Dodaj do ulubionych

Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania

26.11.06, 21:16
Panie Prezydencie,
Wynik wyborów jest zdecydowanie NIE po mojej myśli. Jednak z pozycji
przegranego wyborcy gratuluję szczerze temu, kto Zwyciężył.
Pozostaje mi mieć nadzieję, że wykorzysta Pan Prezydent ogromną szansę, jaka
właśnie z rąk swoich wyborców dostał - i że jego przedwyborcze obietnice nie
pozostaną wyłącznie na papierze. I że w tej kadencji postara się Pan ze
wszystkich sił pchnąć Poznań do przodu. Chociaż tego, co już Pan zmarnował,
nie da się odrobić. Ale można przynajmniej próbować.
Serdecznie pozdrawiam

JD
Poznań
Obserwuj wątek
    • Gość: Wielkopolanin Re: Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:23
      Wielkopolska tez gratuluje i mam nadzieje ,ze Poznan zostanie Poznaniem.
    • Gość: patefon Re: Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:40
      Panie Prezydencie!
      Dostał Pan szansę od Poznaniaków, i mam nadzieję że jej Pan nie zmarnuje. Mam
      nadzieję, że Poznań ruszy się ze stagnacji, w której się znalazł i pokaże swój
      potencjał.Zależy mi na rozwoju miasta i mam nadzieję, że pojawią się inwestorzy
      inni niż hipermarkety.
      Życzę Panu powodzenia, mimo że na Pana nie głosowałem.
    • drhuckenbush Re: Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania 26.11.06, 21:46
      Po cholere takie gratulacje?
      Przeciez dobrze wiesz, ze powtorzy sie scenariusz. Przez ostatnie 4 lata
      Grobelny nie zrealizowal ZADNEJ obietnicy przedwyborczej. Myslisz, ze teraz
      bedzie inaczej? Ja w to nie wierze...
      • the_dzidka Re: Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania 26.11.06, 22:05
        > Po cholere takie gratulacje?

Napisałam, "po jaką cholerę". Jestem przeciw. Głosowałam na jego przeciwniczkę.
        Przegrałam - niestety. Ale stać mnie na to, żeby pogratulować zwycięzcy
        zwycięstwa. Uważasz, że co powinnam zrobić - zacząć złorzeczyć?
        Zanotuj wpadki Grobelnego z poprzednich dwóch kadencji. Spisz jego obietnice
        wyborcze z tej dopiero co minionej kampanii. I przez wszystkie następne dni
        jego (już aktualnej trzeciej) kadencji rozliczaj go z tego! Nie ma innej
        możliwości, żeby w jakikolwiek sposób wyegzekwować nasze żądania.
        W końcu kto ma dbać o nasze Miasto, jeśli nie my?
        • drhuckenbush Re: Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania 26.11.06, 22:25
          Gratulowac - spoko, nie mam nic przeciwko. Ale wierzyc w to, ze tym razem
          zrealizuje swoje obietnice - chyba nie ma sensu. Obudzmy sie :)
          • the_dzidka Re: Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania 26.11.06, 22:29
            > Gratulowac - spoko, nie mam nic przeciwko. Ale wierzyc w to, ze tym razem
            > zrealizuje swoje obietnice - chyba nie ma sensu. Obudzmy sie :)

A gdzie ja napisałam, że w to wierzę?
            O obudzeniu się - w poście powyżej.
            • Gość: fan dzidki Re: Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania IP: *.icpnet.pl 26.11.06, 22:31
              ooooo dzidza
              ooooo dzida

jestes super
              wszyscy bardzo cie kochaja
              jestes super
              szanse na forum znow daja

nie po twojej mysli hahaha
              a czymze to cie tak paslo podniecila, ze chcialas na nia glosowac??
              zdjeciami na plakatach z photoshopa ??
              • the_dzidka Och - Och - Och!! 26.11.06, 23:05
                Jak zwykle, nagle ni stąd ni zowąd pojawił się mój fan... Natchniony
                instynktem, który kazał mu akurat w tym momencie zajrzeć na forum Poznań, żeby
                zobaczyć wpis Dzidki...
                Jak zwykle, wypowiedział się bez żadnego związku z tematem...
                Jak zwykle wybaczamy ci to..
                Rozczarowany w związku z odmową dostępu do bloga?...
                Pozdrowienia dla "Marka" :-P Jacy jesteście naiwni...

Dz.
                • pan.nikt Re: Och - Och - Och!! 26.11.06, 23:08
                  spoko Dzidka.
                  Każdy ma swojego mola który go gryzie
                  • Gość: ooo Oooo Fani dzidki ooooo Ole ole ole ole IP: *.icpnet.pl 26.11.06, 23:14
                    Dzidka chodzi po miescie lalalaa jest impreza bawimy sie lalalala Platforma
                    przegrala lalalalalalalalalaa Pamietasz byla jesien w hoteliku stary portier.
                    Papierowy ksiezyc z nieba spadl skonczyl sie wideo film ole Fani Dzidki i
                    herbat. Herbata nie pomogla Paslo - widzialem Paslo cien...Na rowery hej Dzidka
                    choc na rowery.

P.S Pamietasz swoje dowcipne i dobre riposty jak teo cyklistach. Blyszczysz
                    niczy diament,niczym oczy Julli o ktorych Romeo rzekl mawiac ze gdy zabrkanie
                    gwiazd to jej oczy zastapia na niebosklonie...
                    • Gość: ooo Re: Oooo Fani dzidki ooooo Ole ole ole ole IP: *.icpnet.pl 26.11.06, 23:17
                      chodz na rowery - jestem tak zazenowany swoim bledem ze od dzisiaj bede
                      lansowal jednat ta Twoja cieta pyszna znakomita blyskotliwa i charyzmatyczna
                      fraszka o cyklistach.
                      • Gość: fan dzidki Re: Oooo Fani dzidki ooooo Ole ole ole ole IP: *.icpnet.pl 26.11.06, 23:25
                        dzidka popiera paslo, bo ja popiera
                        bo paslo jest paslo i jest fajna, ma fajne ciuchy i fajne zdjecia, lanserskie
                        plakaty, fajny cien do oczu i fiszbiny wyprodukowane z duraluminium (produkcja
                        nasa), poza tym paslo ma wiele innych zalet...

PS pozdrowienia dla kolegi ooo
                        icpnet ostoja fanow dzidki

niech zmienia nazwe sieci na icp-fanclubdzidki-net.pl
                        • Gość: pan. nikt Re: Oooo Fani dzidki ooooo Ole ole ole ole IP: *.server.ntli.net 26.11.06, 23:27
                          oj, oj fani-czyli mole
                    • pan.nikt Re: Oooo Fani dzidki ooooo Ole ole ole ole 26.11.06, 23:21
                      To do mnie, czy do Dziki??
                      Bo ja jakoś nie kumam
                • Gość: Marek Jestem Marek W. bylem w SLD IP: *.icpnet.pl 26.11.06, 23:30
                  wiem ponoc sie nie mylem i pachnialem potem - ot przyzwyczajenie z prlowskich
                  lat taki zapach soli i potu spod marynarki nasiaknietej nikotyna. Wiec o to Ci
                  chodzi Dzidka? A swietna dzialnosc Janusza Lewandowskiego? o Hiene Gronkiewicz
                  Waltz? O kaszebskiego Tuska i jego corke? o Nine Tierientew ? A moze tak
                  ketchup w kierpcach? Ha? Nie jarzysz? Nie wiesz o co chodzi? Badz jak szatan z
                  7 klasy, badz jak Bardini , badz dzisiaj naszym krolem Learem...Powiadam Tobie
                  ze zagadka z Orient Expressu ciagle aktualna...i taki zart na koniec :

Kto jest najgorszym komikiem na swiecie?
                  Wszyscy! oprocz Majewskiego. On jest super.

• l.george.l Re: Och - Och - Och!! 27.11.06, 10:27
                  the_dzidka napisała:
                  [...]
                  > Rozczarowany w związku z odmową dostępu do bloga?...
                  [...]

Szkoda, że blog dostępny jest tylko dla wybranych, był wysoko w rankingu. Co
                  trzeba zrobić, by doznać łaski i być dopuszczonym do grona subskrybentów?
    • Gość: R_G Gratuluję Prezydentowi Ryszardowi G. i życzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:52
      na nową kadencję, niskiego wymiaru kary w procesach.
      • Gość: kiks4 Re: Gratuluję Prezydentowi Ryszardowi G. i życzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:36
        Dzidka ma rację. Jest po wyborach, nic sie nie zmieni i są dwie możliwości: albo - jak to w demokracji, przegrani zacisna zęby, pogodzą sie z wolą wyborców i dołącza do grona pchających wózek-
        albo - jak to zwykle w Polsce- będą opluwać wygranych na każdym kroku i podkładać kamienie pod koła wózka, nie biorąc pod uwagę tego co w tym wózku jest i dokąd sie toczy.
        Jak niektórzy wiedzą mieszkam w małej miejscowości, gdzie te problemy widać gołym okiem. Poprzednia nasza rada podzielona dokładnie na pół nie była w stanie niczego sensownego przegłosować.
        Więc ze szczerego srca życzę mojemu Poznaniowi, by ludzi myślących jak Dzidka było więcej, także w radzie miasta.
    • Gość: breslau Re: Gratuluję Prezydentowi Miasta Poznania IP: *.dialog.net.pl 27.11.06, 17:19
      To pewnie "UKŁAD" na niego głosował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka