądać innym do gaci" Ja nigdzie nic takiego nie napisalem - po prostu z Twojej wypowiedzi, a takze innych uzytkownikow powolujacych sie na te instytucje wynika, ze tak wlasnie rozumiesz nauke Kosciola, i tyle. Ale to, ze ktos, czegos nie rozumie nie jest wina nierozumianego. To samo wlasciwie moge napisac o Nietzschem i Twoim zestawieniu go z najwiekszymi zbrodniarzami XX wieku - jest to po prostu wynik skrajnej ignorancji. Zestawienie Nietzsche-Hitler to stanowisko rezimu sowieckiego - jak rozumiem trafia do Ciebie? Z tego, co wiem, to Hitler tez nie byl raczej prohonmoseksualny, ale moze sie myle. Nigdzie tez nie napisalem, ze Nietzsche wyznaczyl jakis prad rozwoju mysli ateistycznej. Po prostu, jako wielki mysliciel, stawiany w triadzie z Freudem i Marksem, nalezal do nurtu tzw. hermeneutyki podejrzen, a to przyczynilo sie dezaktualizacji szablonow, ktorymi mysl europejska(nie tylko filozoficzna) od dawna sie poslugiwala. Ja nie zadam od Ciebie zadnych rad, nie glosze tez upadku wszytskich wartosci. malo tego - krzewie je. Staralem sie wyksztalcic swoj system samodzielnie i niepotrzebowalem do tego niczyjej pomocy. Nikt nie chce niszczyc kultury chrzescijanskiej, a juz na pewno nie ja. Ale nie mozesz odbierac prawa glosu ludziom, ktorzy mysla inaczej. Poza tym, nie wiem, co rozumiesz przez ten termin, co on dla Ciebie znaczy. jezeli tylko to, co wynika z Twoich postow, to albo nie rozumiesz calego dorobku chrzescijanstwa i jego ewolucji, albo celowo splycasz je. Ponadto, nigdzie Cie nie obrazilem, zarzucilem Ci tylko elementarna niewiedze, a Ty, wzorowy chrzescijanin rzucasz tu obelgami. Proponuje zatem - zrewiduj swoj stosunek do Kosciola, doczytaj, co Pismo mowi o milosci blizniego i zajmuj stanowisko w dyskusji, sprawdziwszy wczesniej, w ktorym momencie rozwoju znajduje sie mysl katolicka, bo jak rozumiem dalekie Ci sa takie nurty jak personalizm, filozofia dialogu i in. zainspirowane mysla religijna? Konkludujac, zabierasz zdanie w sprawach, o ktorych nie masz zielonego pojecia(vide nauka etyczna Kosciola, filozofia, homoseksualizm), obrazasz mnie, imputujesz mi slowa, ktorych nie powiedzialem... Z kim sie trudno rozmawia? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Nie wiadomo w co ręce włożyć najpierw... 20.11.06, 19:01 "[...] Czy nauka Kosciola glosi, zeby zagladac innym do gaci? Czlowieku, nikt nie chce zadnegbo dziecka [!!!] - ludzie chca normalnie zyc. A nie da sie!, bo co i rusz pseudokatolicki belkot wchodzi ze swoim8i brudnymi buciorami i lepkimi poaluszkami do sypialni. [...] Ty jestes skrzywdzony przez nature, bo Twoj Bog nie dal Ci odpowiednio duzego intelektu, zebys mogl zrozumiec, ze nie wszyscy przejmuja sie tym, co glosi kosciol i inne instytucje." Oszczędzę komentarza do tego "zbioru prawd filozoficznych", zaczynam jednak podejrzewać że podlegasz człowieku jakiemuś rozdwojeniu osobowości. Piszesz mało jasno i nieprecyzyjnie (pomijając liczne błędy), rzekłbym dwuznacznie, sam nie rozumiesz coś napisał, próbujesz obrażać, pleciesz pseudonaukowe wydumane bzdury, błądzisz w mrokach mgławic myśli filozoficznych zwanych "humanistycznymi" podnosząc je do rangi niemal religii, a zasługujących tylko na miano "bezdroży duchowych" i celnego rzutu do kosza. Obawiam się że zupełnie się w tym zagubiłeś, sam nie wiesz co jest wartościowe a co nie. Możesz sobie czerpać dalej z Nietzscha i Marksa czy Hitlera i Lenina i kogo tam jeszcze chcesz z "wielkich myślicieli". Podobnie z "filozofią dialogu" którą usiłujesz tu promować. Czy to nie M. Buber, specjalista od "bezstresowego wychowania" polegającego na "odstresowaniu uczniów" i "dostresowaniu rodziców" rodziców był jednym z jej twórców? Dzisiaj święci w Polsce swoje "tryumfy". Podobnie nie każdy musi być zaraz wielkim apologetą poglądów ks. Tischnera czy ks. Czajkowskiego którego dialog z judaizmem nawet nie wszyscy filosemici uważają za udany, zaś o poglądach "antysemitów" nie wspominając... Na zakończenie zadaję sobie jeszcze jedno pytanie: czy z opamiętaniem i z pojednaniem z Bogiem zdążysz na czas, bo mam jednak przekonanie że z Nietzschem, i jego filozofią to będzie Ci niezwykle trudno. Mój Bóg i Twój Bóg to ten sam Bóg. Innego nie ma. Jeśli dał Ci więcej intelektu niż mnie, to nie zapomnij, że będzie od Ciebie więcej żądał. Trochę więcej obiektywizmu i samokrytycyzmu. Ja się do bycia wzorowym chrześcijaninem nie wywyższam, choć chciałbym takim być. Trudno jednak milczeć wobec bzdur, wielu zgrożeń i nasuwających się pytań, jak choćby o to, jakim cudem lobby homoseksualne opanowało tyle instytucji a nawet całych krajów. Kto za tym stoi? To godne szczegółowego wyjaśnienia. Do dzieła Panie Filozofie... P.S. Poczułem się nieco sprowokowany i być może zagalopowałem się w emocjach poza granice które inni chcę tolerować a i ja sam dopuszczać. Jeśli tak, to przepraszam. Zgódźmy się na koniec co do jednego, że kogoś, kto nie uważa aby ludzka egzystencja pozbawiona była jakiegokolwiek znaczenia, celu lub zasadniczej wartości, trudno nihilistą okrzyknąć, zaś ten kto burzy ustalone wartości, usiłuje je negować i pozamieniać na antywartości jak najbardziej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opin Re: Nie wiadomo w co ręce włożyć najpierw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:07 > Oszczędzę komentarza do tego "zbioru prawd filozoficznych", zaczynam jednak > podejrzewać że podlegasz człowieku jakiemuś rozdwojeniu osobowości. Piszesz mał > o > jasno i nieprecyzyjnie (pomijając liczne błędy), rzekłbym dwuznacznie, sam nie > rozumiesz coś napisał, próbujesz obrażać, pleciesz pseudonaukowe wydumane > bzdury, błądzisz w mrokach mgławic myśli filozoficznych zwanych > "humanistycznymi" podnosząc je do rangi niemal religii, a zasługujących tylko n > a > miano "bezdroży duchowych" i celnego rzutu do kosza Najpierw odniose sie do tego...Wypowiedz, ktora zacytowales, rzeczywiscie byla pelna emocji, ale Ty, odpowiadajac, zmanipulowales ja i zarzuciles mi nihilizm. Nie wiem, jakie bledy masz mi do zarzucenia(merytoryczne, gramatyczne, ortograficzne?). Zadnych mysli nie podnosze do rangi religii, bo nie jestem zadnym ideologiem, a tym bardziej dogmatykiem. Nigdy nie nazwalem Hitlera wielkim myslicielem. Filozofia dialogu to nie tylko Martin Buber, a Martin Buber to nie tylko pedagogika. Chodzi mi raczej o sposob podejscia do Osoby wlasnie, drugiej, Innej Osoby... Podobnie nie > każdy musi być zaraz wielkim apologetą poglądów ks. Tischnera czy ks. > Czajkowskiego którego dialog z judaizmem nawet nie wszyscy filosemici uważają z > a > udany, zaś o poglądach "antysemitów" nie wspominając... Jak dla mnie, zupelnie niezrozumialy wtret. Co z tego wynika w kontekscie naszej "dyskusji"? Na zakończenie zadaję > sobie jeszcze jedno pytanie: czy z opamiętaniem i z pojednaniem z Bogiem zdążys > z > na czas, bo mam jednak przekonanie że z Nietzschem, i jego filozofią to będzie > Ci niezwykle trudno. Mój Bóg i Twój Bóg to ten sam Bóg. Innego nie ma. Jeśli da > ł > Ci więcej intelektu niż mnie, to nie zapomnij, że będzie od Ciebie więcej żądał Czyli takze Bog Nietzschego - moze nie bedzie najgorzej... Trudno jednak milczeć > wobec bzdur, wielu zgrożeń i nasuwających się pytań, jak choćby o to, jakim > cudem lobby homoseksualne opanowało tyle instytucji a nawet całych krajów. Kto > za tym stoi? To godne szczegółowego wyjaśnienia. Do dzieła Panie Filozofie... Widzisz, nie kazdy musi uznawac za bzdure i zagrozenie to, co Ty. Sprecyzuj moze, o jakie instytucje Ci chodzi - sklepy spozywcze, media, biblioteki - co takiego? Uwazasz, ze to, co Ci ludzie robia w tych instytucjach jest zalezne od ich orientacji seksualnej? > P.S. Poczułem się nieco sprowokowany i być może zagalopowałem się w emocjach > poza granice które inni chcę tolerować a i ja sam dopuszczać. Jeśli tak, to > przepraszam. Zgódźmy się na koniec co do jednego, że kogoś, kto nie uważa aby > ludzka egzystencja pozbawiona była jakiegokolwiek znaczenia, celu lub > zasadniczej wartości, trudno nihilistą okrzyknąć, zaś ten kto burzy ustalone > wartości, usiłuje je negować i pozamieniać na antywartości jak najbardziej. Jezeli urazilem Ciebie albo Twojego Boga, to rowniez przepraszam - wiele moich wypowiedzi na tym forum pisalem pod wplywem silnych emocji. Pamietaj jednak, ze kultura europejska - czy sie z tym zgadzamy, czy nie - to rowniez homoseksualizm. Pamietaj rowniez, ze nikt nie "promuje" homoseksualizmu, do niczego nie namawia, nikogo nie gwalci, nikt nikogo nie zmusza... I nie chce widziec odpowiedzi, ze pedofilia i zoofilia to tez kultura europejska, bo w relacjach homoseksualnych chodzi o stosunki dwustronne, dwoch osob obdarzonych intelektem i wolna wola. Pedofilia to przestepstwo... Poza tym, homoseksualizm to nie tylko seks. Spotkales kiedy jakiegos homoseksualiste? [Zeby nie bylo porozumien, ja nie jestem homoseksualista] Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Jest do wyleczenia... 18.11.06, 23:02 Takie "leczenie" to wyzbywanie się własnych uczuć, tożsamości. Droga do unieszczęśliwienia, gdyż mozna udawać, że jest się hetero, ale to tylko prowadzi do wewnętrznego konfliktu, depresji, załamania psychicznego. Moherowyzm to nazwa choroby, którą jest nienawiść do wszystkiego, co inne. Zazwyczaj nienawidzimy tych, krórzy przypominają nam o naszej własnej skrywanej naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Też się da leczyć zapewne... 18.11.06, 23:25 Moherowyzm? No niesłyszałem jeszcze o czymś takim jak żyję. Od jak dawna to Cię dręczy i jak się to u Ciebie zaczęło, co skrywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Też się da leczyć zapewne... 18.11.06, 23:31 Ja zastanawiam się, jak długo rozwija się u Ciebie chorobliwa nienawiść przeciwko wszystkiemu ,co inne, nieznane. Jeżeli komuś tak bardzo przeszkadzają geje, to może sam ma problem z określeniem własnej orientacji albo przyznaniem się do własnego homoseksualizmu. Czyżbyś zazdrościł gejom, że otwarcie potrafią mówić o swojej orientacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polcia Re: Też się da leczyć zapewne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:55 Czytam te twoje wypowiedzi s stwierdzam że to ty zioniesz nienawiścią i piszesz nieprawdę a zarzucasz to innym, a tak na marginesie mohery tu nie piszą , bo po pierwsze są biedni i nie mają kompa a po drugie to ludzie starsi i spracowani więc to ty ich obrażasz Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Jest do wyleczenia... 19.11.06, 06:05 jama314 napisał: > (...) Tak tak. Wyleczenia. Medycyna notuje taki przypadki. Trzeba chcieć > jednak... Rozumiem, ze bardzo chciales i sie wyleczyles. Brawo. Tylko co z tego? Inni nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imc567 leczyć to trzeba takich pojebów jak ty kretynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikieta3 Re: ++++++++++ Kultura geji i lesbijek NO NO NO IP: *.static.qsc.de 19.11.06, 05:28 mniejszosc powinna przestac upodabniac sie do wiekszosci! wiekszosci katolickiej, zasciankowej, ubogiej umyslowo, zamknietej na wolnosc. to z pozycji mniejszosci czerpie sie motywacje do wyjatkowych czynow. bedac podobnym do wiekszosci zatracimy umiejetnosc przekraczania granicy beznadziejnej przecietnosci. tym, ktorych brzydzi homoseksualizm, chcialbym przypomniec, jak przecietny prowincjonalny heteryk naklada majtki: zoltym do przodu, brazowym do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pon Re: O jejku jejku IP: 195.116.189.* 18.11.06, 19:40 aids nam dali zoofile Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: O jejku jejku 18.11.06, 19:57 AIDS dali nam, najprawdopodobniej naukowcy pracujący nad szczepionkami w Afryce, pacanie. Gość portalu: pon napisał(a): > aids nam dali zoofile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: O jejku jejku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:52 nie zajmuj miejsca na forum - twoje poglady sa zboczone - idź do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: O jejku jejku 18.11.06, 22:49 No skoro ty tak mówisz, to musi tak być. Gość portalu: wrowro napisał(a): > nie zajmuj miejsca na forum - twoje poglady sa zboczone - idź do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: O jejku jejku 18.11.06, 23:14 Co za wybitny przedstawiciel intelektu typowego dla Młodzieży Wszechpolskiej. Po pierwsze, gej nie jest zoofilem, bo homoseksualizm to orientacja seksualna, a zoofilia dewiacja. Po drugie, AIDS nam nie dali homoseksualiści. Po trzecie, wbrew obiegowej opinii, problem AIDS dotyka większy procent heteryków niż homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barni Re: O jejku jejku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:43 Dlaczego zoofilia to dewiacja, homoseksualizm to orientacja seksualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opin Re: O jejku jejku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:46 Gość portalu: barni napisał(a): > Dlaczego zoofilia to dewiacja, homoseksualizm to orientacja seksualna? Bo stosunek homoseksualny jest wyborem dwoch swiadomych jednostek obdarzonych rozumem. Nikt nikogo nie krzywdzi, a wszyscy czerpoia przyjemnosc. Zoofilia, pedofilia - to przemoc. Moze za proste wyjasnienie, ale na poczatek... Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 15:15 Poczytaj wiecej na ten temat. A "prawdziwi" mezczyzni dali syfilis, ktory tez dziesiatkowal narody. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 23:22 Według badań AIDS, kiła i inne choroby przenoszone drogą płciową rozprzestrzeniają się dziś w takim tempie dzięki prawdziwym wierzącym, którzy nie używają prezerwatyw, bo godzi w ich uczucia religijne, ale za to zdrada nie jest sprzeczna z wyznawaną przez nich religią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max [...] IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.06, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 15:51 A gdyby były głównie lesbijki, to chorób wenerycznych byłoby jeszcze mniej. Tylko o nich to się jakoś zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako19 Chcesz odpocząć od tego zgiełku? Zapraszam na blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:45 a o filatelistyce :) ------------------- filatelista.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Racja, precz z degeneratami z MW i LPR. 18.11.06, 16:21 Nie beda nam tu Giertychy promowac zboczencow. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Racja, precz z degeneratami z MW i LPR. 18.11.06, 23:37 arius5 napisał: > Nie beda nam tu Giertychy promowac zboczencow. Gdzie jest największy wsklaźnik pobić, zamieszek, chuligaństwa, przestępstwa? Wśród ludzi z LPE i MW. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 AIDS przeniósł się z małp na człowieka w Afryce, 18.11.06, 16:25 dobry człowieku, nic więc dziwnego, że dziesiątkuje ten kontynent. Jezus, którego kościół podobno jest twoim, przyszedł do tych którzy się żle mają i powiedział, że złodzieje i jawnogrzesznice wyprzedzą sprawiedliwych w drodze do Królestwa. Powściągnij więc swoją mowę, dobry człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro67 Re: AIDS przeniósł się z małp na człowieka w Afry IP: *.adsl.proxad.net 18.11.06, 17:19 Tak , jak sie nawroca i przestana spolkowac z bylekim i bylejak Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: AIDS przeniósł się z małp na człowieka w Afry 18.11.06, 17:22 a gdziej to wyczytałeś, prosiaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: trzeba czasami coś przeczytać, to się będzie 19.11.06, 11:25 wiedziało. Nawet w internecie. I skąd wiesz, że jestem prosiaczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: trzeba czasami coś przeczytać, to się będzie 19.11.06, 13:13 no popatrz, nie wiedziałem, że Jezus ogłaszał swoje przesłanie w Internecie Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 do pel: trzeba czasami coś czytać, to się będzie 19.11.06, 11:29 wiedziało. Nawet w internecie. I skad wiesz, że jestem prosiaczkiem? pe1 napisał: > a gdziej to wyczytałeś, prosiaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: do pel: trzeba czasami coś czytać, to się będ 19.11.06, 13:13 mt7 napisała: > wiedziało. Nawet w internecie. I skad wiesz, że jestem prosiaczkiem? może po prosiaczkowatym poziomie wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Interpretacja fałszywa dobry człowieku... 18.11.06, 22:46 Co nie oznacza bynajmniej, że lepiej nam przejść do jawnogrzeszenia i złodziejstwa aby się łatwiej dostać do Królestwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: AIDS przeniósł się z małp na człowieka w Afry 18.11.06, 23:56 mt7 napisała: > dobry człowieku, nic więc dziwnego, że dziesiątkuje ten kontynent. > Jezus, którego kościół podobno jest twoim, przyszedł do tych którzy się żle > mają i powiedział, że złodzieje i jawnogrzesznice wyprzedzą sprawiedliwych w > drodze do Królestwa. Powściągnij więc swoją mowę, dobry człowieku. Dodam tylko, ze Jezus powiedział, że celnik pierwej zostanie zbawiony niźli eksponujący swoją religię, pobożność faryzeusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc 200 osób - podało Radio Merkury IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 17:02 Gazeta Wyborcza fałszuje prawdziwe dane... może i policjantów było 500 ale uczestników marszu na pewno dużo mniej!! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: 200 osób - podało Radio Merkury 18.11.06, 19:49 dowód: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3743044.html?i=12 Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_cyklista Kolego, chybaście cosik wypili i w oczkach się dwo 18.11.06, 21:58 dwoiło albo troiło Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kolego, chybaście cosik wypili i w oczkach si 19.11.06, 00:14 kretyni nie potrafią liczyć, na to już raczej rady nie ma wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3743044.html?i=12 Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_cyklista Faktycznie, było Was ponad 493 osoby (tyle jest na 19.11.06, 08:00 zdjęciu) Policja musiała czuć się niepewnie - tylu homosiów w jednym miejscu... Taki widok to lepiej podziwiać z grzbietu konia Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Faktycznie, było Was ponad 493 osoby (tyle je 19.11.06, 13:15 prawdziwy heteroseksualny mężczyzna nie czuje dyskomfortu w towarzystwie gejów, bo nic mu z ich strony nie grozi. jeśli czujesz się, to oznacza że masz problemy ze swoją tożsamością i powinieneś udać się do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 18:12 katolik_polski1 napisał: > Przede wszystkim dali AIDS ,ktory > dziesiatkuje teraz caly afrykanski kontynent. Dzięki papieżowi-polakowi, JP2.... Poza tym, skoro to homoseksualiści "dali AIDS", skąd wśród hetero tylu chorych i nosicieli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Decyzja Grobelnego 18.11.06, 22:22 Bardzo się cieszę, że w tym roku Marsz Równości w Poznaniu doszedł do skutku. Jednakże nie sądzę, żeby pan Grobelny zrozumiał, że takie pokojowe manifestacje są potrzebne i dlatego się na nią zgodził. Obawiam się, że jego zgoda na Marsz Równości wynika ze zbliżającej się drugiej tury wyborów prezydenta Poznania i panu Grobelnemu zalezy na dobrym wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychudzona Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:09 Taaaak - zwłaszcza projektanci mody - homoseksualiści dali światu więcej - takich chorych dziewczyn jak ja. Mam anoreksję, bo wmawiają całemu światu, że dziewczyna jest wtedy ładna i się podoba jak wygląda jak chłopak. Ja tak wyglądam - zero biustu, zero pośladków - nic z kobiecych kształtów, nieraz mnie pomylili z chłopakiem. Moja przyjaciółka już nie żyje. Propagujcie dalej taką modę, nazywajcie kobiety pasztetami i kaszalotami i cieszcie się swoją pseudowolnością i "męską przyjaźnią" zdobytą kosztem innych. To projektanci mody są nietolerancyjni, bo im przeszkadzają normalni ludzie i lansują rozmiar 0 - tyle ile ich poziom tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.aster.pl 18.11.06, 16:35 I tu się z Tobą zgodzę. Ale nie daj się, życzę zdrowia. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 16:46 Gość portalu: wychudzona napisał(a): > Taaaak - zwłaszcza projektanci mody - homoseksualiści dali światu więcej - > takich chorych dziewczyn jak ja. Mam anoreksję, bo wmawiają całemu światu, że > dziewczyna jest wtedy ładna i się podoba jak wygląda jak chłopak. Ja tak > wyglądam - zero biustu, zero pośladków - nic z kobiecych kształtów, nieraz mnie > pomylili z chłopakiem. Moja przyjaciółka już nie żyje. Propagujcie dalej taką > modę, nazywajcie kobiety pasztetami i kaszalotami i cieszcie się swoją > pseudowolnością i "męską przyjaźnią" zdobytą kosztem innych. To projektanci mod > y > są nietolerancyjni, bo im przeszkadzają normalni ludzie i lansują rozmiar 0 - > tyle ile ich poziom tolerancji. Anoreksja jest chorobą psychiczną. Jakkolwiek Ci współczuję, nie obarczaj innych winą za swoją chorobę psychiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choreńka Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.aster.pl 18.11.06, 16:52 Skarbenku..a za katar sienny kogo obarczysz???.....jesteś choreńka i problem jest w tobie,a nie w pedałach...wyluzuj dziecko i idz do psychologa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro67 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.adsl.proxad.net 18.11.06, 17:22 psychiczna owszem, ale nie somatyczna tylko nabyta! dzieki gejom min. w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychudzona Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:18 Tak - jest chorobą psychiczną, tylko nie byłabym chora gdyby nie nietolerancja m.in. projektantów mody. Byłam szczęśliwą pulchną dziewczynką dopóki z każdej strony, z każdej okładki, z każdego medium nie zaczęli lansować kobiet bez cech kobiecych tylko wieszaki. Tak - to moja wina - mam słaba psychikę - zaczęłam się odchudzać, żeby sprostać WASZYM normom - "tolerancyjni"... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 18:22 wybacz, ale nie rozumiem.. odchudzalas sie, zeby spodobac sie homoseksualistom..? czy moze raczej hetero? pomysl chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychudzona Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:30 Żeby podobać się hetero, ale większość projektantów mody i innych tzw. artystów kreujących "popyt" to geje - wylansowali wśród hetero, że mają im się podobać anorektyczki-chłopczyce. I odnieśli sukces. Niestety. Mało jest ludzi, którzy mają odwagę być sobą a nie być trendy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otta Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.client.student.harvard.edu 18.11.06, 20:00 wychudzona - przykro mi, ze cierpisz na te okropna chorobe, ale musze ci cos powiedziec: alez z ciebie kretynka! brak jakiejkolwiek logiki w twojej homofobii po prostu zwala z nog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nl Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.192.172.murka.net 18.11.06, 23:18 mało jest ludzi, którzy mają na to odwagę? czyli twierdzisz, że wielki odsetek społeczeństwa to osoby cierpiące na anoreksję, wywołaną manipulacją medialną? uspokój się i pomyśl, na prawdę. jesteś chora, ale to Cię z niczego nie tłumaczy, nie zwalnia, ani nie daję prawa do szukania winnych w kimś innym poza Twoim otoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob I co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:37 ginusia napisała: > Wsrod homoseksualistow bylo i jest wielu ludzi ktorzy dali swiatu wiecej niz > niejeden "porzadny" hetero. Naukowcy, artysci, sportowcy no i tysiace zwyklych > uczciwych ludzi. I co z tego? Nie chodzi o to, czy są porządni czy nie, tylko o to, że domagają się specjalnych praw. Na Zachodzie nie można krytykować promocji homoseksualizmu, bo można zostać oskarżonym o "homofobię". A ja się pytam: czy muszę lubić homoseksualistów? Czy muszę lubić blondynki? A jeśli nie lubię blondynek to czy wolno mi powiedzieć, że ich nie lubię? A jeśli nie lubię homoseksualistów - to dlaczego mam nie mówić, że ich nie lubię? Przecież mogę powiedzieć, że nie lubię blondynek... Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: I co z tego? 18.11.06, 16:40 Oczywiście, że możesz powiedzieć, że nie lubisz blondynek. Ale nie mógłbyś powiedzieć, że może być blondynką tylko w domu, a jak wychodzi na ulice to lepiej, żeby nie było widać nawet jednego jasnego włoska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro67 paranoja? IP: *.adsl.proxad.net 18.11.06, 17:25 Marsz gejow... tylko po co? Aby ukryc kompleksy i epatowac wyzszoscia? bo geje uwazaja sie za wyzsza forme rozwoju od hetero. W imie wolnosci ekspressji? W tym samym guscie mozna by sobie wyobrazic marsze onanistow lub nekrofili, tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: paranoja? 19.11.06, 01:34 Gość portalu: euro67 napisał(a): > Marsz gejow... tylko po co? a po co mądralo organizuje się inne marsze, wiece i procesje? Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Oczywiście, że nie. 18.11.06, 19:59 > Na Zachodzie nie można krytykować promocji homoseksualizmu Oczywiście, że nie. > A ja się pytam: czy muszę lubić homoseksualistów? Oczywiście, że nie. Nie musisz. > Czy muszę lubić blondynki? Oczywiście, że nie. > A jeśli nie lubię blondynek to czy wolno mi powiedzieć, że ich nie lubię? Oczywiście, że nie. Możesz powiedzieć, że nielubisz konkretnej blondynki lub konkretnych blondynek, ale nie możesz się wyrażać OGÓLNIE o wszystkich blondynkach, bo wszystkich nie znasz. Na takiej samej zasadzie nie fair jest niemieckie gadanie o Polakach-złodziejach samochodów. > A jeśli nie lubię homoseksualistów - to dlaczego mam nie mówić, że ich nie lubię? A dlaczego miałbyś się wyrażać na temat całej grupy? Znasz wszystkich? Znasz nawet jednego? (Nie wątpię, ale nie wiesz że on jest gejem :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro67 Degeneraci sie degeneruja IP: *.adsl.proxad.net 18.11.06, 17:16 Ci ponoc "wielcy" homosie" dzieki Bogu zmarli bezdzietnie... i tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Degeneraci sie degeneruja 18.11.06, 21:08 np. taki Michał Anioł albo Leonardo da Vinci - dobrze, że nie mieli potomków, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
reksio.84 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 18:02 Chcą pokazać ze są takimi samymi ludzmi jak my. ale czy my normalni ludzie musimy manifestować swoją normalność? takimi demonstracjami tylko jeszcze bardziej pokreślają swoją odmienność. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 21:11 reksio.84 napisał: > Chcą pokazać ze są takimi samymi ludzmi jak my. ale czy my normalni ludzie > musimy manifestować swoją normalność? a czy "was normalnych ludzi" ktoś wyzywa od nienormalnych, wyszydza, zwalnia z pracy, daje wpie..przy byle okazji, a może strzela do was, gdy wychodzicie z imprezy? nie? - no to nie macie powodu do manifestowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Bond 997 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.tkdami.pl 18.11.06, 22:31 Jak nie, ciągle dewianci i lewacy obrażają nas używając słów: "ciemnogród" czy "homofobia" Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 19.11.06, 00:22 taaak? zaczepia cię ktoś znienacka na ulicy i wyzywa od ciemnogrodu? Odpowiedz Link Zgłoś
reksio.84 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 19.11.06, 00:41 przestań że ciebie ktoś zaczepia, no chyba ze zwracasz na siebie uwagę. bo ja mam czasem problemy z rozróżnieniem hetero od homo (zreszta mnie to nie obchodzi). można być tolerancyjnym wobec was ale takie manifestacje wam zbytnio nie pomogą a mnie osobiście denerwują. takimi marszami nie zmienicie ludzi którzy was wyzywają, biją, lub nawet do was strzelają bo są nietolerancyjni i raczej sie nie zmienią (w kazdym kraju są ludzie którzy nie tolerują pewnych zachowań i tego żadne demontracje nie zmienią) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 19.11.06, 01:42 reksio.84 napisał: > przestań że ciebie ktoś zaczepia, no chyba ze zwracasz na siebie uwagę. bo ja > mam czasem problemy z rozróżnieniem hetero od homo (zreszta mnie to nie > obchodzi). owszem tak. i mnie i wielu innych - nie muszę wcale jakoś szczególnie zwracać na siebie uwagę. Np. bandy skinów zaczajają się i polują na ludzi, którzy wychodzą z klubów gejowskich. znam przypadki, gdy skatowanego człowieko zabierano na reanimację do szpitala, znam przypadek z Poznania, gdy 19-latka skopania na śmierć. to wszystko jest efekt nienawiści podsycanej przez takich ja ty > > można być tolerancyjnym wobec was ale takie manifestacje wam zbytnio nie pomogą a mnie osobiście denerwują. wybacz, ale trąca mnie, czy ciebie to denerwuje czy nie. marsz to oddziaływanie społeczne, w społeczeństwie są różni ludzie, wiadomo, że mentalności twardogłowego betonu się nie zmieni > takimi marszami nie zmienicie ludzi którzy was > wyzywają, biją, lub nawet do was strzelają bo są nietolerancyjni i raczej sie > nie zmienią (w kazdym kraju są ludzie którzy nie tolerują pewnych zachowań i > tego żadne demontracje nie zmienią) nie chrzań, bo się na tym nie znasz i tyle wiesz co zjesz. praktyka na całym świecie i w Polsce też pokazuje, że marsze i demonstracje mają znaczący wpływ na świadomość społeczną. swoją drogą - gdyby nie mogły niczego zmienić po cóż są organizowane marsze milczenia wobec przemocy gdy zginie ktoś od pałek kiboli, marsze sprzeciwu gdy zginie uczeń szkoły lub popełni samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polcia Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:03 Nienawiść właśnie propaguja odmieńcy stale powtarzając że są inni i to denerwuje młodych chcących porozrabiać, mnie nikt nie przeszkadza ale wieczorem siedzę w domu tu przynajmniej jest dobrze po co wchodzić dzikusom w paradę sami mają to czego chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_cyklista Wśród zoofilów też są tacy, którzy dali wiele społ 18.11.06, 21:33 społeczeństwu, tylko zwierząt żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu król Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: 80.54.200.* 19.11.06, 10:49 droga gnusiu, czyżbyś twierdziła, że homoseksualizm wpływa pozytywnie na walory intelektualne osobnika??? to, że niektóre wybitne jednostki może były gejami to nie znaczy, że każdy gej jest wybitny. Twoja teza jest podobna do tej, że każdy gej jest gorszy bo jest gejem. Skoro ktoś chce równości to niech nie rząda specjalnych praw i tyle. ps a co z wybitnymi kobietami -lesbjkami? czyżby M.C.Skłodowska albo Kopernik? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 15:41 Choroba społeczeństwa to tacy ludzie jak ty którzy nie szanują innych a sami uważają sie za "wyższych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! IP: *.wwwcache.cam.ac.uk 18.11.06, 16:45 Homoseksualizm to zaraza ludzkosci. Nic nie daja , a tylko zadaja ! Znasz dobre rozwiazanie? Moze wszystkich zebrac do obozow koncentracyjnych i zagazowac jak Niemcy z Zydami... Co zrobisz? Homoseksualizm mnie nie interesuje, nie wtracam sie. Jestem tylko przeciwny adoptacji dzieci przez homoseksualistow i tyle. Wiem ze dalej sa ludzmi i nie winie ich za to jacy sa. Ale to moja opinia. Jak wytlumachyc homoseksualizm miedzy innymi gatunkami? Homoseksualne zwierzeta tez wyeliminowac z gry? Ja wierze ze tu jest cos wiecej niz same zachowanie. Ale mniejsza z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Degeneraci kontra spoleczenstwo ! 18.11.06, 21:12 twój IP został zidentyfikowany, odpowiesz za propagowanie haseł faszystowskich Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 14:57 Będzie ona, ta demonstracja, sprawdzianem demokracji w Polsce,oczy Eropy są skierowane na Poznań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mem Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:04 Co ma demokracja do obnoszenia się ze swoją dewiacją seksualną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 15:15 > Co ma demokracja do obnoszenia się ze swoją dewiacją seksualną? Demokracja to miedzy innymi prawo do obnoszenie sie kazdego z czym mu sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.aster.pl 18.11.06, 16:38 > Demokracja to miedzy innymi prawo do obnoszenia sie kazdego z czym mu sie podoba Czyżby? Chyba się komuś pomyliła demokracja z tolerancją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykcyk Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:41 Gość portalu: lex napisał(a): > > Demokracja to miedzy innymi prawo do obnoszenia sie kazdego z czym mu sie > podoba > > Czyżby? > Chyba się komuś pomyliła demokracja z tolerancją. Raczej z bajzlem i anarchią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 16:43 > Czyżby? > Chyba się komuś pomyliła demokracja z tolerancją. Wolnosc manifestowania nie ma nic wspólnego z tolerancja tylko własnie z Demokracją. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Dobre, może nawet starczy na Nobla... 18.11.06, 18:31 Coś ci się już zupełnie poprzestawiało, może za dużo Owsiaka czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 15:44 Kurcze a jakby dajmy na to ludzie wszyscy ludzie byli homo a ty hetero to też chciałbyś by tak dyskryminowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ordom Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:49 a jak bybabcia miała wąsy to by była dziadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.chello.pl 18.11.06, 17:40 To powiedzenie wymyślili ludzie, którym nie chcę się wysilać na odrobinę empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Polska to i tak juz zadupie swiata.... 18.11.06, 15:15 .... moze ten marsz odmieni obraz tej ziemi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer A ja chcę emeryturę dostać. I dlatego protestuję IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 15:40 przeciw promocji homoseksualizmu. Bo i tak już mamy do czynienia z ujemnym przyrostem naturalnym. A te środowiska są też wojującymi zwolennikami aborcji. Społeczeństwo ma prawo się bronić przeciw szkodliwym ideologiom. Przeciw tym którzy je rozkładają od wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: A ja chcę emeryturę dostać. I dlatego protest 18.11.06, 15:46 minusowy przyrost nie ma znaczenia jak gejów jest 10 moe 15 tys, w polsceile wiecje urodzi sie dzieci??? 5 tysiecy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: A ja chcę emeryturę dostać. I dlatego protest IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 16:02 Tu trzeba brać pod uwagę poparcie medialne dla ich wypaczonych idei. W Polsce i na Świecie. Bo przeciętny dziennikarz ma liberalno-lewackiego fioła. I często jest też walczącym gejem - nie chcę podawać nazwisk... A co do emerytury zależność jest prosta - zwiększa się długość życia, zmniejsza się liczba urodzeń. Co będzie za 20 -30 lat to aż strach pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: A ja chcę emeryturę dostać. I dlatego protest 19.11.06, 13:17 Gość portalu: mixer napisał(a): > Tu trzeba brać pod uwagę poparcie medialne dla ich wypaczonych idei. W Polsce i >> na Świecie. Bo przeciętny dziennikarz ma liberalno-lewackiego fioła. jaaasne, np. taki Ziemkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A ja chcę emeryturę dostać. I dlatego protest 18.11.06, 16:28 luke17 napisał: > minusowy przyrost nie ma znaczenia jak gejów jest 10 moe 15 tys, w polsceile > wiecje urodzi sie dzieci??? 5 tysiecy? Przykro mi to stwierdzić, ale nie zasługujesz na emeryturę. Dlaczego jakieś dzisiejsze dziecko ma się martwić o to, czy na starość jakiś nazista zdechnie z głodu? Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: A ja chcę emeryturę dostać. I dlatego protest 18.11.06, 16:31 jak jakiś nazista zdecnie z głodu to ja sie ciesz a nie przejmuje.A do emerytury brakuj mi około 45 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A ja chcę emeryturę dostać. I dlatego protest 18.11.06, 17:00 luke17 napisał: > jak jakiś nazista zdecnie z głodu to ja sie ciesz a nie przejmuje.A do > emerytury brakuj mi około 45 lat Spójrz w lustro, zobaczysz tego nazistę, który zdechnie z głodu. Szkoda, że dopiero za 45 lat ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: A ja chcę emeryturę dostać. I dlatego protest IP: *.chello.pl 18.11.06, 17:41 Czy to znaczy, że mógłbym np. Cię obrzucać jajkami (albo może rozstrzelać) - tylko dlatego, że społeczeństwo nagle zacznie uważać, ze to właśnie Ty jesteś dewiantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykcyk Re: Polska to i tak juz zadupie swiata.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:42 fitpink napisał: > .... moze ten marsz odmieni obraz tej ziemi.. "postępowiec" się znalazł. Co słychać na Kubie? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Polska to i tak juz zadupie swiata.... 19.11.06, 01:45 na Kubie, jak zapewne wiesz, komuna skazuje na więzienie za czyny homoseksualne Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 "Eropa" właśnie pęka ze śmiechu... 18.11.06, 18:26 Będzie ona, ta "Eropa" raczej się śmiała do rozpuku z nieporadności językowej no i ze zwyczajnego półanalfabetyzmu swojej "postępowej awangardy". Ty zaś nienawistniku Polski możesz myśleć co chcesz, lub nawet jeszcze gorsze rzeczy robić (jak to masz we zwyczaju), ale jak piszesz, to już się trochę postaraj, abyśmy ze stołków tak często ze śmiechu nie spadali... Lepiej też by ci ludzie zrobili podejmując leczenie (tak tak, chcieć to móc w wielu przypadkach) zamiast tracić czas na głupie manify którymi tylko potęgują niechęć społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja uwaga Jama 314 na forum! 18.11.06, 19:10 Ostrzegam wszystkich myslących przed nim! Odpowiedz Link Zgłoś
prorok14 [...] 18.11.06, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Brawo Młodzież Wszechpolska 18.11.06, 15:47 MW to gó.. które niszyc demokracje bo tacy byli zaczątkiem rządów włoch i niemec w latach 30 Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Brawo Młodzież Wszechpolska 18.11.06, 16:13 to ciekawe bo wszechpolact właśnie przeciwko faszystom z włoch i nazistom z niemiec walczyli podczas II wojny światowej . Zmartwie cie ale większym gó... jest komuna typu SLD i PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M, Re: Brawo Młodzież Wszechpolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:38 Narodowcy w np Francji też walczyli przeciw Niemcom. I co z tego wynika? Jedynie tyle, że walczyli dla Francji, jak naziści dla Niemiec. I jedni i drudzy i młodzież wszechpolska to dla mnie jeden wielki bajzel który trzeba tępić. A może raczej ich chore poglądy. Przemyśl co napisałeś jeszcze raz, może zrozumiesz. Inna sprawą jest ostatnie zdanie. Sam to wymysliłeś, czy może ktoś Ci powiedział? Nie lubie dyskutować z oszołomami pozbawionymi argumentów, za to ślepo wierzącymi w to co mówią. Jak ktoś ma łeb z żelbetonu to i tak nic do niego nie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Brawo Młodzież Wszechpolska 18.11.06, 17:34 Zastanów się jaka różnica jest między nazista a konserwatystą ??? Jest duża MW jest właśnie konserwatywna a NOP neonazistowska Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Brawo Młodzież Wszechpolska 18.11.06, 17:37 Dla mnie PO i SLD oraz inne partie towarzyszące ( PD, SDPL) top jeden wielki bolszewicki bajzel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Brawo Młodzież Wszechpolska IP: *.chello.pl 18.11.06, 17:43 Dla mnie PO, SLD, PD SDPL to socjalliberalny bajzel, a PiS, LPR, MW, NOP to faszystowsko-narodowo-socjalistyczny bajzel. Wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Brawo Młodzież Wszechpolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 17:54 MW to skrajni konserwatyści, narodowcy. Chyba tylko oni sami i ich sympatycy nie chcą dopuścic do siebie tej nazwy. Wiesz, kojarze hasła i postulaty MW bardziej niż powierzchownie i do umiarkowanych konserwatystów raczej im daleko. Brak radykalniejszych posunięc tłumaczę tym, że to nie te czasy, brak jest przyzwolenia społecznego, jak w latach 30 we Włoszech czy w Hiszpanii. MW jest radykalna, ale obnosząc się tym za dużo by ryzykowali. Dla mnie porównanie ich i faszystów jest jak najbardziej na miejscu. Nie są tym samym, są bardzo podobni. O poglądach na tematPO i SLD wolę nie dyskutować, to budzi za dużo złych emocji. Oczywiści masz prawo ich krytykować, byle tylko umieć to uzasadnić. Bo wypowiedź że są "bolszewickim bajzlem" jest mało przekonującą krytyką, jest za to zdecydowanie za ostrą wypowiedzią w ich kierunku :] ale to temat na inną dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Brawo Młodzież Wszechpolska 19.11.06, 12:05 zdecydowanie za ostrą wypowiedzią jest nazwanie MW faszystami , nigdzie nie jest napisane że wszechpolacy pobili kiedys jakiegoś murzyna itp. ba MW ma nawet frakcje liberalną . zaś co do PO i SLD to te komuchy których większośc mmiało legitymacje PZPR, było w SB, rozkradało Polskę po 89 iwigilowało prawicę i rozwaliło jedyny do czasów J. kaczyńskiego rząd prawicowy itp. Zas bolszewicy Z SLD wiwatują gdy jest rocznica PKWN-u Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 15:05 Kuria Arcybiskupia w Poznaniu otwarcie wzywala do dyskryminacji mniejszości sexualnych, a także do wystąpień publicznych przeciwko homosexualistom na ulicach Poznania. Przez ów fakt, kśięża muszą wziąc odpowiedzialnosć za to co będzie dzialo się w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 15:43 A gdzie Ty Tadziu słyszałeś wezwanie Kurii do "wystąpień publicznych przeciw homoseksualistom"??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 16:30 Gdzie? A poprzez analizę tekstow kurii wypowiedzianych przez Ich przedstawiciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 16:37 Tadziu, Ty za dużo nie analizuj. Lepiej zacytuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:05 To aż tak potężny i ważny dla Polski marsz aby gazeta relacjonowała go w wersji live ? Może by tak siły skierować na coś co przyniesie prawdziwy pożytek? Nie lepiej gazeto wspomóc coś charytatywnego? Przypuszczam że choćby relacja live z podróży i śmierci koni idących na rzeź byłaby bardziej przydatna dla czytelników. Co więcej - tam faktycznie można liczyć na krew, w odóżnieniu od tego marszu, w którym wszyscy będą zawiedzeni jeśli MW komuś nie podbije oka i nie rozkwasi nosa ŻENADA drodzy dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: żenada...??? a niby dlaczego? 18.11.06, 15:07 GW wielokrotnie uczestniczyla w akcjach charytatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: żenada...??? a niby dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:08 Jakich ? I czy były prowadzone na łamach internetowego wydania w wersji LIVE ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: żenada...??? a niby dlaczego? 18.11.06, 15:11 Masę, tak duże że nie sposób pisać o tym na forum z powodu braku czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WueN Re: żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:11 A kogo obchodzą jakieś konie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzejski Re: żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:15 Gość portalu: WueN napisał(a): > A kogo obchodzą jakieś konie? nas interesują tylko konie poczęte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:17 > A kogo obchodzą jakieś konie? mnie. o wiele bardziej niż to co robią geje w sypialni. nawet choćbyśmy też - w slangu młodzieżowyn - nazwali to zabawą - przepraszam za słowo - "koniami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykusmiku żenua IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 18.11.06, 15:37 To nic dziwnego, geje utrzymuja ze sa dyskryminowani i zeby dowiesc swoich racji szukaja zaczepki obrazajac wszystkich dookola w imie 'tolerancji' i 'wolnosci slowa'. GW jako medium lewackie, przepraszam, 'obiektywne' i 'rzetelne', tradycyjnie juz bedzie rozdmuchiwala takie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: żenua 18.11.06, 15:49 obraził ciek iedyś jakiś gej ??no to siedź i sie nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykusmiku [...] IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 18.11.06, 15:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: żenua 18.11.06, 15:53 no to odpowiedź mi czy cie obraził bo wiesz wśród każdych grup ludzi są ludzie głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykusmiku [...] IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 18.11.06, 16:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: żenua 18.11.06, 16:16 Wiesz może co jest duża obelga w szkole?nazwanie kogoś gejem i o takie coś ludzi potrafią sie pobic bo widzałem.Zwróc uwage ze bija sie o to te dzieci dal ktorych religia jest najwazniejsza i chca wpieprzyc komokolwiek kto ma inne zdanie i najczesciej są one wychowywane przez rodziców żarliwych katolików.No ale powiedz mi czy demokracja to nie jest możliwośc wyrażnia zdania?bo jak tak to chyba też mogą chodzic i demonstrowac co chcą.Zauważ też że to np.Roman giertych nazwał ich pedofilami co jest obrazą i to lpr z mw zaczeła wzywac do tego aby gejów wywalic z polski.Rozumiem cie ja jestem ateista ae byłem katolikiem i miałem wiare i boga ale teraz nie majac boga patrze na to obiektywnie.Oczywicie niektórzy z homo też sa nienormalni ale sadze że więcej jest nienoramlnych hetero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykysmiku Re: żenua IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 18.11.06, 16:39 Nie moze byc wiecej 'nienormalnych' hetero, niz 'nienormalnych' homo, bo matematyka i statystyka na to nie pozwalaja:) Co do wyzywania sie dzieciakow od gejow, tez znam to zjawisko z czasow szkolnych, ale nie zgodze sie z twierdzeniem, ze robia tak dzieci dla ktorych religia jest najwazniejsza, to jest bardzo duze naduzycie. Tak robia dzieci po prostu niewychowane. Co do praw osob homoseksualnych, nie zgadzam sie na to zeby byly przesladowane i traktowane jako osoby gorsze. Jestem za tym zeby mialy takie same prawa jak pozostali. Ale 'takie same', nie oznacza 'wieksze'. Oczywiscie, zle jest odebrac im prawo do wypowiedzi, ale po pierwsze, prawo do wypowiedzi nie powinno oznaczac prawa do umyslnego obrazania katolikow, zydow, muzulmanow, czy mniejszosci etnicznych. Po drugie, nie nalezy zapomniec o tym w ramach prawa do wypowiedzi inni tez maja prawo powiedziec co mysla na temat takich demonstracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykusmiku Re: poprawka do żenua IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 18.11.06, 16:40 Poprawka; zamiast > Nie moze byc wiecej 'nienormalnych' hetero, niz 'nienormalnych' homo, bo > matematyka i statystyka na to nie pozwalaja:) Powinno byc: Sila rzeczy wiecej bedzie 'nienormalnych' hetero, niz 'nienormalnych' homo, bo tak nakazuje matematyka i statystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: żenua IP: *.chello.pl 18.11.06, 16:41 mam nadzieje co do równości praw - nie uważasz ze powinni adoptowac dzieci i zakładac rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: żenua 18.11.06, 19:53 Gość portalu: Pablito napisał(a): > mam nadzieje co do równości praw - nie uważasz ze powinni adoptowac dzieci i > zakładac rodziny Rodziny już zakładamy, najczęściej bezdzietne, ale dzieci by się przydały - mam kumpli gejów z dziećmi własnymi i adoptowanymi; zapewniam Cię, że dzieciom nie dzieje się krzywda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: żenada...coz zasada Michnika jest: im gorzej t IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 18.11.06, 22:31 ym lepiej. On sprzedal dusze lewactwu i ma w d.... Polske. Kiedus zakladal "KOR" A DZIS KIEDY DOSTAL LADNY SPADEK PO "PRLu" nadaje na robotnikow. Jego zadaniem w Polsce jest: a)utrzymywac stan destabilizacji spolecznej i politycznej, b) popierac ruchy destrukcyjne i anarchstyczne, c) popierac w wyborach swoich chlebodawcow, partie lewackie a glownie SLD d) ostre ataki na jakiekolwiek ugrupowania narodowe. e) sluzyc swiatowemu lewactwu (Soros, NYTimes,lewusy europejskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tratata Re: żenada...coz zasada Michnika jest: im gorzej IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 18.11.06, 23:02 Dokladnie tak, wszystko to robi pod szyldem 'zasluzonego opozycjonisty' i 'wybitnego intelektualisty'. A masy to kupuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita [...] IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.06, 15:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Czekamy na kolejne wpisy "prawdziwych Polakow" 18.11.06, 15:09 Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Czekamy na kolejne wpisy "prawdziwych Polakow 18.11.06, 15:12 Tak, prawdziwych Polakow, katolikow, hetero oczywiscie. Niech wyleja jad, to ich ulubiony temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czekamy na kolejne wpisy "prawdziwych Polakow IP: *.icpnet.pl 18.11.06, 16:09 Czekajcie, czekajcie. I nie ograniczcie się do biernego czytania, ale zawróćcie z tej gejowatej drogi donikąd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerant Re: Czekamy na kolejne wpisy "prawdziwych Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:44 ginusia napisała: > Tak, prawdziwych Polakow, katolikow, hetero oczywiscie. Niech wyleja jad, to > ich ulubiony temat. Prawdziwie tolerancyjna i postępowa miłość przez ciebie przemawia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toleran Re: Czekamy na kolejne wpisy "prawdziwych Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:44 ginusia napisała: > Tak, prawdziwych Polakow, katolikow, hetero oczywiscie. Niech wyleja jad, to > ich ulubiony temat. Prawdziwie tolerancyjna i postępowa miłość przez ciebie przemawia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 [...] 18.11.06, 18:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Jama 314 patologiczy kopista postow 18.11.06, 19:15 Wypisuje także zmyślone przez siebie teksty, ostrzegam wszystkich przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 "Prawdziwy Polak" tylko jeden jest "tadeusz_ja" 19.11.06, 18:04 No, tak sprowokowany, to już nie dam rady się powstrzymać. Zapraszam więc do lektury... "Poparcie tego hochsztaplera z Torunia, jest Pisuarowi i reszcie tej kamaryli niezwykle użyteczne,ale do czasu, moim zdaniem kaczyńskim pali się już grunt pod nogami,i może się zdarzyć kolejny "cud" w Polsce.A mianowicie tonący Kaczyńscy mogą "postawić" temu ponuremu mnichowiz Torunia zarzut defraudacji ok 100mln$ zebranych na ratowanie stoczni gdańskiej. W Walce z Wami, czarnymi pomiotami gotow jestem sprzysiegnąc z Urbanem, Milerem,Kwasniewskim,i Jaruzelskim! Zlodziej rydzyk wasz idol i kacze pokraki są juz na wylocie! Sluchaj kaczy rydzykowy najmito poglodeku wasze dni są policzone! Katoliku_polski1wasze 5 min.już minęlo Niedoczekanie twoje,ta halastra rydzykowa nie pobędzie dlugo! Glupku smierdzący pisuarze, dlaczego wszystkich nazywasz agentami, waswz czas się już skończyl, ten pokurcz już w piętke goni, jest już po was! Bedziemy na was polować,od teraz, czas się liczy, nie damy wam ani na chwilę spokoju Pisuary,.A zaczniemy od zlodzieja rydzyka, a skończymy na Kaczyńskich ,za sprzedanie Polski rydzykowi!!!!!!!!!! Pamiętajcie czas już gra na naszą korzysć!! Sluchaj ty pisuarowo wywloko dopadniemy wam do gardeł Kaczki do kurnika!! Trzesidupy z Episkopatu... Mam nadzieje!sam do tego się przyloże! I zamknie on buzię! kościól w Polsce próbuje wywolać zimną wojnę z Niemcami! Dlatego należy kościól w Polsce poskromić!! Gdyby odemnie to zależalo też puściłbym gazociąg po dnie Bałtyku!!! Kościól katolicki w Polsce stacza się!!! Też nad tym się zastaniawialem, Papież może odwolać wizytę w Polsce!! Watykan z tym psycholem zrobi porządek!!!!!!!! I to szybko!!!!!!!!! Sluchaj lejbakogelmogel!! jesteś najlepszym dowodem na istnienie antysemityzmu w Polsce, albo jesteś prowokatorem,albo antysemitą Polakiem, jeśli tak ,to rację mają Niemcy i żydzi że Polacy antysemityzm wyssali z mlekiem matki ,glupku!! Jedynie kwestią czasu może być próba odlączenia się od Polski Rydzyka niektórych obszarów,Wroclaw, Szczecin,jednym slowem calego zachódu obecnej Polski,który ma dosyć psychopatów z partyjki Rydzyk- Kaczyński, obym się mylil.I dlatego w interesie Polski jest szybkie wyeliminowanie tych śmiertelnie niebezpiecznych partyjek z życia pilitycznego w Polsce! Królewskie miasto nietolerancji,ale Katolickie!!!!!! Tfu!!!!!! Rydzyk i Ci dwaj bliżniacy to narodowi socjaliści!! Myślę że ten zlodziej redemptorysta już się doczekal "rozliczenia" Radio Maryja- organizacja przestepcza "Polaczkowie" opamiętajcie się Co wy wypisujecie?wy jesteście chorzy!! Swiętość JP2????????? Jeszcze o "Judajczykach" Satyr od Rydzyka, niejaki Wolniewicz, a kiedyś bardzo dawno temu myślący profesor, "wysmażyl" oto coś takiego na pożytek hohsztaplera z Torunia! […] Polaku z chicago,czy jak tam z "jackowa" Czy umyleś już ulicę do the.bill1 "Czwarta Kacza" znajdzie w swoje miejsce w Kiblu!!!! Te skurczybyki maja tupet. Przypilnujemy tago złodzieja w habicie! Odda co do zlotówki! Skad klikasz? Z uczelni tego "muchomora"??Otóż mylisz się, to Rydzyk stanie przed sądem,i odda pieniądze właścicielom co do zlotówki! Antysemita wyssał z mlekiem Matki nienawiść I co? Znowu antysemicki polski bełkot? Przaśny polonizm rozlewa się po Europie,należy zatrzymać ten smród z Polski! Dlaczgo Rydzyk nie został jeszcze aresztowany? Jest On jak można sądzić,casus Stocznia Gdańska, oszustem, który korzystając z poparcia kościoła,ale nie calego, poczyna sobie bezczelnie!Ale do czasu! Z tresci art.wynika ,że o,Rydzyk jest złodziejem!!!Bo jest pospolitym hohsztaplerem! "Czwarta Kacza" znajdzie w swoje miejsce w Kiblu!!!! Jarek K.jest schizofrenikiem […]. Należy też rozważyć próbę usunięcia Kaczyńskiego z "tronu" w Palacu Namiestnikowskim, im prędzej tym lepiej dla Polski! Zyjemy w kraju wyznaniowym,znowu klamiesz!Ale wasze pisuarowe rządy dobiegają końca.Pogonimy was jak wściekle psy!! Dobre,kontakt werbalny.?..w dzień, a w Nocy?Tam tylu przystojnych braci!mogę sobie to jedynie wyobrazić!! Tak naprawde to chodzilo o to zniszczenie zaplecza pisuarów, a tym zapleczem jest zlodziej rydzyk, Bogusław Wolniewicz -jest osobą chorą!! Zmartwienia Katolika polskiego mnie cieszą, a będą jeszcze większe!! I będziemy was "krótko" trzymać jako nieobliczlną sforę! glówną przyczyną upadku Polski jest jej klerykalizacja!Amen A jeśli to nie pomoże, to napiszę do Europy jeszcze raz, i poproszę o cofnięcie dotacji dla katolandu!!! Dzisiaj poznałem euro.osła Piniora ! Bardzo dobrze zrobil, już wyslalem Jemu maila z gratulacjami! RM zostalo wymienione jako sprawca homofobii w Polsce? ponieważ Radio Maryja jest medium faszystowskim! To wiedz, że ja też wyslalem list do Parlamentu Europejskiego, w którym to napisalem co dzieje się nad wislą, a ten stan nad wislą nazwalem zwyklym faszyzmem! Jasne?? LPR jest partią faszystowską, wystarczy przypatrzyć się Giertychowi i Jego wyczynom! Wyjasniam, pisalem wielokrotnie do PE Tam gdzie trzeba! o ukaranie Polski za antysemityzm, homofobię i pospolity faszyzm.Między innymi przekazalem do Brukseli masę waszych faszystosko brzmiących postów,i robię to dalej, więcej powiem, nie spuszczamy ani na chwilę polskich faszystów "z oka" Ja nie glosowalem ale napisalem do PE o ukaranie Polski! Przyłączyć Dolny Śląsk do Niemiec.... Nie tylko Sląsk, także Pomorze, a wyjdzie to ludziom tam mieszkającym na dobre!" Mam w dupie Twoje IMPONDERABILIA CHCĘ BYĆ WOLNYM CZŁOWIEKIEM! Ludzie, lekarza na tych pojebów !!!!! Przeszkodzimy tym braciszkom w zawłaszczeniu władzy!!!!!!!!!!!!!Szykujemy się do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sanhedryn Rydzykowy pomiot? Najwyższy czas aby powstrzymać tych oszalałych bliżniaków w marszu ku "Czwartej RP" Zapraszam Galbo! Dostaniesz wpiedol odemnie Polska kraj pavulonu zepchnięta do Azji! I bardzo dobrze! Jest już po kaczkach!! Panie ziobro ty ministrze kaczy! Kiedy zejdziesz mi z oczu mendo?" To oczywiście "język miłości" w wykonaniu prawdziwego europejczyka, wojującego ateisty, skłonności seksualnych obawiam się oczywiście... Oto do czego się można doprowadzić "kochając inaczej". Już słysze jak sala bije brawa i huczy: Autor, Autor". Proszę bardzo oto On — "tadeusz_ja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekaj Czekajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:43 tadeusz_ja napisał: > Czekamy. Czekajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 15:50 i choolera jasna kto jest tutaj agresywny MW i tacy ludzie czy geje i lesbijki które próbują przekonac żęby ich nie dyskryminowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: struś Pozdrowienia od arcybiskupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:10 są w załączeniu www.wp.pl/r/4q1872 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:11 Emeryci zbierają się pod krzyżami. Nie dziwię się. Ale niechże dadzą żyć innym. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:15 Bardzo mi przykro , ze GW zaangazowala sie politycznie tylko po jednej stronie. Wypowiedzi ,ktore nie zgadzaja sie z linia Gazety sa po prostu cenzurowane i kasowane ! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:17 Kasowane sa wypowiedzi ordynarne i obrazajace innych. To nie ma nic wspolnego z cenzura. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:23 Czytalem duzo ordynarnych wypowiedzi homoseksualistow, ktore pozostawia sie na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:24 Oni z reguly nie wypowiadaja sie ordynarnie. To specjalnosc obroncow moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:31 To nie czytalas wczesniej niejakiego fiutpinka. Chlop szczery, wali prosto z mostu . Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:33 No wiesz, zawsze znajda sie jacys podekscytowani. To wcale nie musial byc gej, czasem sa to osobnicy ktorzy lubia zaostrzac dyskusje w taki wlasnie sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykusmiku Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 18.11.06, 15:46 Czemu sie tu dziwic? Bezstronnosc GW to mit, ktory upadl dawno temu. A tzw. demonstracje 'rownosci'i 'wolnosci' to dla nich woda na mlyn. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:56 skąd wiesz czy to byli homoseksualisci czy ludzie którzy bronili ich od agresywnych wypowiedzi Prawych i Sprawiedliwych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 16:31 > Czytalem duzo ordynarnych wypowiedzi homoseksualistow, > ktore pozostawia sie na forum . Powiedz mi panie katoliku_polski1 w jaki sposób okreslasz preferencje seksualne autorów wypowiedzi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRAKOW 18.11.06, 15:23 ... krakow! Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA 18.11.06, 15:25 A ty reprezentujesz cały Kraków. Raczej mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA 18.11.06, 15:25 Co nie zmienia faktu, że Marsz popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA 18.11.06, 15:27 A homofobi rerezentuja caly narod? takze nie sadze Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA 18.11.06, 15:28 Oczywiście, że nie, choć pewnie bardzo by chcieli. Ale mamy się zachowywać tak jak oni? Wolę inne wzorce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:30 O co chozi z tym marszem równości - jakiej równości?! Oni manifestują swoją odmienność, więc jest to zwrócenie uwagi, tylko na co - że jesteś inny? Po co to? Zyjesz geju to sobie zyj - tylko nie chciej adoptowac dzieci! ani związków małżeńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: nie mam nic przeciwko ALE.... IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:35 do mnie pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pet-z Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:42 Pablito,Zapamiętaj sobie dobrze:Geje to dzieci Boże,Jareczek też jest ukrytym gejem ,sam to opowiadał w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:45 to czarna owca w naszej rodzinie Bożej... Dlatego na niego nie głosowałem i głosować nie będę! Odpowiedz Link Zgłoś
ozero Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA 19.11.06, 18:08 A ja sobie nie życzę aby ulice były blokowane przez bożeciałowe procesje zdewociałych półgłówków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j [...] IP: 62.121.133.* 18.11.06, 15:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Popierajace marsz miasta wpisywac sie !!! KRA 18.11.06, 15:41 Ty też nie reprezentujesz całego miasta. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:25 Choroba XXI wieku - Homoseksualizm! Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:27 Uważaj, bo się zarazisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:32 uważasz, że to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:34 ale co .. choroba czy homoseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:36 choroba jaką jest homo Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:40 homoseksualizm nie jest chorba... wiec sie nie wymadrzaj... homoseksualizm.. jest NORMALNY w sensie istnienia....chodz jest w mniejszosci (jak wiele innych zagadnien).. i jest NATURALNY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito [...] IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:36 A nie jest?! Z całą pewnością, jest nieczęsto spotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 22:24 tak jak piegi Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:40 Gość portalu: Pablito napisał(a): > Choroba XXI wieku - Homoseksualizm! Jest duzo innych powazniejszych chorob. Np. straszna sytuacja kobiet w roznych czesciach swiata. Sytuacja spowodowana dzialaniami heteroseksualnych mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:43 wybacz, ale to nie jest choroba... bo w tym wypadku seksualność i skrzywienie psychiczne nie ma nic do rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:50 Bardzo duzo ma do rzeczy. Szczegolnie skrzywienia psychiczne wszystkich machos i innych damskich bokserow. Homoseksualizm nie jest skrzywieniem psychicznym. Wiecej zla czynia samce heteroseksualne niz jakiekolwiek inne istoty zamieszkujace nasza planete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 18.11.06, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:53 dlatego na damskich bokserów nie ma na świecie przyzwolenia... cywilizowane narody walczą z tym, tak samo jak z hohseksualizmem - i dobrze! Podaj choć jeden argument że hohseksualizm nie jest chorobą (dodając psychiczną) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:56 Gość portalu: Pablito napisał(a): > > > Podaj choć jeden argument że hohseksualizm nie jest chorobą (dodając psychiczną > ) Poczytaj cos, nie badz leniwy. Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:57 jest skreslony z listy WHO.. raczej ty podaj jeden przykald zehomoseskualizm JEst choroba... i nie pie..mi tutaj o biblii !!! i naturalnym poczeciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 16:01 a dlaczego nie? ja nie uznaje WHO a Ty nie uznajesz bibli... wiec jest 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 16:10 Gość portalu: Pablito napisał(a): > a dlaczego nie? ja nie uznaje WHO a Ty nie uznajesz bibli... wiec jest 1:1 CHcesz wojny ? prosze cie bardzo... Twoja wlasna bron .. ktorej nawet nie znasz.. "Wszystko w wodzie, co nie ma płetw i łusek, będzie dla was obrzydliwością" I Moj 11, 12 "Wszystkie małe stworzenia, które biegają po ziemi, są obrzydliwością, nie wolno ich jeść" I Moj 11, 41 "Każde naczynie otwarte, na którym nie ma pokrywy przymocowanej sznurem, będzie nieczyste" IV Moj 19,15 "Nie czyń sobie podobizny rzeźbionej czegokolwiek, co jest na niebie w górze i co jest na ziemi w dole i tego, co jest w wodzie pod ziemią" V Moj 5, 8 "Jeżeli ktoś ma syna upartego i krnąbrnego, ktory nie słucha ani głosu swojego ojca, ani głosu swojej matki, a choć oni go karcą, on ich nie słucha, To pochwycą go jego ojciec i matka i przyprowadzą do starszych jego miasta, do bramy tej miejscowości. I powiedzą do starszych miasta: ten nasz syn jest uparty i krnąbrny, nie słucha naszego głosu, żarłok to i pijak. Wtedy wszyscy mężowie tego miasta ukamieniują go i poniesie śmierć" V MOj 21, 18-21 Kto z Was, wołających o pomstę na homoseksualistów godzi się wypełniać WSZYSTKIE powyższe nakazy? Kto z Was, nie modli się w świątyni, w której widnieją wizerunki? Kto z Was, nie kosztował węgorza, suma czy innych ryb bez łusek? Kto z Was gotów jest zabić własne dziecko, za nieposłuszeństwo jego? Wybieracie z Pisma przyjemne dla Was zakazy, niewygodne pomijając milczeniem. Nie jest to obłuda? Czy kobiety Wasze raz w miesiącu idą przez miasto zakrywając twarze i głośno krzycząc, że są nieczyste? Czy jecie mięso zabijane w koszerny sposób, skazując tym samym zwierzęta na okrutne cierpienie powolnej śmierci przez wykrwawienie, bo w Piśmie zapisano zakaz spozywania krwi? kaszanka? "I powiedział im: Wy jesteście tymi, którzy chcą uchodzić w oczach ludzi za sprawiedliwych, lecz Bóg zna serca Wasze. Gdyż to, co u ludzi jest wyniosłe, obrzydliwością jest przed Bogiem" Łuk, 16, 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 16:20 Ale czym Ty tu nam rzucasz...? Wyrwanymi z kontekstu zdaniami... prymitywne! Lepiej pomyśl czego ludzie nie chcą - homoseksualizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 16:26 skad ty mozesz o tym wiedziec??? TY jestes LUDZIE???? posluzylem sie przy okazji TWOja (wasza katolicka ) technika.. cytaty jak wygodnie.. nadal czekam na odpowiedz.. ale sie jej nie doczekam.. Brak Ci wiedzy na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 16:29 nie ejstem katolikiem, w kościołach bywam na ślubach, chrzcinach i pogrzebach. Wiec przykro mi ale jakies wycinki z Biblii sa dla mnie mało znaczące! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-e Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.chello.pl 18.11.06, 17:47 Hehehe, z kontekstem brzmią niestety tak samo... :] Można oczywiście powiedzieć, że czasy się zmieniły, ale w takim wypadku całą Biblię można by wyrzucić. :] Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 16:24 A co TY jesteś może świadkiem Jehowy, że słowa zapisane w Starym Testamencie interpretujesz dosłownie. Ile Ty masz lat? Zalecenie: nie czytaj mądrych ksiąg, dopóki nie dorośniesz do ich zrozumienia. Chociaż nieraz sama dorosłość nie wystarcza. Potrzeba odrobiny mądrości, która jest "cenniejsza od pereł i żaden klejnot nie jest jej równy" - to cytat z tej mądrej księgi, którą cytowałeś, ale do której zrozumienia nie dorosłeś i może nigdy nie dorośniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 16:27 przeczytaj kotus caly watek.. a potem sie wymadrzaj... bo teraz to co mowisz ma sie jak garbaty do sciany... chyba ze tak gadasz dla samego gadania.. bos znudzony.. Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 16:39 E, przesadzasz. Do zrozumienia tego o czym piszę wystarczy trochę dobrej woli. Jednak mimi wszystko życzę Ci dorosnąc do zrozumienia tej pięknej literatury jaką jest niewątpliwie Stary i Nowy Testament. Są to prawdziwe perły, a Wielki Cieśla z Nazaretu mówił, żeby nie rzucać pereł przed wieprze. Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink dziekuje za uprzejmosc.. wielki znawco JEDNEJ 18.11.06, 16:43 ksiegi... ja poznalem jeszcze wiele innych... i byc moze to czyni mnie wolnymm natomiast ty tego zrozumiec nie mozesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: dziekuje za uprzejmosc.. wielki znawco JEDNEJ 18.11.06, 16:58 Jednak liczy się zawsze jakość niż ilość. Staram czytać mądre książki, na inne szkoda czasu. Jednak największe wrażenie wywołuje u mnie opisana w Starym Testamencie historia Izraela. Natomiast Nowy Testament jest najpiękniejszą księgą moralności. A co do wolności, to dla niektórych rzeczywiście trudne. Wolność to przede wszystkim odpowiedzialność (to wynika ze Starego i Nowego Testamentu). Człowiek prawdziwie wolny jest wolny wszędzie nawet w komuniźmie lub naziźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: dziekuje za uprzejmosc.. wielki znawco JEDNEJ 19.11.06, 01:50 zacytuj fragment Nowego Testamentu, który nakazuje ci nienawidzić gejów Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 16:14 pomijam fakt ze gdy jestes chory powinines sie w takim razie modlic... a nie isc do lekarza!! Odpowiedz Link Zgłoś
fitpink Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:55 ginusia z calym szacunkiem dla ofiar bydlakow w "rodzinie".. ale samo bycie hetero lub homo nie jst wyznacznikiem jakosci czlowieka.. ... to zagadnienie nie ma NIC do rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:57 ooo, to "sytuacja" jest chorobą ? skoro tak to twoja głupota piołączona z feminizmem nazwałbym chorobą nieuleczalną aż mi cię żal Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Gazeta nie gwarantuje wolnosci wypowiedzi !!! 18.11.06, 15:59 Choroba XXI wieku w polsce:HOMOFOBIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivid Relacja on-line z Marszu Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:26 jestem całym sercem z uczestnikami marszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
durruti Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 15:31 Relacja na żywo także na stronie Centrum Informacji Anarchistycznej: cia.bzzz.net/marsz_rownosci_0 Dzisiaj także bronimy Rozpudy, relacja na żywo: cia.bzzz.net/akcja_w_obronie_rospudy Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Grupa 250 pedałów w skali kraju 18.11.06, 15:36 Zoologiczny strach przrd kurialną homofobią sprawia że jest ich tak niewiele na demo w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Reszta... 18.11.06, 19:31 Jest nadzieja, że reszta wzięła sobie co trzeba do serca i poszła się leczyć zamiast manifestować nie wiadomo co... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Reszta.??? Jamo? 18.11.06, 19:33 Czas na kazanie,nieprawdaż a Ty jeszcze tu? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Wiesz gdzie i na co kliknąć? 18.11.06, 20:29 Nie byłoby źle. Tylko gdzie tu kazanie teraz. No choćby homilia... Apel Jasnogórski dopiero o 21:00 z Częstochowy. Jest też szansa teraz na różaniec w RM, dopiero II Tajemnica. Może się przyłączysz? Odpowiedz Link Zgłoś
eora Re: Grupa 250 pedałów w skali kraju 18.11.06, 15:36 > Grupa 250 pedałów w skali kraju abp Paetz musi byc zaszczycony, znajdujac sie w tej nielicznej grupie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Grupa 250 pedałów w skali kraju 19.11.06, 01:51 Paet molestował młodych kleryków i jest za to potępiany. Wiesz o tym dobrze, zakłamana kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Marsz durności IP: 80.54.5.* 18.11.06, 15:39 że też nie mają nic lepszego do roboty.... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 " Marsz durności " 18.11.06, 15:55 Gość portalu: polo napisał(a): > że też nie mają nic lepszego do roboty.... Mają, mają. Ale czasem muszą(!) coś...gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
sterridder Re: Odsetek Homosexualistów w Polsce to 5% 18.11.06, 15:40 odsetek sympatyków LPR jest niższy :D Zresztą częściowo się te grupy przenikają - np. Wojtuś "0,3%" Wierzejski :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol a Paetz bierze udział? IP: 80.54.5.* 18.11.06, 15:43 czy tylko jego wychowankowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: a Paetz bierze udział? 19.11.06, 13:20 Paetz molestował młodych kleryków i jest za to potępiany w środowisku. Wiesz o tym dobrze, zakłamana kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergun 200 osób - wow! Prawdziwy sukces... IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 15:43 Więcej osób protestowało w wiosce mojej babci (south Lubelszczyzna) przeciwko rosyjskim TIRom robiącym sobie postoje pod okolicznym lasem (ogniska, wyrzucanie śmieci, prostytutki itp). Odpowiedz Link Zgłoś
sankt1910 Re: 200 osób - wow! Prawdziwy sukces... 18.11.06, 15:45 Gość portalu: ergun napisał(a): > Więcej osób protestowało w wiosce mojej babci (south Lubelszczyzna) przeciwko > rosyjskim TIRom robiącym sobie postoje pod okolicznym lasem (ogniska, wyrzucani > e > śmieci, prostytutki itp). Bo to byli pewnie wszyscy mieszkancy tej wioseczki heheheheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergun Re: 200 osób - wow! Prawdziwy sukces... IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 15:48 Mieszka tam nie więcej niż 700 osób, jednak demonstracja była większa, bardziej burzliwa i to bez propagandy w GW i WSI24 uprawianej od kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: 200 osób - wow! Prawdziwy sukces... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:46 Nie daj się zwieść, połowa spośród "tłumu" to dziennikarze :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygpot Do bpkw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:44 Stosując Twoją kulturę pisania: ze strony zboczeńców, w takim przypadku można zawsze liczyć na "spontaniczne poparcie" Odpowiedz Link Zgłoś
ladnie Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 15:47 A ja właśnie rozmroziłem lodówkę; proponuje zebrać wszystkich kaczyńskopodobnych geitychowatych i inne konserwy, i wsadzić to towarzystwo do mnie, do zamrażalnika-za jakieś 10 lat ich odmrożę jak Polska doświadczy jakiś oświeconych szefów, oczywiście zagranicznych. Nasze olejniczaki i pochodne nie nadają się nawet do lodówki - najwyżej na złom :) Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Dobro i Miłość zawsze zwycięża 18.11.06, 15:47 Pzdrówka dla wszystkich Gejów i Lesbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 15:48 Młodzież Wszechpolska jest zakłamana i szuka rozgłosu, zajęlibyście się raczej synem SS preparującego zwłoki, zanim ludzie zaczną sprzedawać ciała swoich bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 16:18 Odezwał się zwolennik "wolności". Zrozum że dla niektórych ludzi tak samo niesmaczna jest afirmacja homoseksualizmu, jak dla Ciebie człowiek preparujący czyjeś zwłoki. Dla mnie obnoszenie się ze swoimi skłonnościami seksualnymi jest niesmaczne. Sfera erotyczna powinna zostać sferą intymną człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Relacja on-line z Marszu Równości 18.11.06, 22:26 a kto się bardziej obnosi - człowiek idący w marszu czy para ostentacyjnie obściskująca się na ulicy/w parku/w tramwaju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telcza nad miastem Wolnosc dla Wojtka K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:48 Precz z dyskryminacja kochajacych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Czy to znaczy ze pedofilow jest wiekszosc? 18.11.06, 15:50 tex3 napisał: > Grupa 250 pedałów w skali kraju > Narzuca swoją wolę czterdziestko milionowemu.... ------------------------- Ile osob uczestniczylo w tym samym miejscu w mszy celebrowanej przez arcybiskupa Paetza? Czy to byla demonstracja wiekszosci i dlatego nikt nie protestowal? Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Poparcie Homofoba Wierzejskiego 0,3% 18.11.06, 15:50 ten wynik mowi sam za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergun Re: Poparcie Homofoba Wierzejskiego 0,3% IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 15:53 Widać wyraźnie, że odnosisz się z pogardą oraz jesteś wyjątkowo nietolerancyjny wobec osób o odczuciach homofobicznych. Apeluję o trochę tolerancji, mamy 21 wiek oraz demokrację. Wolność słowa dla homofobów! Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Re: Poparcie Homofoba Wierzejskiego 0,3% 18.11.06, 16:05 to jest rezultat agresjii wobec ludzi którzy chcą tylko kochać. Gdyby nie postęp to do tej pory kobiety stały by tylko przy garach a mężczyźni traktowaliby je jak szmaty. Tak samo kościół dopuki można wcisnąć ciemnotę taką jak np. kiedys było żę kobieta nie ma duszy a co teraz to sobie ja kupiła?? albo że czarni to zwirzeta i mopżna ich traktowac jak swoją własność. Powiem Ci coś jestem katolikiem i chodze do kościoła ponieważ Bóg kocha wszystkich. A na księży to bym napluł ale ze jestem tolerancyjny to nawet daje na tace! Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: Poparcie Homofoba Wierzejskiego 0,3% 18.11.06, 16:31 Chyba trochę Cię poniosło - kiedy to Kościół oficjalnie głosił, że kobieta nie ma duszy, albo że czarni to zwierzęta. Widzisz ja pewnie tak często nie chodzę do kościoła jak Ty, ale chyba wiem trochę więcej na temat nauczania Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Poparcie Homofoba Wierzejskiego 0,3% 18.11.06, 16:05 możecie mówic my sie z tym nie zgadzamy wy sie zgadzacie i próbujecie przeciągnac nas na swoja strone a my na nasza Odpowiedz Link Zgłoś